logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Barcelona 4 Guitars a Palau de la Música Catalana (Barcelona) a les 21:00 hores del 20 de Juny del 2015


  Concert de Barcelona 4 Guitars a Palau de la Música Catalana (Barcelona) a les 21:00 del 20 de Juny del 2015

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Barcelona 4 Guitars                                   

  A Palau de la Música Catalana de Barcelona

  A Provincia: Barcelona


  Popularitat! 560


  Programa I. Albéniz: Suite Catalonia I. Albéniz: El Puerto (Suite Ibéria) P. I. Tchaikovsky: Pizzicato (danza de la Sinfonía 4) (El Lago de los cisnes) J.S. Bach: Concierto de Brandenburgo 3 (Allegro) J. Offenbach: Bacarola (Los cuentos de Hoffman) F. Schubert: Serenade P. I. Tchaikovsky: Pizzicato (danza de la Sinfonía 4) P. I. Tchaikovsky: Vals de las Flores (Cascanueces) J. Giménez: La Boda de Luis Alonso Presentación mundial del nuevo CYBER-CD-XX69 i més sorpreses! Dos homes, dues dones, quatre guitarres: Barcelona 4 Guitars és la proposta de combinar un repertori excel·lent i una interpretació impecable amb petites espurnes de comicitat i simpatia. El resultat: una altra forma de gaudir d'un concert, on el plaer de somriure farà créixer el plaer d'escoltar música. Quatre guitarristes de talent i prestigi, amb carreres solistes consolidades, i avalats per crítiques entusiastes de la premsa especialitzada, premis en concursos internacionals i concerts a les millors sales d'Europa, Amèrica i Pròxim Orient, són els encarregats de dur a terme aquesta proposta.

  Preus

  Preu a taquilla:  30   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Concerts diaris durant tot l'estiu als Jardins de Pedralbes

  Segons el diari 'La Vanguardia', l'espai tindrà zona de restauració i diferents zones on gaudir concerts de petit format.

  Llegir Més

  Belako anuncia gira per autocines

  El grup basc Belako ha anunciat una gira de tres concerts a diversos autocines d’Espanya.

  Llegir Més

  El Sónar cancel•la l’edició 2020 pel coronavirus

  El festival de música electrònica ha decidit cancel•lar la seva pròxima edició que s’havia de celebrar del 18 al 20 de juny a Barcelona. Ja ha anunciat les dates del Sónar 2021, del 17 al 19 de juny.

  Llegir Més

  La Barts es convertirà en la Casa de la Música de Barcelona

  La promotora The Project, gestora de l’espai, expressa la seva “estranyesa” pel moment escollit per l’Ajuntament de Barcelona per presentar el projecte.

  Llegir Més

  100 fotògrafes de concerts a seguir a Instagram

  Les dones poblen les fosses dels concerts cada vegada en major nombre. A continuació, una llista amb algunes de les fotògrafes més representatives del món dels concerts i la música.

  Llegir Més

  Terrassa cancel•la la seva Festa Major 2020

  A causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia mundial de Covid-19

  Llegir Més