logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Català
  Castellano

  Festival Altaveu 2016: Coque Malla, Quimi Portet, Marlango, Blaumut, Maika Makovski...

  El festival de Sant Boi de Llobregat es portarà a terme el divendres 9 i dissabte 10 de setembre.

  Festival Altaveu 2016: Coque Malla, Quimi Portet, Marlango, Blaumut, Maika Makovski...

  Actualització a les 17.53 hores del 07/09/2016

  La setmana de la Diada és, musicalment, la del Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat. Com ja s'havia publicat anteriorment, el veterà esdeveniment es portarà a terme el divendres 9 i dissabte 10 de setembre.

  El cartell, aquest 2016, està format per Coque Malla –en concert gratuït, a la plaça de l'Ajuntament-, Ismael Serrano, Quimi Portet amb els grups santboians Trau i Coet, Blaumut i Maika Makovskiconcert traslladat del Teatre Cal Ninyo a Can Massallera degut a la gran demanada d'entrades i Marlango i Marion Harper –al Teatre Cal Ninyo, entrades exhaurides-.

  Entre les característiques distintives de l'Altaveu, en comparació amb altres festivals, es troba a la secció Altaveu Frontera. Grups emergents als quals el festiva dóna un cop de mà. Enguany actuaran a la plaça de l'Ajuntament –amb entrada lliure-: White Hounds (blues, psicodèlia, garage...), Land of Coconuts (pop, funk, blues, soul...) i Ice Crime (rock, soul, blues...). David Txes (jazz, pop, funk, bossanova...) actuarà abans de l'Ismael Serrano als Jardins de l'Ateneu Santboià.

  Una altra secció, no tan veterana com la Frontera però que ja va per la seva tercera edició, és la dedicada a la Sant Boi Urban Dance (SBUD). Aquí mana el rap i el hip hop amb el qual ballen joves de la ciutat del Baix Llobregat, alumnes de les acadèmies de dansa de Sant Boi L'Estudi i María Luisa Fernando. Úrsula Rilo, coreògrafa, ballarina i campiona d'Espanya i Europa de Hip Hop, s'encarrega de la direcció coreogràfica

  MC Loren s'encarrega de la direcció musical de l'espectacle i participaran la cantant Marba Mbande, Larah Fémina, Lauren Nine i Zeidah. Com a colofó, un showcase de Sharif, referent de l'escena de Saragossa i col·laborador de SDFK, Nach, Rayden o Rapsusklei –que va participar en l'espectacle l'any passat-.

  Per últim, l'Altaveu expandeix les seves activitats dels concerts al cinema. El festival santboià ha encetat una col·laboració amb l'In-Edit i durant la setmana de l'Altaveu es projecten documentals musicals, amb entrada lliure, als cinemes de Can Castellet: l'escena del punk a Washington o un altre sobre The Who.

  També es portaran a terme xerrades amb persones molt lligades al món de la música en viu o el periodisme musical: 'Do you remember Rock'n'Roll Extrarradio? - Rocanrol, narrativa, 'baixa' cultura i classe obrera' el 9 de setembre a les 19 hores a la Terrassa de Cal Ninyo amb Carlos Zanon i Kiko Amat o 'Quatre visions femenines de la literatura i el rock'n'roll' el 10 de setembre a les 19 hores a la Terrassa de Cal Ninyo amb Sonia Barba (poeta, actriu i autora de 'Dear Pretty Baby'), Alicia Rodríguez (poeta i agitadora cultural, autora de 'Fénix', amb pròleg de Nacho Vegas) i Núria Torreblanca (guionista, periodista i autora de 'La Sonanta del Gringo') protagonitzaran un debat a tres veus sobre la visió que les dones tenen del rock actual, de la indústria musical i del seu espai creatiu en un món essencialment masculí. Reyes Torío serà la moderadora, cantant i dj que ha estat jurat d'Operación Triunfo.

  A continuació, horaris i detalls dels concerts del Festival Altaveu 2016:

  - Divendres 9 de setembre 2016:

  o 21:00 hores – White Hounds, a la plaça de l'Ajuntament

  o 21:00 hores – Maika Makovski, al Teatre de Cal Ninyo

  o 22:00 hores – Sant Boi Urban Dance, a la plaça de l'Ajuntament

  o 22.30 hores – Blaumut, al Teatre de Cal Ninyo

  o 23.30 hores – David Txes, als Jardins de l'Ateneu Santboià

  o 00.30 hores – Ismael Serrano, als Jardins de l'Ateneu Santboià

  - Dissabte 10 de setembre 2016:

  o 20.00 hores – Ice Crime, a la plaça de l'Ajuntament

  o 21.00 hores – Land of Coconuts, a la plaça de l'Ajuntament

  o 21.00 hores – Marion Harper, al Teatre de Cal Ninyo

  o 22.00 hores – Coque Malla, a la plaça de l'Ajuntament

  o 22.30 hores – Marlango, al Teatre de Cal Ninyo

  o 23.00 hores – Coet, als Jardins de l'Ateneu Santboià

  o 00.15 hores - Trau, als Jardins de l'Ateneu Santboià

  o 01.15 hores – Quimi Portet, als Jardins de l'Ateneu Santboià

  ----------------------

  Actualització a les 16.43 hores del 20/07/2016

  El festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat ha confirmat per la seva edició del 2016 les actuacions dels següents artistes: Coque Malla, la mallorquina Maika Makovski amb la seva col·laboració amb Brossa Quartet i la jove promesa Marion Harper.

