logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français
中文


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Pau Vallvé a Sala Zero (Tarragona) a les 22:00 hores del 22 de Novembre del 2019


  Concert de Pau Vallvé a Sala Zero (Tarragona) a les 22:00 del 22 de Novembre del 2019

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Pau Vallvé                                   

  A Sala Zero de Tarragona

  A Carrer de Sant Magí, 12, 43004 Provincia: Tarragona


  Popularitat! 428


  Com que no em sé inventar històries i les meves cançons parlen de les coses que visc i que em passen, els meus discs han acabatconvertint-se en una espècie de dietari per fascicles. I com que la vida per si sola ja va canviant, els discos i les temàtiques també ho acaben fent. En aquest cas, per casualitats de la vida, aquests dos últims anys amb diverses persones properes que estimo m’ha tocat ser l’hombro, l’orella i la persona que estava allà fent costat, donant ànims i ajudant a buscar solucions a les seves situacions. I gran part d’aquest nou disc ha acabat destil·lant molt tot això. Ha estat maco sortir de la primera persona i passar a segon pla en les meves pròpies cançons, per tractar temes i situacions que he viscut molt intensament, però aquest cop, en segona persona. Una altra cosa que ha acabat passant després, també sense voler, és que fent les cançons he acabat retrobant-me amb antigues situacions (i no tan antigues) on vaig viure moments similars i per tant, les cançons han acabat també parlant de mi. He volgut titular aquest disc “Life vest under your seat” (la frase que posa als avions: “el salva vides és sota el teu seient”), no només per la pròpia frase, que ja explica bastant, sinó també perquè la cançó que porta aquest títol és molt especial per a mi i defineix molt bé tota aquesta situació que impregna el disc. Igual que en els anteriors treballs, la realitat social també s’ha colat dins aquest àlbum. I cançons com “Quina sort”, feta el dia que vaig tocar a la presó model per defensar la llibertat d’expressió i el rebuig a l’empresonament d’artistes pel que deien en les seves obres; “Oclocràcia” o “Rient per no plorar”, sobre la deriva del planeta i el canvi climàtic; en són una bona mostra. Divendres 22 de novembre Portas: 22.00h Inici: 22.30h Preu: 12€ Anticipada (+despeses) 15€ Taquilla Punts de venda: Tarragona: Shiva Music, Dr.Válvula i Vap Store Reus: Spook Records, Discos Qui’k i Vap Store ONLINE: www.salazero.com
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  15   euros

  Preu compra per avançat:  12   euros

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Casa Patas, referència de l'flamenc, baixa la persiana definitivament

  Tanca un dels locals més emblemàtics del flamenc a Madrid que no ha pogut superar la prova de la Covid-19.

  Llegir Més

  Amb la mort de Jimmy Cobb desapareix la formació que va gravar el 'Kind Of Blue'

  El bateria de jazz ha mort als 91 anys a causa d'un càncer. Era l'únic membre en vida que va gravar el mític disc de Miles Davis.

  Llegir Més

  Concerts diaris durant tot l'estiu als Jardins de Pedralbes

  Segons el diari 'La Vanguardia', l'espai tindrà zona de restauració i diferents zones on gaudir concerts de petit format.

  Llegir Més

  Belako anuncia gira per autocines

  El grup basc Belako ha anunciat una gira de tres concerts a diversos autocines d’Espanya.

  Llegir Més

  El Sónar cancel•la l’edició 2020 pel coronavirus

  El festival de música electrònica ha decidit cancel•lar la seva pròxima edició que s’havia de celebrar del 18 al 20 de juny a Barcelona. Ja ha anunciat les dates del Sónar 2021, del 17 al 19 de juny.

  Llegir Més

  La Barts es convertirà en la Casa de la Música de Barcelona

  La promotora The Project, gestora de l’espai, expressa la seva “estranyesa” pel moment escollit per l’Ajuntament de Barcelona per presentar el projecte.

  Llegir Més

  Terrassa cancel•la la seva Festa Major 2020

  A causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia mundial de Covid-19

  Llegir Més