logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Català
  Castellano
  English

  Tots els concerts de la Festa Major de Gràcia 2016

  Actuaran del 15 al 21 d'agost: Bigott, Bullitt, Sabor de Gràcia, Les Sueques, Ferran Palau, Animal, Niña Coyote eta Chico Tornado, Jules, La Cobla Catalana dels Sons Essencials...

  Tots els concerts de la Festa Major de Gràcia 2016

  Actualització a les 19.06 hores del 21-08-2016

  Galeries de fotografíes dels concerts de dissabte a la Festa Major de Gràcia. A continuació, el programa musical de les festes de Gràcia 2016.

  · '77 (Seventy Seven), a la plaça Rovira i Trias.

  · Imperial Jade, a la plaça Rovira i Trias.

  ----------------------

  Actualització a les 19.31 hores del 19-08-2016

  Galeries de fotografíes dels concerts de dijous a la Festa Major de Gràcia. A continuació, el programa musical de les festes de Gràcia 2016.

  · Bigott, al Festigàbal (festival organitzat pel bar Heliogàbal) al parc de La Sedeta

  · Les Sueques, al Festigàbal (festival organitzat pel bar Heliogàbal) al parc de La Sedeta

  · Los Eléctricos, al carrer Mozart

  Galeries de fotografíes dels concerts de dimecres a la Festa Major de Gràcia. 

  · Ball de confrontació: El Pont d'Arcalís i La Talvera, a la plaça del Sol

  · Niña Coyote eta Chico Tornado, a l'Error Fest (plaça Rovira i Trias)

  ----------------------

  Actualització a les 18.41 hores del 16-08-2016

  Galeries de fotografíes dels concerts de dilluns a la Festa Major de Gràcia. A continuació, el programa musical de les festes de Gràcia 2016.

  · La Cobla Catalana dels Sons Essencials, a la plaça del Sol

  · Alma Afrobeat, al carrer Ciudad Real

  · Intana, a la Travessia de Sant Antoni

  · Sense Sal, a la Travessia de Sant Antoni.

  ----------------------

  Actualització a les 17.19 hores del 04-08-2016

  La programació de concerts de la Festa Major de Gràcia 2016 ja és pública i en aquesta nota s'han recopilat totes les activitats musicals anunciades fins a la data. Aquest any coincideix el cap de setmana a la Festa Major de Gràcia amb el començament de la Festa Major de Sants 2016 (aquí es pot llegir la programació musical completa de la Festa Major de Sants 2016).

  A continuació, programa musical per dies de les festes de Gràcia 2016:

  - Dilluns 15 d'agost 2016

  - Dimarts 16 d'agost 2016

  - Dimecres 17 d'agost 2016

  - Dijous 18 d'agost 2016

  - Divendres 19 d'agost 2016

  - Dissabte 20 d'agost 2016

  - Diumenge 21 d'agost 2016

   

  - Dilluns 15 d'agost 2016 (15/08/16):

  A les 12.00 hores, concert vermut amb Micu (Bandaband Trio) al carrer de La Perla. És el projecte artístic de Miquel Rodergas que s'autodefineix com un cantautor rumber. Micu són: Miquel Rodergas "Micu"(Veu i guitarra); Jordi Herreros (bateria); Enric Gómez (baix)

  A les 13.00 hores, concert vermut amb Iluminata al carrer Joan Blanques de Baix de Tot i concert vermut a la plaça Joanic.

  A les 18.00 hores, concert de S'Temple Bar (música celta) al carrer Puigmartí. A la mateixa hora, batucada i tambors africans al carrer Mozart.

  A les 18.30 hores, sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa a la plaça del Swing (plaça del Diamant).

  A les 19.00 hores, activitat familiar amb Vine a ballar Rock'n'Roll amb Marta Cardús al carrer Llibertat.

  A les 20.00 hores, espectacle infantil i familiar amb la Coral Iaioflautas al carrer Ciudad Real.

  A les 21.00 hores, concerts al CP Tres Lliris dels grups Senyor Oca, Circus Pad, KovitchDj Gale.

  A les 22.00 hores, Lindy Hop a la plaça del Swing (plaça del Diamant); actuació de la Cobla Catalana del Sons Essencials a la plaça del Folk (plaça del Sol) i concerts dels grups Aptenodytes i Afrochi Guawa a la plaça de Joanic.

  A les 22.30 hores, concerts dels grups Eskisos, Azafran i Potato al carrer Mozart.

  A les 23.00 hores, sortirà a escena Myriam Swanson amb el seu torrent de veu i el projecte Rhythm Treasures al carrer La Perla. Oferirà una selecció del millor i més salvatge Rhythm'n'Blues dels anys cinquanta i seixanta. Rhythm Treasures són: Myriam Swanson (veu); Arthem Zhulyev (saxo); Paco Weht (contrabaix); Salva Suau (bateria); Riki Frouchtman (guitarra).

