logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Macaco a Jardins de Cap Roig (Calella de Palafrugell) a les 22:00 hores del 07 d'Agost del 2015


  Concert de Macaco a Jardins de Cap Roig (Calella de Palafrugell) a les 22:00 del 07 d'Agost del 2015

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Macaco                                   

  A Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell

  A Provincia: Girona


  Popularitat! 666


  De 20 a 60 euros. L’artista espanyol més genuí presenta Historias Tatooadas. Assolint amb una sorprenent naturalitat l’equilibri perfecte entre tradició i avantguarda, el nou àlbum de Macaco és una experiència que defineix les seves pròpies coordenades d’espai i temps fusionant estils musicals de tot el món. Si en l’àmbit musical confirma una personalitat lliure de tot clixé, en el literari presenta un veritable punt i apart. En definitiva, la narrativa de Historias Tatooadas deixa marca, conté els millors versos de la seva carrera, regala imatges de commovedora plasticitat i alça la bandera del compromís social. Macaco torna a Cap Roig i ens porta les cançons del seu nou àlbum.

  Preus

  Preu a taquilla:  20   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---


  Galeries fotogràfiques de concerts a AgendaConcerts.Cat relacionades amb els grups i artistes que actuen en aquest concert:

  Macaco, estrella de la Festa Major de Sant Boi de Llobregat 2017

  Data del concert de la galeria: 2017-05-20

  Macaco, actuant a la Festa Major de Sant Boi 2017.

  Macaco ha protagonitzat el concert estrella de la Festa Major de Sant Boi de Llobregat 2017. L’artista ha dedicat el concert a tots els que lluiten per una sanitat pública per a tothom. També ha dedicat la seva famosa cançó ‘Moving’ a tots els que lluiten per un planeta més verd. Durant el concert ha improvisat amb el nom de Sant Boi i s’ha apropat al públic per cantar amb ells, sempre positiu. Un dels moments més divertits del concert ha estat quan ha simulat el so d’un instrument de vent amb la seva boca.

  Veure més fotografies


  Notícies

  Plácido Domingo dimiteix com a director de l'Òpera de Los Angeles

  El tenor tampoc actuarà a futures actuacions per "netejar el meu nom"

  Llegir Més

  Korn i Judas Priest, al Resurrection Fest 2020

  Korn i Judas Priest, al Resurrection Fest 2020 El festival gallec es celebrarà de l'1 al 4 de juliol a la localitat de Viveiro (Lugo). També actuaran Meshuggah, Heaven Shall Burn, Sepultura, Madball, Jinjer...

  Llegir Més