logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français
中文


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Emília Rovira a Orfeó Lleidatà (Lleida) a les 20:30 hores del 28 de Setembre del 2019


  Concert de Emília Rovira a Orfeó Lleidatà (Lleida) a les 20:30 del 28 de Setembre del 2019

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Emília Rovira                                   

  A Orfeó Lleidatà de Lleida

  A Carrer Sant Martí, 60-62, 25004 Provincia: Lleida


  Popularitat! 193


  Pianista, cantant, compositora i poeta, Emília Rovira Alegre (1989) és considerada una de les creadores més originals, versàtils i prometedores de la nostra terra. La seva obra musical i poètica ha rebut premis i nominacions importants, com els Hollywood Music in Media Awards (Los Angeles) o el premi Ciutat d’Olot de Poesia pel seu llibre Oslo. Rovira Alegre ha publicat diversos àlbums en format físic i digital, i la seva música per a videojocs ha estat també editada en col·leccions de luxe. Ha viscut molts anys fora de Catalunya i ha tocat en diversos països d’Europa i també a Llatinoamèrica. La seva música i la seva poesia estan inspirades pels seus viatges i vivències en terres nòrdiques. Feminista declarada, defensora dels drets humans i de la llibertat dels pobles per decidir el seu futur polític, considera que la música és una de les millors eines per propiciar transformacions individuals i socials. El seu proper disc com a cantautora, que sortirà durant la primavera de 2020, inclourà les seves cançons més polítiques. Émilie Alegre és el seu alter ego, i es dedica a compondre música exclusivament instrumental, minimalista i amb el piano com a base. Actualment, prepara el llançament d’Europa, un disc de composicions elegíaques que reflexionen sobre el retrocés en matèria de drets humans i civils que viu el continent. Musicalment, Emília Rovira Alegre és difícil de classificar. La seva obra beu del repertori romàntic i post-romàntic, de la chanson francesa, la música brasilera, els estàndards de jazz, els cantautors americans dels 60 i 70, la música per a cinema i l’electrònica. Amb el seu domini del piano i la seva veu, alhora potent i cristal·lina, sempre aconsegueix emocionar el públic i crear un ambient d’íntima complicitat. “D’un romanticisme arravatat però realista, profund, creïble i viscut. Emocions a flor de pell.” Vidal Vidal, diari Segre.
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  15   euros

  Preu compra per avançat:  12   euros

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Anuel AA actuarà al Share Festival 2020

  El festival se celebrarà del 17 al 19 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona. També actuaran Lola Indigo, Alba Reche, Miki Núñez, Oques Grasses, Lildami, Doctor Prats i Itaca Band.

  Llegir Més

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més