logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de La Simfonia concertant a Palau de la Música Catalana (Barcelona) a les 18:00 hores del 14 de Juny del 2015


  Concert de La Simfonia concertant a Palau de la Música Catalana (Barcelona) a les 18:00 del 14 de Juny del 2015

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  La Simfonia concertant                                   

  A Palau de la Música Catalana de Barcelona

  A Provincia: Barcelona


  Popularitat! 509


  Orquestra Camera Musicae Joaquín Riquelme, viola solista Oleguer Beltran, director Programa E. Grieg: Holdberg Suite, op. 40 K. Atterberg: Suite núm. 3 per a viola, viola i cordes, op. 19 W. Mozart: Simfonia concertant per a violí i viola, KV 364 Músics joves però d’èxit, solistes destacats, personalitats inquietes. El concertino i director Oleguer Beltran (1984) és des de setembre de 2013 membre de la Filharmònica de Dortmund i destaca per la seva intensa activitat en el terreny de la música de cambra, després del seu pas per l’Orquestra Gulbenkian de Lisboa. Beltran assumirà el compromís de dirigir l’únic membre de l’estat espanyol que forma part de la prestigiosa Filharmònica de Berlín, el viola Joaquín Riquelme, titular de la formació orquestral més prestigiosa del món des de l’any 2010. Bertran i Riquelme interpretaran com a solistes la Suite núm. 3 per a violí, viola i cordes, op. 19 de Kurt Atterberg i, naturalment, la peça que dóna nom al programa: la Simfonia concertant per a violí i viola, KV 364, de Wolfgang Amadeus Mozart.

  Preus

  Preu a taquilla:  15   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més