logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Argentina a Avinguda de la Catedral (Barcelona) a les 00:30 hores del 21 de Setembre del 2014


  Concert de Argentina a Avinguda de la Catedral (Barcelona) a les 00:30 del 21 de Setembre del 2014

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Argentina                                   

  A Avinguda de la Catedral de Barcelona

  A Provincia: Barcelona


  Popularitat! 553


  Gratuït. Argentina (Huelva; flamenc) Una de les veus emergents més interessants del nou flamenc combina l´elegància i la sofisticació amb una exploració profunda dels pals més tradicionals, entre ells alguns de ben poc habituals. Diuen que és la veu revelació del moment, i els especialistes, que ja la seguien amb atenció, s´han rendit al seu talent i a la valuosa tasca de recuperació de pals i temes oblidats que va fer al seu disc més conegut, Un viaje por el cante.

  Preus

  Preu a taquilla:  ---

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---


  Galeries fotogràfiques de concerts a AgendaConcerts.Cat relacionades amb els grups i artistes que actuen en aquest concert:

  Argentina, cantaora de flamenco, a la Festa Major de Sant Boi de Llobregat 2017

  Data del concert de la galeria: 2017-05-22

  La cantant de flamenco Argentina, actuant a Sant Boi de Llobregat

  Argentina, cantaora de flamenco, ha actuat finalment a la Festa Major de Sant Boi de Llobregat. En un principi hauria d’haver actuat l’any passat al Festival de Flamenc que tanca la Festa Major però va caure malalta. Per si no fos suficient per cancel•lar el seu concert l’any passat, el dia del festival flamenc va caure un aiguat a Sant Boi. Per sort, la ciutat ha pogut escoltar la portentosa veu de la cantant de Huelva, nominada a dos preus grammys amb cançons com ‘María la Portuguesa’.

  Veure més fotografies


  Notícies

  Anuel AA actuarà al Share Festival 2020

  El festival se celebrarà del 17 al 19 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona. També actuaran Lola Indigo, Alba Reche, Miki Núñez, Oques Grasses, Lildami, Doctor Prats i Itaca Band.

  Llegir Més

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més