  A la mateixa hora, concert de Milkers (versions pop rock) al carrer Puigmartí; Alma de Boquerón i República Rumbera al carrer Joan Blanques de Baix de Tot; Nius de Nit (pop rock) al carrer Joan Blanques de Baix; havaneres amb el grup Mar Blava al carrer Verdi; actuació d'Alma Afrobeat al carrer Ciudad Real; swing amb Shakin'All a la plaça del Swing (plaça del Diamant); concerts dels grups Sense Sal (pop folk, a les 00.30 hores) i Intana a la travessia de Sant Antoni; classe oberta de Lindy Hop i Ball Clandestí a càrrec de Swing Maniacs a Fraternitat (EFIT); el grup La Banda del Panda actuarà al carrer Berga, Mashup Party amb MashroomDj Surda a la plaça Rovira i Trias i La Màlaga (rumba) a la plaça del Poble Romaní.

  Un espectacle bastant especial de les festes de Gràcia és el 44 Perills al carrer Festival d'Art Sonor i Música Experimental a partir de les 23.00 hores. Actuarà Linalab, projecte de Lina Bautista.

  A les 23.30 hores, concerts amb ritme tropical de Salsamurái i La Mulata al carrer Progrés i ball rumba amb Treskuaranta a la placeta Sant Miquel - carrer Luis Antúnez.

  A les 00.00 hores, The Hot Swing Machine al carrer Perills.

  - Dimarts 16 d'agost 2016 (16/08/16):

  A les 11.00 hores, taller familiar de rumba amb Rumba i Son a la plaça del Poble Romaní.

  A les 12.00 hores, vermut musical amb Mariani al carrer Llibertat.

  A les 12.30 hores, vermut musical amb Green Onions Project al carrer Progrés.

  A les 13.00 hores, concert i vermut musical amb Jules (folk alternatiu) a la travessia de Sant Antoni. A la mateixa hora, Dupongo (música per a nens) al carrer Mozart.

  A les 18.00 hores, havaneres amb el grup La Mar Blava al carrer Puigmartí.

  A les 18.30 hores, Batucada Malèfica del Coll i Escuats de la Malèfica al carrer Berga.

  A les 21.00 hores, concert de Bandsambat al carrer Ciudad Real i actuacions dels grups El Serio, rumba amb No Estamos Locos i Los Pasantes al passeig de Sant Joan.

  A les 21.30 hores, cantada d'havaneres amb el grup Pirats al Mar al carrer Joan Blanques de Baix de Tot.

  A les 22.00 hores, Les Violines presenten Flaix Flok amb Kabum (grup de percussió resident al Centre Artesà Tradicionàrius) a la plaça del Folk (plaça del Sol).

  A les 22.30 hores, concerts de Wax Ecstatic, Gyoza i Weinf al carrer Mozart.

  A les 23.00 hores, swing amb Atomic Swing Five a la plaça del swing (plaça del Diamant); concert de Soul Pepper & Dj Soul al carrer Puigmartí; actuació d'Arcadia i Dj Zitas al carrer Ciudad Real; Duo Mediterráneo sortiran a l'escenari de Fraternitat (EFIT), ball amb How to funk it i Artichokes al carrer Providència, Dúo Mediterráneo al carrer Fraternitat de Baix, Orquesta Diversiones a la plaça de la Vila i rumba amb Yumitus i Ramón del Pichón a la plaça del Poble Romaní.

  Un espectacle bastant especial de les festes de Gràcia és el 44 Perills al carrer Festival d'Art Sonor i Música Experimental a partir de les 23.00 hores. Actuarà Nachla OS, projecte de Pía Sommer i Ferran García: poesia sonora i música experimental. 

  A les 23.30 hores, The Risas, un grup d'alegre disco funk, actuarà al carrer La Perla. The Risas són: Martí Gonzàlez (veu principal); Pol Cortés (veu principal, violí); Albert Martínez (teclats, cors); Dani Hernández (guitarra, cors); Ramon Regada (baix, cors); Andreu Marquès (bateria, cors); Klaus Stroink/Gregori Hollis (trompeta); Aitor Franch (saxo tenor); Sergi Aragó (trombó); Aitor Sáez (percussió).

  A la mateixa hora, concert amb Alma de Boquerón al carrer Tordera i Som Da Rúa a la placeta de Sant Miquel - carrer Luis Antúnez.

  A les 00.00 hores, actuació de The Modern Poppes al carrer Berga i A Contrablues al carrer Joan Blanques de Baix de Tot.

  - Dimecres 17 d'agost 2016 (17/08/16):

  A les 12.00 hores, vermut musical amb A Ciegas (funk, soul i R&B) i actuació infantil del grup Cajones Sant Rockeros a la plaça del Poble Romaní.

