logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Bigott a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:30 hores del 24 d'Octubre del 2015


  Concert de Bigott a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:30 del 24 d'Octubre del 2015

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Bigott                                   

  A Cafè del Teatre de Lleida

  A Provincia: Lleida


  Popularitat! 825


  Bigott presenta Pavement Tree, el seu 7è àlbum en 8 anys i probablement la seva millor col·lecció de cançons fins avui, tal i com ha constatat també la premsa especialitzada. El saragossà Borja Laudo es torna a reinventar amb un so brillant i preciosista. Bigott presenta el seu nou disc “Pavement Tree”, el seu 7è àlbum oficial en 8 anys i probablement la seva millor col·lecció de cançons fins avui, tal i com ha constatat també la premsa especialitzada, al situar-ho en altes posicions a la gran majoria de les recents llistes del Millor del 2014. El saragossà Borja Laudo es torna a reinventar amb un so brillant i preciosista, forjat al costat de les sàvies mans de Jeremy Jay, que s'ha encarregat de la producció. “Baby Lemonade”, “Echo Valium”, “It's Ok” o la mateixa “Pavement Tree” ocupen, des de ja mateix, el podium en la trajectòria d'aquest artista sorprenent i únic.
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  15   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  0

  Consumició inclosa en preu:  ---


  Galeries fotogràfiques de concerts a AgendaConcerts.Cat relacionades amb els grups i artistes que actuen en aquest concert:

  Bigott, al Festigàval - Festa Major de Gràcia 2016

  Data del concert de la galeria: 2016-08-18

  Bigott, actuant al Festigàval al parc de La Sedeta durant la Festa Major de Gràcia 2016.

  El grup Bigott ha estat l'encarregat d'encetar el Festigàval -iniciativa del bar Heliogàbal- a La Sedeta durant la Festa Major de Gràcia 2016. EL seu cantant, Borja Lando, és tot un personatge, ha començat el concert assegurant diverses vegades 'I love Instagram' per continuar imitant a Enrique Iglesias. La seva forma de ballar i moure's, asíncrona i aparentment sense molt de sentit, també són destacables. El grup es mou sobretot en el folk psicodèlic, realment el seu cantant és molt psicodèlic, que sóna als setanta.

  Veure més fotografies


  Notícies

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més