logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Barcelona Guitar Trio a Palau de la Música Catalana (Barcelona) a les 22:30 hores del 30 de Maig del 2015


  Concert de Barcelona Guitar Trio a Palau de la Música Catalana (Barcelona) a les 22:30 del 30 de Maig del 2015

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Barcelona Guitar Trio                                   

  A Palau de la Música Catalana de Barcelona

  A Provincia: Barcelona


  Popularitat! 429


  Preus:de 30 a 35 € Cicle: Mestres de la Guitarra Espanyola Organitza:Poema, SL. Barcelona Guitar Trio Xavier Coll Manuel González Luis Robisco Programa Obres d'Isaac Albéniz, Manuel de Falla, Astor Piazzolla i Paco de Lucía La guitarra és un dels exponents més significatius de la cultura espanyola. El festival Mestres de la Guitarra ha aplegat a dos concertistes de prestigi internacional amb un excel·lent representant de la guitarra flamenca actual, per a oferir un concert en el qual es podrà gaudir des de la millor música del país (Albéniz, Falla) fins autors com Piazzolla o Chick Corea, tot això en el marc del Palau de la Música Catalana, joia del modernisme català i una de les sales de concert més importants del món. Tres grans guitarristes que convertiran el concert en una experiència inoblidable: Manuel González, Xavier Coll i Luis Robisco.

  Preus

  Preu a taquilla:  30   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més