logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Manuela Cordero a Auditori Municipal Enric Granados (Lleida) a les 20:00 hores del 18 d'Abril del 2015


  Concert de Manuela Cordero a Auditori Municipal Enric Granados (Lleida) a les 20:00 del 18 d'Abril del 2015

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Manuela Cordero    Manuel Herrera                               

  A Auditori Municipal Enric Granados de Lleida

  A Provincia: Lleida


  Popularitat! 546


  Peña Duende y Pureza Manuela Cordero, cantaora Manuel Herrera, guitarra Amb aquest recital Flamenc tenim l´oportunitat de gaudir d’una cantaora de la mida de Manuela Cordero plena de puresa, entrega i coneixement al seu “cante”, el cual sense additius ni guirnaldes te un gran repertori d’estils passant pels basics, Solea i Seguiriya, cants amb desús com la Mariana, Cantiñas y Alegrias de la seua terra natal, o els ritmics i dificils Bulerias i Tangos o els cants mes rancis como la Tonas o Martinetes. Acompanyada a la guitarra aquesta vegada per Manuel Herrera coneixedor del seu secret i atorgant “duende” ala cantaora. Tambe podrem disfrutar de Francisco Galardo “Andapalante”, al Toque de Antonio Albejano, i aquesta vegada podrem gaudir del “Baile” de la gran artista Alexandra Jimenez presentant el seu últim treball acompanyada al Cante per Eli Iglesias i al Toque per Ruben Martinez.

  Preus

  Preu a taquilla:  12   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més