  A les 13.00 hores, cantades del cor mariner del Pony Pisador al carrer Progrés.

  A les 17.00 hores, concerts al CP Tres Lliris amb els grups Lola Ramone, Silvia Tomàs, El Ojo de Madeleine, Ariadna Rulló & The Electric Fog, Las VVitch, Bittah i Just a Live.  

  A les 18.30 hores, concert de Tori Sparks al carrer Joan Blanques de Baix de Tot. L'any passat la cantant nord-americana va actuar amb el grup Calamento al carrer Mozart.

  A les 19.00 hores, una novetat d'aquest 2016: l'Error! Fest. És obra de l'estudi i galeria del mateix nom, Error! Design, del carrer Torrent de les Flors 115. Es portarà a terme a la plaça Rovira i Trias i congregarà els grups Bullitt, Niña Coyote eta Chico Tornado i Ferran Palau. A la mateixa hora, tabalada amb Kabum al carrer Llibertat.

  A les 21.00 hores, havaneres amb Haváname a la plaça Joanic.

  A les 22.00 hores, Ball de Confrontació (El Pont d'Arcalís i La Talvera) amb Kabum (percussió) a la plaça del Folk (plaça del Sol) i havaneres amb Barca de Mitjana a la Placeta Sant Miquel - carrer Luis Antúnez.

  A les 22.30 hores, concerts joves i combatius amb Al Rescat i PD Enterrats al carrer Progrés i havaneres amb el grup Blauet -hi haurà rom cremat- al passeig de Sant Joan.

  A les 23.00 hores, concert de swing manouche amb Scaramouche a la plaça del swing (plaça del Diamant); havaneres amb Son de l'Havana (amb rom cremat i coca) a Fraternitat (EFIT); actuacions de The Dog Ones i la Golden Beat al carrer Joan Blanques de Baix de Tot; havaneres amb l'agrupació La Marbella de Poblenou (rom cremat) al carrer Ciudad Real; ball amb Albert Malla i Hasta Luego Cocodrilo al carrer Verdi, concerts amb els grups Vernon Court, Insiders, Know Nothing al carrer Providència i havaneres amb Son de l'Havana al carrer Fraternitat de Baix i havaneres amb Dolça Petxina al carrer Llibertat.

  Un espectacle bastant especial de les festes de Gràcia és el 44 Perills al carrer Festival d'Art Sonor i Música Experimental a partir de les 23.00 hores. Actuarà Callisti, un duet format per Renato Souza (contrabaix i electrònica) i Francesc Llompart (violí i electrònica), 

  A les 23.30 hores, el quintet A Contrablues interpretarà els seus temes i versions molt potents de rock clàssic o de fins i tot Rage Against The Machine al carrer La Perla. A Contrablues són: Alberto Calvillo (guitarra); Héctor Martín (guitarra); Joan Vigo (baix); Jonathan Herrero (veu i guitarra acústica); Núria Perich (bateria i veus). A la mateixa hora actuaran Karaoke's Band al carrer Tordera. A la plaça de la Vila hi haurà més blues amb La cuina del Blues.

  A les 00.00 hores, Control+C al carrer Berga.

  - Dijous 18 d'agost 2016 (18/08/16):

  A les 13.00 hores, concert vermut amb Pantanito al carrer Joan Blanques de Baix de Tot.

  A les 17.00 hores, taller de percussió rumbera -activitat familiar- amb Jack 'Chakataga' Tarradellas a la plaça del Poble Romaní.

  A les 18.30 hores, sardanes amb la Cobla del Vallès al carrer Llibertat.

  A les 19.00 hores, havaneres amb Pirats del Mar a travessia de Sant Antoni, sardanes amb la Cobla Iluro al carrer Berga i taller de palmes rumberes amb Peret Reyes a la plaça del Poble Romaní.

  A les 20.00 hores, concerts de les Festes Llibertàries a la plaça John Lennon dels grups Delarruina, Mendra, El Pony Pisador i Dj La Dinde.

  A les 21.00 hores comença el Festigàbal al Centre Cívic La Sedeta, el festival gratuït que promou l'Heliogàbal, amb les actuacions de Los Ganglios, Les Sueques i Bigott. A la mateixa hora, concerts d'Ebri Knight, Exèrcit d'Alliberament Musical (EAM) i Zapato y Cordón al Casal Popular Tres Lliris de la plaça del Nord.

  A les 22.00 hores, actuacions a la plaça del Folk (plaça del Sol) d'Els Berros de la Cort, Dj Mitsu i Kabum (percussió).

  A les 22.30 hores, concert de swing a la plaça del swing (plaça del Diamant).

