logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Maïa Vidal a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:00 hores del 23 d'Octubre del 2015


  Concert de Maïa Vidal a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:00 del 23 d'Octubre del 2015

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Maïa Vidal    Fur Voice                               

  A Cafè del Teatre de Lleida

  A Provincia: Lleida


  Popularitat! 747


  Nascuda a Califòrnia, filla de pare franco-espanyol i mare germano-japonesa, MAÏA VIDAL viu entre Barcelona, París i Nova York, vivència que atorga una part innegable d’inspiració i sonoritat a la seva música. Pop, folk, electrònica i world music d'una artista encisadora que ja ens va meravellar al Mud2013. Musa de l'eclecto-pop, estil musical que ella mateixa ha batejat a partir de la barreja de gèneres tan dispars com la música folk, l’electrònica, i la world music, MAÏA VIDAL no ha parat de viatjar amb la seva proposta des de la publicació del seu àlbum debut de 2011 “God is My Bike”, nominat per al European Indie Album of the Year Award, junt amb els treballs de grups consagrats com Sigur Ros, Little Dragon y Adele. FUR VOICE barreja estils que van des de l’electrònica a la música clàssica contemporània, passant per el shoegaze i el pop. Una música expressiva, arriscada i personal. Difícilment classificable, l’univers d’aquest artista queda reflectit en l’inesgotable imaginari dels seus videoclips, on cal destacar el clip realitzat per a la seva última cançó “Fantasia”.
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  15   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  0

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més