logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Berri Txarrak a Escenari #festeslleida (Lleida) a les 22:30 hores del 10 de Maig del 2015

  Berri Txarrak, performing at plaza Universitat of Barcelona.

  Concert de Berri Txarrak a Escenari #festeslleida (Lleida) a les 22:30 del 10 de Maig del 2015

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Berri Txarrak    The Brew    Mr. Jones    Talco                       

  A Escenari #festeslleida de Lleida

  A Provincia: Lleida


  Popularitat! 775


  Escenari #festeslleida 22.30 h Mr. Jones La banda de rock de Lleida ens presenten el seu quart treball discogràfic Desfile Ruidoso enregistrat en directe i editat en format CD + DVD. 23.45 h. The Brew Aquest trio de rock britànic torna a Lleida per setena vegada. Considerats com a la millor banda britànica l’any 2008, no ha parat de créixer i amb el seu espectacular guitarrista Jason Barwick, tenen un dels directes més trepidants i excitants de l’escena del rock actual. 01.30 h. Berri Txarrak L’emblemàtica banda del País Basc ens presenta el seu nou treball, un triple disc, en el 20è aniversari de la banda. 03 h. Talco Talco són un grup d’ska-punk anti-feixista i anti-racista que creu en la música independent i en el missatge que aquesta ha de fer arribar contra tota discriminació.

  Preus

  Preu a taquilla:  ---

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---


  Galeries fotogràfiques de concerts a AgendaConcerts.Cat relacionades amb els grups i artistes que actuen en aquest concert:

  Berri Txarrak, actuant a l'Acampada de Plaça Universitat de Barcelona

  Data del concert de la galeria: 2019-11-02

  Berri Txarrak, actuant a la plaça Universitat de Barcelona.

  El grup Berri Txarrak ha actuat a la Plaça Universitat de Barcelona durant el migdia de dissabte 2 de novembre. Els bascos han donat suport d'aquesta manera l'Acampada que centenars de joves protagonitzen al centre de la ciutat en protesta contra la sentència dels líders polítics del Procés, les persones exiliades, la violència policial, la repressió per part de l'Estat Espanyol o el seu incert futur entre altres problemàtiques.

  Veure més fotografies


  Notícies

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més