  A les 23.00 hores, actuació del grup Microguagua i Laia Dj al carrer Ciudad Real; ball amb les versions de l'Orquestra Maribel a la travessia de Sant Antoni i concerts de Malacara & Wilson Band (blues) al carrer Puigmartí; concert de música negra amb Santo Machango i Blakcelona Sound Selectors a Rovira i Trias, havaneres i rom cremat amb el grup Montjuïc al carrer Providència i Peret Reyes y sus rumberos i Karabutsí a la plaça del Poble Romaní. 

  Un espectacle bastant especial de les festes de Gràcia és el 44 Perills al carrer Festival d'Art Sonor i Música Experimental a partir de les 23.00 hores. Actuarà Quaranta Quatre, quatre músics que creen un so hipnòtic amb instruments propis del rock, violí i el Demokraticube (un instrument d'invenció pròpia): kraut rock, ambient, drone, paisatges onírics... 

  A les 23.30 hores sortiran a escena Los Eléctricos al carrer Mozart. Tocaran també Go a chant (reggae) i Simone a partir de les 22.30 hores i reggae amb Cusins de Dub i Jam Session a la placeta de Sant Miquel - carrer Luis Antúnez.

  A les 00.00 hores, The Healers sortiran a escena al carrer Joan Blanques de Baix de Tot, Dj Xisterak punxarà al carrer Berga i gran concert a la plaça de la Vila amb Micu i Doctor Prats.

  - Divendres 19 d'agost 2016 (19/08/16):

  A les 12.00 hores, vermut rumbero a la plaça del Poble Romaní.

  A les 13.00 hores, concert vermut amb Unicoriun al carrer Joan Blanques de Baix de Tot.

  A les 16.30 hores, concerts al CP Tres Lliris -plaça del Nord- amb els grups A4 Reggae Orchestra, Sybarites, Galactical All Stars i Youth Promotion Meeting Tune FI Tribune

  A les 17.00 hores, taller de guitarra per a infants amb Marc 'Dantuvi' Menéndez a la plaça del Poble Romaní.

  A les 18.00 hores, xocolatada amb Rumba y Son a la plaça del Poble Romaní. A les Festes Llibertàries 2016 -plaça John Lennon-, concerts de Las VVitch, Malamara, Familea Miranda, Dj KazaT & Dj Davikka.

  A les 19.00 hores, classe oberta de swing a la travessia de Sant Antoni i actuació de Jessica Mellado al carrer Verdi i havaneres amb Pirats pel Mar al carrer Progrés i gospel amb Sedeta Gospel Singers a la placeta de Sant Miquel - carrer Luis Antúnez.

  A les 21.00 hores comença el segon i últim dia del Festigàbal al Centre Cívic La Sedeta, el festival gratuït que promou l'Heliogàbal, amb les actuacions de Los Mambo Jambo, Futuro Terror i Da Souza i havaneres amb Haváname -hi haurà rom cremat- a la plaça del Poble Romaní.

  A les 22.00 hores, taller de swing a la plaça del swing (plaça del Diamant) i la banda de soul i reggae Animal farà un concert a la plaça del Folk (plaça del Sol) presentant el seu disc 'Mes enllà de les paraules' i després sortirà a escena el Dj Txarly Brown que mescla rumba i funk. També hi haurà concert de 9Son i What's Up a la plaça Joanic.

  A les 22.30 hores, actuacions de Guateque Cover Grup i The Beaties Band & Beat Gang al carrer Joan Blanques de Baix. A la mateixa hora, concerts de Mi Querido Virus, Humareda i Menta al carrer Mozart.

  A les 23.00 hores, un trio de noies del Baix Llobregat sortiran a escena sota el nom Molly G. amb molta ràbia i contundència al carrer La Perla. Anteriorment se les coneixia com Metralletas Distorsionadas. Molly G. són: Berta (veu i guitarra); Bet (baix i veus); Maria (bateria i veus).

  A la mateixa hora, concert d'havaneres al carrer Tordera; Dj Marcos al carrer Puigmartí; concert de Coyote Lip & The Downlow, Luz Verde i Lonelies al carrer Joan Blanques de Baix de Tot; ballada de swing amb Justswing Dj a la plaça del swing (plaça del Diamant); concerts de La Casita del Huerto (rumba) i Funk Tumaka (versions funk) a la travessia de Sant Antoni; Alex Bass i King Horror al carrer Ciudad Real, gran concert amb Soweto i Flamingo Tours a Rovira i Trias, ball amb Pistoleros de la Paz al carrer Providència, a la plaça de la Vila actuaran La Senyoreta Descalça i Autoput, Nit de Folk amb La Portàtil FM, El Pony Pisador i PD Piso al carrer Progrés i Son Como Son -fussió de rumba catalana i timba cubana- a la plaça del Poble Romaní.

  Un espectacle bastant especial de les festes de Gràcia és el 44 Perills al carrer Festival d'Art Sonor i Música Experimental a partir de les 23.00 hores. Actuaran Fito Conesa i Laura Llaneli: del so més anàrquic al pop més estructurat passant pel techno en un concert sense interrupcions. 

