logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Jerry Bergonzy Trio a Auditori Municipal Enric Granados (Lleida) a les 21:30 hores del 16 d'Abril del 2015


  Concert de Jerry Bergonzy Trio a Auditori Municipal Enric Granados (Lleida) a les 21:30 del 16 d'Abril del 2015

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Jerry Bergonzy Trio    Perico Sambeat                               

  A Auditori Municipal Enric Granados de Lleida

  A Provincia: Lleida


  Popularitat! 584


  Jerry Bergonzi, saxo Perico Sambeat, saxo Renato Chicco, orgue Andrea Michelutti, bateria La trobada entre Bergonzi i Sambeat suposa la col·laboració entre dos gegants del saxo actual. Bergonzi es considerat per molts com el millor saxofonista de les últimes dècades, mestre de mestres i autor d’importants mètodes pedagògics que utilitzen els estudiants de música del món. Sambeat és potser el jazzmen espanyol amb més reconeixement internacional, un artista encara jove però de llarga trajectòria. Escoltar aquests dos grans músics junts a l’escenari, acompanyats per dos instrumentistes de qualitat inqüestionable com el organista Renato Chicco i el bateria Andrea Michelutti. Sonoritats intenses i interpretacions de grans alçades estan garantides en aquesta cita amb el millor jazz.

  Preus

  Preu a taquilla:  12   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més