logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Orquestra Camara Musicae a Palau de la Música Catalana (Barcelona) a les 20:30 hores del 16 de Juliol del 2015


  Concert de Orquestra Camara Musicae a Palau de la Música Catalana (Barcelona) a les 20:30 del 16 de Juliol del 2015

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Orquestra Camara Musicae    Marta Mathéu, soprano    Albert Guinovart, piano    Tomàs Grau, director                       

  A Palau de la Música Catalana de Barcelona

  A Provincia: Barcelona


  Popularitat! 799


  Preus: De 20 a 25 euros. Programa E. Toldrà: Vistes al mar P. Casals: Sant Martí del Canigó P. Casals: El cant dels Ocells J. Serra: Puigsoliu (arr. Aureli Vila) X. Montsalvatge: Tres postals il.luminades A. Guinovart: Quatre cançons tradicionals catalanes A. Guinovart: Obra d’encàrrec (estrena) De Catalunya al món és el títol escollit per l’Orquestra Camera Musicae a manera de paraigua per a l’últim dels programes de la seva temporada de concerts 2014-2015. Amb la soprano tarragonina Marta Mathéu com a solista, la formació que dirigeix Tomàs Grau articula un viatge musical per algunes de les obres de referència de compositors com Eduard Toldrà (les seves magnífiques Vistes al mar), Pau Casals (Sant Martí del Canigó i El cant dels Ocells), el barceloní Joaquim Serra (Puigsoliu, en la versió d’Aureli Vila) o el gironí Xavier Montsalvatge, a qui l’OCM recorda novament gràcies a la interpretació de les seves Tres postals il.luminades. Música íntegrament d’autoria catalana en un programa que es clou amb dues obres del pianista i compositor Albert Guinovart, col.laborador habitual de l’orquestra, del qual s'interpreten les Quatre cançons tradicionals catalanes i s’estrena un encàrrec fet per a l’ocasió, amb ell mateix com a solista. Amb aquest programa de divulgació del patrimoni musical català, l’Orquestra Camera Musicae desplegarà una gira de concerts per Alemanya i Txèquia l’estiu de 2015.

  Preus

  Preu a taquilla:  20   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  0

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Si no puc ballar, la teva desescalada no m'interessa

  Les discoteques obriran en fase 3 sense zona de ball.

  Llegir Més

  Barcelona impulsa un programa de música al carrer a Ciutat Vella

  A partir del 8 de juny es recuperaran els punts de música amb l’objectiu d’impulsar l’activitat cultural als carrers però amb mesures de seguretat tant pel públic com pel músic.

  Llegir Més

  Casa Patas, referència de l'flamenc, baixa la persiana definitivament

  Tanca un dels locals més emblemàtics del flamenc a Madrid que no ha pogut superar la prova de la Covid-19.

  Llegir Més

  Amb la mort de Jimmy Cobb desapareix la formació que va gravar el 'Kind Of Blue'

  El bateria de jazz ha mort als 91 anys a causa d'un càncer. Era l'únic membre en vida que va gravar el mític disc de Miles Davis.

  Llegir Més

  El Vida Festival s’ajorna al 2021 amb Belle & Sebastian, Devendra Banhart, Parcels…

  El Vida Festival s’ajorna al 2021 amb Belle & Sebastian, Devendra Banhart, Parcels… El festival de Vilanova i la Geltrú se celebrarà del 1 al 3 de juliol. També actuaran Black Pumas, Destroyer, Clara Peya, Ladilla Rusa, María José Llergo, Cupido, Maria Arnal i Marcel Bagés...

  Llegir Més

  La Barts es convertirà en la Casa de la Música de Barcelona

  La promotora The Project, gestora de l’espai, expressa la seva “estranyesa” pel moment escollit per l’Ajuntament de Barcelona per presentar el projecte.

  Llegir Més

  El Sónar cancel•la l’edició 2020 pel coronavirus

  El festival de música electrònica ha decidit cancel•lar la seva pròxima edició que s’havia de celebrar del 18 al 20 de juny a Barcelona. Ja ha anunciat les dates del Sónar 2021, del 17 al 19 de juny.

  Llegir Més

  Terrassa cancel•la la seva Festa Major 2020

  A causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia mundial de Covid-19

  Llegir Més