  A les 23.30 hores, A Contrablues actuaran a la placeta de Sant Miquel - carrer de Luis Antúnez.

  A les 00.00 hores, Azafrán (rumba) al carrer Berga i karaoke a Fraternitat (EFIT) i Salsason al carrer Perills.

  - Dissabte 20 d'agost 2016 (20/08/16):

  A les 12.00 horesTota Blues Acoustic Duo farà un concert vermut al carrer de La Perla. Combinen clàssics del blues rural o de Chicago amb cançons pròpies fruit de vint anys de carrera musical. Tota Blues són: Tota (veu i harmònica); Martín J. Merino (guitarra, dobro). També actuarà No es moco de pavo en un concert vermut al carrer Llibertat i hi haurà vermut rumbero a la plaça del Poble Romaní. També començaran el concerts de les Festes Llibertàries 2016 -plaça John Lennon- amb els concerts de Boutade, ProsÒdia, Montserrat, Dj Lonely & Dj Malti i Dj Putricity.

  A les 12.30 hores, vermut musical amb Morena Tradi Patxanga al carrer Progrés.

  A les 13.00 hores, vermut musical al carrer Ciudad Real, en 'Micu' i Labra (rumba) faran un altre concert vermut a la travessia de Sant Antoni i De Pop farà una actuació amb vermut al carrer Joan Blanques de Baix de Tot.

  A les 14.30 hores, concert vermut amb Hipnòtics a la plaça Joanic.

  A les 18.00 hores, taller de ball per rumba amb Susana Subirana a la plaça del Poble Romaní.

  A les 20.30 hores, concerts al CP Tres Lliris -plaça del Nord- dels grups La Púrria, Trum, Subversa, Aimari i PD Marxosa.

  A les 21.00 hores, ball amb Rumbakana al carrer Verdi.

  A les 22.00 hores, actuació del grup de rumba Sabor de Gràcia a la plaça del Folk (plaça del Sol) i Lindy Hop a la plaça del swing (plaça del Diamant).

  A les 22.30 hores, Till April i Sònida Vent al carrer Mozart i Nit de Rock amb els grups Awake, Gats i The Rollover al carrer Progrés.

  A les 23.00 hores actuarà Hombre Lobo Internacional al carrer de La Perla. Una banda formada per un sol home que transita el psycobilly i el low-fi dels cinquanta, tot un personatge. Hombre Lobo Internacional és: Paul Chaney (veu, guitarra, bateria).

  A la mateixa hora també actuaran Chica B (Churros con chocolate, Dj Session) i La KÁ (Dj's Session 80-90's & electropop) a la travessia de Sant Antoni; concert de Milkers (versions pop rock) al carrer Puigmartí; ball amb The Soultans al carrer Joan Blanques de Baix; actuacions de Papa Orbe & Los Turpiales Sabaneros i Dj Timber al carrer Ciudad Real; swing amb Dumpy Lobsters a la plaça del Swing (plaça del Diamant); actuacions de Bourbon, The Incorregibles Blues Band i Código Rock al carrer Joan Blanques de Baix de Tot, 'festassa' de hard rock amb '77 i Imperial Jade a Rovira i Trias; el xou d'Albert Malla amb 'Hasta luego Cocodrilo' al carrer Providència i Pedrito Domínguez amb orquestra -rumba catalana, flamenc...- a la plaça del Poble Romaní. També hi haurà concerts a la plaça del Raspall dels grups Los Tronchos i La Banda Biruji.

  Un espectacle bastant especial de les festes de Gràcia és el 44 Perills al carrer Festival d'Art Sonor i Música Experimental a partir de les 23.00 hores. Actuarà Zozobra. 

  A les 23.15 hores, concerts de Pastorets Rock i Nius de Nit a la plaça de la Vila.

  A les 23.30 hores, concert d'Alquadrat i Dj a la placeta de Sant Miquel - carrer Luis Antúnez.

  A les 00.00 hores, concert de Figurins al carrer Berga i de Tres Quarts d'Una (rumba) i Dj Rammsy al carrer Perills.

  A les 00.30 hores serà el torn de Rumpelstinkin al carrer La Perla. Un trio de rock combatiu i lletres compromeses i reivindicatives. Rumpelstinkin són: Art Stinkin (baix i veu); Walter Enriquez (guitarra); Àngel del Demonio (bateria).

  A les 02.30 hores, al mateix carrer de La Perla, un divertimento, La No Name Band amb noms de coneguts rockers i punks de l'extrarradi barceloní (Decibelios, La Banda Trapera del Rio i Subterranean Kids) i que faran versions de punk i rock dels '80 com Barricada o Siniestro Total. No Name Band són: David Ocaña (guitarra); Assumpta Cahiuelas (teclats); Manel Palacio (Bateria) Pitu Parrado (guitarra i veu) Manuel Alférez (baix).

