logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français
中文


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Rosalía a Palau Sant Jordi (Barcelona) a les 20:00 hores del 08 de Desembre del 2019


  Concert de Rosalía a Palau Sant Jordi (Barcelona) a les 20:00 del 08 de Desembre del 2019

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Rosalía                                   

  A Palau Sant Jordi de Barcelona

  A Passeig Olímpic, 5-7, 08038 Ciudad: Barcelona · Catalunya · España

  Com arribar: Metro: L1, L3 (Pl. Espanya) / FGC: L8, S33, S4, S8, R5, R50, R6, R60 / Bus: 150, 13, 55 · Web de la sala
  Booking.com

  Popularitat! 1837

  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  ---

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---


  Galeries fotogràfiques de concerts a AgendaConcerts.Cat relacionades amb els grups i artistes que actuen en aquest concert:

  El concert més surrealista de Rosalía i, probablement, el més important de la seva carrera

  Data del concert de la galeria: 2014-05-24

  Rosalía, actuant al Mercat de les Flors de Barcelona.

  A la cursa de Rosalía cap a la fama mundial, gràcies sobretot al seu treball 'El Mal Querer', l'any 2014 pràcticament pertany a una altra era geològica. No obstant això va ser la nit del 24 de maig d'aquest any la que li va obrir moltes portes a la jove de Sant Esteve de Sesrovires. La cantant va actuar al teatre Mercat de les Flors de Barcelona, ​​dins del festival Ciutat Flamenco, en un homenatge a la mítica rumbera Maruja Garrido -apodada la musa de Dalí- que portava el nom de 'Rumba Surreal', cantant una versió aflamencada de 'Eugenio Salvador Dalí' de Mecano.

  En aquest espectacle, Rosalía Vila va tenir l'oportunitat de protagonitzar una cançó de l'espectacle en qualitat de 'talent emergent'. Va sortir a escena amb un cistell de roba que va deixar sobre una rentadora instal·lada a l'escenari del teatre. A la meitat de la cançó, de l'interior de la rentadora va sorgir un remolí de bombolles de sabó que va inundar l'escenari dotant-lo, efectivament, d'una atmosfera bastant surrealista.

  L'actuació de Rosalía -aquí es pot veure sencera- va sorprendre un espectador del concert, el músic i assentat productor Raül Refree, que va veure en ella, a més d'un timbre molt bonic de veu, una mica més. Com recull 'El País': "Va sortir amb la seva cabellera a la cara i el seu cant fosc. Em vaig quedar al·lucinat. Jo no sabia qui era ". Posteriorment, gràcies al periodista Luis Troquel, els dos es van conèixer i, tocant junts 'I see a darkness' de Bonnie 'Prince' Billy, es van adonar que havien d'actuar junts, segons publica 'El Periódico'. D'aquesta col·laboració sorgiria l'aclamat debut de la Rosalia, 'Los Angeles', causant una gran controvèrsia entre la parròquia flamenca sobre si allò era o no flamenc, altres li deien 'neoflamenc' o flamenc per hipsters, i ja combinant una estètica flamenca amb la de la música urbana.

  El disc va ser dels més comentats del 2017 i una 'bomba' a Espanya. La gira del duo va passar pel festival Primavera Sound, les multitudinàries festes de la Mercè o al Palau de la Música i Rosalía va arribar a ser nominada als Grammy llatins. L'inici d'un èxit que augmentaria de forma exponencial amb el següent disc 'El Mal Querer'.

  Veure més fotografies


  Notícies

  Les Festes de Gràcia 2020 no tindran concerts de nit

  Les Festes de Gràcia 2020 no tindran concerts de nit Les populars festes de l’estiu a Barcelona es portaran a terme del 15 al 21 d’agost del 2020 malgrat la pandèmia de coronavirus. No obstant això, no se celebraran concerts i el guarnit dels carrers només serà aeri.

  Llegir Més