  Aquests noms s'afegeixen als ja coneguts amb anterioritat: Quimi Portet –en format trio amb Àngel Celada i Jordi Busquets-, Ismael Serrano, els Marlango de Leonor Watling i Alejandro Pelayo només amb piano i veu, els elegants Blaumut i els grups locals Trau i Coet –guanyadors tots dos del concurs Sona9 en diferents categories-.

  Tots aquests grups i els quatre emergents procedents de l'Altaveu Frontera, i que encara s'han d'anunciar i seran seleccionats per votació popular, actuaran en la 28a edició del festival que es durà a terme el 9 i 10 de setembre a la ciutat del Baix Llobregat.

  El veterà festival es durà a terme en els tres espais habituals: el Teatre de Cal Ninyo, els Jardins de l'Ateneu Santboià i la plaça de l'Ajuntament, on es faran els concerts gratuïts.

  El que sí que és una novetat i ja haviem anunciat amb anterioritat a agendaconcerts.cat és la col·laboració del Festival Altaveu amb el festival barceloní In-Edit per portar a terme projeccions de documentals musicals i xerrades al voltant de la música, la cultura i la varietat de visions al rock.

  ----------------------

  El Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat ha anunciat els primers noms de la seva pròxima edició. Quimi Portet en format trio presentant el seu últim treball 'Ós Bipolar', el cantautor Ismael Serrano, el duet Marlango amb 'Delicatessen' i un set list triat amb antelació pel públic, Tulsa amb el seu disc 'Exiliados Románticos' i el pop de Blaumut són alguns dels artistes que passaran pel veterà festival del Baix Llobregat en la seva 28ena edició. També actuaran grups de Sant Boi com Trau o Coet.

  No obstant això, el festival, que com és habitual es portarà a terme durant el setembre –concretament el divendres 9 i dissabte 10-, no té tancat un cartell que gira al voltant de la cançó d'autor. També ha anunciat altres novetats com un cicle de documentals musicals de la mà del festival In-Edit, xerrades al voltant de la música i activitats familiars.

  Els escenaris de l'Altaveu seran els habituals: plaça de l'Ajuntament, Jardins de l'Ateneu Santboià i el Teatre de Cal Ninyo.


  El concert de Coque Malla és gratuït i es farà a la plaça de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat


  Temes, tags...

  Festival Altaveu
  Notícies relacionades

  El Festival Altaveu anuncia els seus premis 2019: Rosalía, Clara Peya, Hidrogenesse, Raynald Colom...

  També han estat premiats el Festival Esperanzah d’El Prat de Llobregat, Colectivo Vozes i el promotor musical Gay Mercader.
  0000-00-00
  Llegir més

  Festival Altaveu 2019: Wilco Johnson, The Mani•las, Deltonos...

  El festival musical de Sant Boi de Llobregat se celebrarà del 6 al 8 de setembre. També actuaran Enric Montefusco, Elena Setién, John Paul Keith, Yawners...
  2019-06-20
  Llegir més

  Festival Altaveu 2018: Morgane Ji, Vieux Farka Touré, El Petit de Cal Eril...

  El festival musical de Sant Boi de Llobregat es durà a terme del divendres 7 al diumenge 9 de setembre. Enguany el festival fa 30 anys i ho celebra amb l’espectacle ‘Alça la veu’ en el qual participen Maria Arnal i Marcel Bagés, Núria Graham, Quimi Portet, Roger Mas, Rupert Ordorika, Dolo Beltrán, Enric Montefusco...
  2018-08-23
  Llegir més

  Canvi d'ubicació dels concerts gratuïts del Festival Altaveu per previsió de pluges

  El festival acull d’una banda una producció pròpia de nom ‘Regira’ en la qual han treballat escriptores, músics i productors santboians i, de l’altre, la seva edició més internacional amb The Flamin’Groovies, Kadhja Bonet, Ala.ni, The Limiñanas, OMNI...
  2017-07-04
  Llegir més

  "Peazo concierto la Makovski!", al Festival Altaveu de Sant Boi

  Crònica del divendres 9 de setembre al Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat: Ismael Serrano, Blaumut i Maika Makovski amb el Quartet Brossa.
  2016-09-10
  Llegir més

  Festival Altaveu 2016: Coque Malla, Quimi Portet, Marlango, Blaumut, Maika Makovski...

  El festival de Sant Boi de Llobregat es portarà a terme el divendres 9 i dissabte 10 de setembre.
  2016-06-24
  Llegir més

  Sidonie i Nacho Vegas, festa i reflexió a la jornada final del Festival Altaveu 2015

  Images i crònica de les actuacions de Christina Rosenvinge, Joan Miquel Oliver, Dorian Wood i Anna Moliner.
  0000-00-00
  Llegir més

  Deliciós concert de Howe Gelb i M. Ward als Jardins de l’Ateneu santboià

  Fotografies i petita crònica de Sénior i El Cor Brutal, Amparo Sánchez, SBUD amb Rapsusklei, Malvenidos, Riu...
  0000-00-00
  Llegir més

  La pluja respecta el primer dia de l’Altaveu amb Obeses, Ella Speed i Slack Time

  Crònica i fotografies.
  0000-00-00
  Llegir més

  Howard Gelb & M. Ward, Sidonie, Nacho Vegas, Christina Rosenvinge i Dorian Wood encapçalen L’Altaveu de Sant Boi

  També actuaran la SBDU amb Rapsusklei, Obeses, Senior i el Cor Brutal, Amparo Sánchez, Riu, Joan Miquel Oliver...
  0000-00-00
  Llegir més