  - Diumenge 21 d'agost 2016 (21/08/16):

  A les 12.00 hores, vermut rumbero a la plaça del Poble Romaní i vermut de Festa Major a la placeta de Sant Miquel - carrer Luis Antúnez. També actuacions a les Festes Llibertàries de la plaça John Lennon dels grups Ke Te Kalles, Dj Hysteria, ¡Venga-Venga! i Hut.

  A les 12.30 hores, concert vermut amb Els Altres a la plaça de la Vila.

  A les 13.00 hores, concert vermut amb No Me Sé La Letra al carrer Joan Blanques de Baix de Tot.

  A les 16.30 hores, karaoke d'havaneres a la plaça de la Vila.

  A les 18.00 hores, sardanes amb la Cobla Ciutat de Cornellà al carrer Verdi.

  A les 21 hores, havaneres amb Pirats pel Mar a la plaça Rovira i Trias.

  A les 22.00 hores, actuació del grup Roba Estesa a la plaça del Folk (plaça del Sol); karaoke amb Marcel Marimon al carrer Progrés i concert de Made In Barcelona a la plaça Joanic.

  A les 22.30 hores, Los Vecinos al Sol i Phoenix al carrer Mozart i concerts a la plaça del Raspall de Los Garrapateros, Tremenda Jauría i PD Heidigaga.

  A les 23.00 hores, actuaran Las Bistecs (electro-clash, kitsch..., imatge de dalt), un duo de dones amb lletres delirants i electrònica retro al carrer La Perla. Las Bistecs són: Carla Moreno; Alba Rihe.

  A la mateixa hora hi haurà country amb Ana Maria The Lucky One al carrer Verdi; swing amb Chino & The Big Bet a la plaça del swing (plaça del Diamant); concert de Noël Meya i els Seus Pebrots Dantuvi Trio a carrer Joan Blanques de Baix de Tot; actuacions d'Oriol Barri (cantautor català) i Reclam (pop i rock català) al carrer Puigmartí; ball del fanalet amb Los Tunantes (música mediterrànea i del Carib) a travessia de Sant Antoni; son cubà amb Son de la Rambla a la plaça Rovira i Trias i Agustí Batista & Combo -fussió de flamenc i latin jazz- a la plaça del Poble Romaní.

  Un espectacle bastant especial de les festes de Gràcia és el 44 Perills al carrer Festival d'Art Sonor i Música Experimental a partir de les 23.00 hores. Actuarà San Taub, un experiment audiovisual. 

  A les 23.30 hores, ball amb The Beatback a la placeta de Sant Miquel - carrer Luis Antúnez.

  A les 23.45 hores serà el torn de divertir al públic Ultraplayback, reivindicant ballar malament i "rimar xorrades", tal com diu el programa de festes del carrer La Perla. Ultraplayback són: Jordi Via (seqüències i veu); Toni Blanco (veu); Aída Rodríguez (veu); Lis Blanco (veu); Albert Martínez (baix); Ignasi Miranda (guitarra i veu); Robert Gibiaqui (bateria).

  A les 23.30 hores, ball fi de festa amb E-2 Trio al carrer Joan Blanques de Baix.

  A les 00.00 hores, ball amb Duo Parfills al carrer Berga i concert de Till April i Dj Ye Stepper al carrer Perills.

  A les 01.00 hores, concert de La Terrasseta de Preixens a la plaça de la Vila.

  A les 01.10 hores, per acabar les festes al carrer La Perla, sessió del Dj Mister Andreu. Segons el citat programa de festes, "és el DJ resident del carrer La Perla. Dissenyador gràfic i creatiu de dia, de nit és un descarat punxador de temes inversemblants, del ranci canyí al populisme més barat."

  ----------------------

  Actualització a les 12.32 hores del 29-07-2016

  Programa de concerts del carrer La Perla i cartell amb horaris del Festigàbal

  El carrer La Perla de Gràcia ha publicat el seu programa musical per a la pròxima Festa Major de Gràcia 2016. Es tracta d'un dels escenaris de les festes més innovadors pel que fa a programació musical i pel qual han passat grups tan diversos com Putilatex, The Suicide of Western Culture o la psicodèlia de Cuzo.

  Aquest és el programa per dies del carrer La Perla en les festes majors de Gràcia 2016:

  - Dilluns 15 d'agost 2016: concert vermut amb Micu (Bandaband Trio) a les 12.00 hores. És el projecte artístic de Miquel Rodergas que s'autodefineix com un cantautor rumbero. Micu són: Miquel Rodergas "Micu"(Veu i guitarra); Jordi Herreros (bateria); Enric Gómez (baix)

  A les 23.00 hores, sortirà a escena Myriam Swanson amb el seu torrent de veu i el projecte Rhythm Treasures. Oferirà una selecció del millor i més salvatge Rhythm'n'Blues dels anys cinquanta i seixanta. Rhythm Treasures són: Myriam Swanson (veu); Arthem Zhulyev (saxo); Paco Weht (contrabaix); Salva Suau (bateria); Riki Frouchtman (guitarra).

