logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de The Original Wailers a La Mirona (Salt) a les 20:30 hores del 05 de Setembre del 2014


  Concert de The Original Wailers a La Mirona (Salt) a les 20:30 del 05 de Setembre del 2014

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  The Original Wailers    Champions of the Arena                               

  A La Mirona de Salt

  A Provincia: Girona


  Popularitat! 728


  El 1974, quan Bob Marley va iniciar la seva carrera en solitari just abans de fer el salt a la fama, va sorprendre a la comunitat musical triant com el seu guitarrista principal al Nord Americà Al Anderson. Va ser impressionant el treball d\' Anderson en clàssics com No Woman, No Cry, Dem Belly Full and Curfew (Three O’ Clock Road Block). Al també ha tocat amb el Peter Tosh, James Brown, Stevie Wonder, The Rolling Stones, Steel Pulse, Aswad, Inner Circle, Trànsit i Ben Harper. Ara gira per tot el mon amb la seva banda THE ORIGINAL WAILERS, que fa un repàs als anys que va acompanyar al gran referent del reggae. Un tribut a tot el repertori de BOB MARLEY fet per un dels protagonistes de la seva pròpia banda.

  Preus

  Preu a taquilla:  18   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Mor Alan Parker, director de la pel•lícula 'The Wall' de Pink Floyd

  Mor Alan Parker, director de la pel•lícula 'The Wall' de Pink Floyd També va dirigir 'L'Exprés de Mitjanit', 'Crema Mississipí', 'Evita', 'Bugsy Malone'...

  Llegir Més

  Rock Fest Barcelona 2021: Kiss, Judas Priest, Blind Guardian...

  Rock Fest Barcelona 2021: Kiss, Judas Priest, Blind Guardian... El festival de heavy metal se celebrarà de l'1 a el 3 de juliol de 2021 al parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet, prop de Barcelona. El festival ha canviat les seves dates de l'any 2020 al 2021 per la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

  Llegir Més

  La resistència als concerts amb mascareta i distància social

  La resistència als concerts amb mascareta i distància social El cantant del grup Great White es nega a disculpar-se per oferir un concert sense distància social, The Chainsmokers protagonitzen un festival amb 'pit' per a rics i Colour of the Jungle es vanagloria d'haver dut a terme una actuació "il•legal".

  Llegir Més

  Les Festes de Gràcia 2020 no tindran concerts de nit

  Les Festes de Gràcia 2020 no tindran concerts de nit Les populars festes de l’estiu a Barcelona es portaran a terme del 15 al 21 d’agost del 2020 malgrat la pandèmia de coronavirus. No obstant això, no se celebraran concerts i el guarnit dels carrers només serà aeri.

  Llegir Més