logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Català
  Castellano

  La Garrinada 2016 d´Argentona: The Zombie Kids, Aspencat, Lágrimas de Sangre, Muyayo Riff, Esne Beltza...

  La localitat del Maresme celebra la seva Festa Major 2016 del dimecres 3 al dissabte 6 d'agost. Aquesta festivitat és també la de Sant Domingo 66a Fira del Càntir.

  La Garrinada 2016 d´Argentona: The Zombie Kids, Aspencat, Lágrimas de Sangre, Muyayo Riff, Esne Beltza...

  Argentona celebra Sant Domingo 66a Fira del Càntir del dimecres 3 al dissabte 6 d'agost de 2016. Aquesta Festa Major, dita popularment La Garrinada, portarà a la localitat del Maresme a grups com The Zombie Kids, Aspencat, Lágrimas de Sangre, La Soul Machine, Muyayo Riff, Esne Beltza, Atupa...

  A continuació, programa musical per dies de la Festa Major 2016 d'Argentona:

  - Dimecres 3 d'agost 2016: el grup Albercocks –rumba, reggae, ska...- versiona cançons molt conegudes d'El Rey León, La Sirenita... amb un directe molt potent i festiu. A partir de les 00.30 hores a la plaça Nova. En els entreactes sortirà a escena la Zebrass Marching Band.

  A continuació del concert d'Albercocks, ball amb La Loca Histeria i les seves versions teatralitzades de cançons.

  - Dijous 4 d'agost 2016: matinades a partir de les 6 del matí amb la Zebrass Marching Band des de la plaça del Molí i arribant a diferents carrers del municipi. Al migdia, cercavila de gegants pel municipi amb la Banda de MúsicArgentona.

  A les 18.00 hores, ballada de mitja audició de sardanes a càrrec de la cobla de l'Orquestra Maravella.

  A les 19.30 hores, concert de Festa Major a càrrec de l'Orquestra Internacional Maravella a la plaça Nova.

  A les 20.30 hores, concerts a Can Doro amb Mireia Vives i Borja Penalba. Poesia musicada de diferents autors i autores, com Maria Mercè Marçal, Vicent Andrés Estellés, Joanjo Garcia, Joan Vergés, Roc Casagran, Ovidi Montllor o Bob Dylan.

  A les 00.00 hores, ball de Festa Major amb l'Orquestra Internacional Maravella a la plaça Nova. De balls de saló a músiques actuals.

  A la mateixa hora, concerts joves de hip hop a l'Escola Argentona amb Aspencat, Lágrimas de Sangre i Dj Hochi. Aspencat són una de les bandes més conegudes del Pais Valencià, Lágrimas de Sangre són del mateix Maresme i Dj Hochi és el dj resident a la sala Clap de Mataró.

  - Divendres 5 d'agost 2016: concert familiar a càrrec d'Orelles de Xocolata i el seu Avui Fem Pop. Música moderna on es podrà aprendre nocions dels elements musicals (instruments, ritmes...).

  A les 20.00 hores, concerts a Can Doro amb Pep Lladó i el seu projecte 'Després de la Rumba'.

  A les 23.00 hores, havaneres i cremat amb el grup Les Anxovetes a la Pista del Centre Parroquial. Un grup de veus femenines amb guitarra i contrabaix.

  A les 00.00 hores, concerts joves amb les actuacions de Muyayo Riff, Esne Beltza i Dj Plan B a l'Escola Argentona. Muyayo Riff és un grup de Cornellà de Llobregat i un dels més coneguts del so mestís, Esne Beltza va del reggae al folk i són un fenòmen a Euskal Herria amb un directe potentíssim.

  A les 00.30 hores, concert de La Soul Machine a la plaça Nova. Soul, funk i rythm'n'blues des de Falset. El grup presenta el seu últim treball 'Terra Negra', un homenatge al Priorat, la seva terra.

  - Dissabte 6 d'agost 2016: concert a càrrec de Ignorantes i els PD Fool Monkeys a l'Escola Argentona a partir de les 19.00 hores. Hi haurà una 'caipirinyada' popular.

  A les 19.30 hores, ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Genisenca a la Font Picant i sindriada popular.

  A les 20.00 hores, concert a Can Doro amb Namina i la Banda de l'Amor. Canta en portugués, català i anglès amb una veu potent amb la qual recita i música poesia.

  A les 23.30 hores, el grup de versions Mala Vida actuarà a la plaça Nova. El seu repertori va del pop rock espanyol dels '80 a la música actual.

  A les 23.00 hores, concerts joves a l'Escola Argentona amb els grups Raska, Atupa, The Zombie Kids i Dj Aker. The Zombie Kids són una de les formacions de música electrònica més popular i Atupa es troba a mig camí entre l'electrònica i el rap amb un directe explosiu.


  Actuaran també La Soul Machine, Les Anxovetes, Albercocks...


  Temes, tags...

  Festa Major d´Argentona
  Notícies relacionades

  La Garrinada 2016 d´Argentona: The Zombie Kids, Aspencat, Lágrimas de Sangre, Muyayo Riff, Esne Beltza...

  La localitat del Maresme celebra la seva Festa Major 2016 del dimecres 3 al dissabte 6 d'agost. Aquesta festivitat és també la de Sant Domingo 66a Fira del Càntir.
  2016-08-03
  Llegir més