  - Dimarts 16 d'agost 2016: The Risas, un grup d'alegre disco funk, actuarà a partir de les 23.30 hores. The Risas són: Martí Gonzàlez (veu principal); Pol Cortés (veu principal, violí); Albert Martínez (teclats, cors); Dani Hernández (guitarra, cors); Ramon Regada (baix, cors); Andreu Marquès (bateria, cors); Klaus Stroink/Gregori Hollis (trompeta); Aitor Franch (saxo tenor); Sergi Aragó (trombó); Aitor Sáez (percussió).

  - Dimecres 17 d'agost 2016: el quintet A Contrablues interpretarà els seus temes i versions molt potents de rock clàssic o de fins i tot Rage Against The Machine a partir de les 23.30 hores. A Contrablues són: Alberto Calvillo (guitarra); Héctor Martín (guitarra); Joan Vigo (baix); Jonathan Herrero (veu i guitarra acústica); Núria Perich (bateria i veus).

  - Divendres 19 d'agost 2016: Un trio de noies del Baix Llobregat sortiran a escena sota el nom Molly G. amb molta ràbia i contundència a partir de les 23.00 hores. Anteriorment se les coneixia com Metralletas Distorsionadas. Molly G. són: Berta (veu i guitarra); Bet (baix i veus); Maria (bateria i veus).

  A les 00.30 hores actuaran Biscuit. Un grup de rock que porta ja 20 anys en actiu i ha gravat el seu sisè àlbum. Biscuit són: Àngel (baix); Fermín (bateria); Armand (guitarra); Xavi (Guitarra i veu); David ( teclats, guitarra).

  A les 02.15 hores serà el torn d'Aliment de tancar la nit amb el seu punk pop. Presenten el seu tercer treball 'Silverback' i s'espera que 'fotin molta canya'. Aliment són: Pol Huedo (bateria i veu); Ignasi (baix i veu); Eduard (guitarra i veu).

  - Dissabte 20 d'agost 2016: Tota Blues Acoustic Duo farà un concert vermut a les 12.00 hores. Combinen clàssics del blues rural o de Chicago amb cançons pròpies fruit de vint anys de carrera musical. Tota Blues són: Tota (veu i harmònica); Martín J. Merino (guitarra, dobro).

  A les 23.00 hores actuarà Hombre Lobo Internacional. Una banda formada per un sol home que transita el psycobilly i el low-fi dels cinquanta, tot un personatge. Hombre Lobo Internacional és: Paul Chaney (veu, guitarra, bateria).

  A les 00.30 hores serà el torn de Rumpelstinkin. Un trio de rock combatiu i lletres compromeses i reivindicatives. Rumpelstinkin són: Art Stinkin (baix i veu); Walter Enriquez (guitarra); Àngel del Demonio (bateria).

  A les 02.30 hores, un divertimento, La No Name Band amb noms de coneguts rockers i punks de l'extrarradi barceloní (Decibelios, La Banda Trapera del Rio i Subterranean Kids) i que faran versions de punk i rock dels '80 com Barricada o Siniestro Total. No Name Band són: David Ocaña (guitarra); Assumpta Cahiuelas (teclats); Manel Palacio (Bateria) Pitu Parrado (guitarra i veu) Manuel Alférez (baix).

  - Diumenge 21 d'agost 2016: l'últim dia de les festes de Gràcia al carrer La Perla sortiran a escena projectes més aviat excèntrics i freaks. A les 23.00 hores actuaran Las Bistecs (electro-clash, kitsch..., imatge de dalt), un duo de dones amb lletres delirants i electrònica retro. Las Bistecs són: Carla Moreno; Alba Rihe.

  A les 23.45 hores serà el torn de divertir al públic Ultraplayback, reivindicant ballar malament i "rimar xorrades", tal com diu el programa de festes del carrer La Perla. Ultraplayback són: Jordi Via (seqüències i veu); Toni Blanco (veu); Aída Rodríguez (veu); Lis Blanco (veu); Albert Martínez (baix); Ignasi Miranda (guitarra i veu); Robert Gibiaqui (bateria).

  Per acabar les festes al carrer La Perla, sessió del Dj Mister Andreu a les 01.10 hores. Segons el citat programa de festes, "és el DJ resident del carrer La Perla. Dissenyador gràfic i creatiu de dia, de nit és un descarat punxador de temes inversemblants, del ranci canyí al populisme més barat."

  El Festigàbal que organitza el bar Heliogàbal ja ha publicat el seu cartell complet i els horaris. El dijous 18 d'agost 2016 actuaran, a partir de les 21.00 hores, Los Ganglios, Les Sueques i Bigott. L'endemà, divendres 19 d'agost 2016, sortiran a l'escenari de La Sedeta els grups Los Mambo Jambo, Futuro Terror i Da Souza també a partir de les 21.00 hores.

  ----------------------

  El programa complet de concerts de les pròximes festes majors de Gràcia és una incògnita però ja s'ha fet públic nombrosos concerts que es portaran a terme del 15 al 21 d'agost del 2016.

  Possiblement els concerts dels quals tenim més informació són els que es faran a la plaça del Folk (plaça del Sol) i que tenen molt a veure amb el Centre Artesà Tradicionàrius.

  A continuació, el programa d'aquest escenari:

  - Dilluns 15 d'agost 2016: La Cobla Catalana dels Sons Essencials

  - Dimarts 16 d'agost 2016: Les Violines

  - Dimecres 17 d'agost 2016: La Talvera i el Pont d'Arcalís

  - Dijous 18 d'agost 2016: Els Berros de la Cort

  - Divendres 19 d'agost 2016: Animal

  - Dissabte 20 d'agost 2016: Sabor de Gràcia

  - Diumenge 21 d'agost 2016: Roba Estesa

  Un altre dels pols d'atracció musical durant la Festa Major de Gràcia 2016 serà el Festigàbal 2016 que es portarà a terme a La Sedeta el 18 i 19 d'agost 2016. Els organitzadors, l'Heliogàbal, ha anunciat alguns dels noms que actuaran: Bigott, Futuro Terror, Les Sueques i Los Ganglios però encara falten per confirmar més grups i horaris. Com tots els concerts de les festes de Gràcia, és totalment gratuït.

  Una novetat d'aquest 2016 és l'Error! Fest, obra de l'estudi i galeria del mateix nom, Error! Design, del carrer Torrent de les Flors 115. Es portarà a terme el dimecres 17 d'agost 2016 a la plaça Rovira i Trias i congregarà els grups Bullitt, Niña Coyote eta Chico Tornado i Ferran Palau.

  Un parell de concerts més dels quals ens hem assabentat són els del grup Jules. El dimarts 16 d'agost a la Travessia de Sant Antoni i l'endemà, a l'Astrolabi.

  Per últim, el grup Los Eléctricos actuarà al carrer de Mozart el dijous 18 d'agost 2016. 

  Aquesta nota s'anirà actualitzant a mesura que es vagin coneixent les actuacions de la Festa Major de Gràcia 2016.


  Les festes de gràcia són del dilluns 15 al diumenge 21 d'agost 2016


  Temes, tags...

  Festa Major de Gràcia
  Notícies relacionades

  Les Festes de Gràcia 2020 no tindran concerts de nit

  Les populars festes de l’estiu a Barcelona es portaran a terme del 15 al 21 d’agost del 2020 malgrat la pandèmia de coronavirus. No obstant això, no se celebraran concerts i el guarnit dels carrers només serà aeri.
  2020-06-07
  Llegir més

  Festa Major de Gràcia 2019: Dani Nel•lo y los Saxofonistas Salvajes, Joe Crepúsculo, Tori Sparks, Pepet i Marieta...

  Les festes de la Vila de Gràcia se celebraran del dijous 15 al dimecres 21 d’agost. També actuaran Ebri Knight, Bad Mongos, Mourn, Violets, Melenas, Rombo, Catfolkin, Amadeu Casas, Xavier Calvet, Forces Elèctriques d’Andorra, Intana, Joan Colomo, Vàlius, Halldor Mar, Los Sirgadors, Las Tope Dramáticas...
  2019-07-26
  Llegir més

  Festa Major de Gràcia 2018: Los Tiki Phantoms, La Plata, Museless, Za!, Tori Sparks...

  Les festes de Gràcia es duran a terme del dimecres 15 al dimarts 21 d’agost. També actuaran Me and the Bees, Sabor de Gràcia, Korrontzi, Shirley Davis & The Silverbacks, The Slingshots...
  2018-07-11
  Llegir més

  Programa musical de la Festa Major de Gràcia 2017

  Programa musical complet de les Festes de Gràcia 2017: Tori Sparks, Buhos, Roba Estesa, Hidrogenesse, Anímic, El Petit de Cal Eril...
  2017-04-30
  Llegir més

  Tots els concerts de la Festa Major de Gràcia 2016

  Actuaran del 15 al 21 d'agost: Bigott, Bullitt, Sabor de Gràcia, Les Sueques, Ferran Palau, Animal, Niña Coyote eta Chico Tornado, Jules, La Cobla Catalana dels Sons Essencials...
  2016-07-23
  Llegir més