logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Versió Accelerated Mobile Page d'aquest document: Tots els concerts de la Festa Major de Sants 2016
  Català
  Castellano

  Tots els concerts de la Festa Major de Sants 2016

  Enguany coincideixen la Festa Major de Sants, en el seu primer cap de setmana, amb el final de la Festa Major de Gràcia.

  Tots els concerts de la Festa Major de Sants 2016

  La Festa Major de Gràcia i la de Sants coincidiran aquest 2016. El cap de setmana de celebracions a Gràcia, dissabte 20 i diumenge 21 d'agost, seran els dies que comenci la festa al barri de Sants i que s'allarguen fins al dissabte 27 d'agost. Aquest cap de setmana, Barcelona serà una gran festa major.

  Aquesta coincidència podria propiciar una descongestió de la Festa Major de Gràcia que, el cap de setmana, pateix de saturació de públic.

  A la Festa Major de Sants actuaran grups com Los Tiki Phantoms, Pirat's Sound Sistema, Doctor Prats, Yacine, Terratombats, Strombers, Miquel del Roig, Fanfarrai, Las Ruinas, The Risas...

  A continuació, programa musical de les festes majors de Sants 2016:

  - Dissabte 20 d'agost 2016

  - Diumenge 21 d'agost 2016

  - Dilluns 22 d'agost 2016

  - Dimarts 23 d'agost 2016

  - Dimecres 24 d'agost 2016

  - Dijous 25 d'agost 2016

  - Divendres 26 d'agost 2016

  - Dissabte 27 d'agost 2016

  - Dissabte 20 d'agost 2016 (20/08/2016): la traca d'inici de Festa Major a les 22.30 al carrer Alcolea de Baix encetarà el programa de celebracions del barri de Sants.

  A les 22.00 hores, concert d'Em torna la Xamfaina i Dj Sendo, al carrer Papín; swing amb The Lindy Hoppers Band, reggae amb Sybarites i funk amb The Risas, als Castellers de Sants –carrer de Viriat, 15-; actuació dels grups Las Ruinas –heavy pop-, Cadipsonians i Dj Luis Le Nuit, al carrer Rossend Arús; Baketomba –cultura popular-, al carrer Alcolea de Dalt i Perversions –punk rock-, al carrer Masnou

  A les 22.30 hores, The Beaties Band, grup tribut a The Beatles, sortirà a l'encenari del carrer Rosés – Casa Gran; ball amb el Duo Celeste, al carrer Valladolid; Discomòbil, al carrer Vallespir de Dalt; Discomòbil a càrrec de Dj Eneko Veintiuno, al carrer Canalejas i Dj Xanga –música 'remember'-, al carrer Galileu

  A les 23.00 hores, actuació de l'Orquestra Costa Brava, al carrer Robrenyo; Duo Paradís, al carrer Santa Cecilia; versions de soul amb Soul & Pepper, al carrer Masnou; ball amb Animació Capricornio, al carrer Alcolea de Baix; The Cabrians i la Barcelona Ska Jazz Orquestra, al carrer Alcolea de Dalt; La Banda Puig, a la plaça de la Farga i ball amb l'Orquestra Canal 4, al carrer Guadiana

  A les 23.30 hores, Ualla! –música i humor- i Dj Mata, al carrer Sagunt; Dj Xavi, al carrer Finlàndia i rumba amb Maria Gambrau i Newitas -00.15 hores-, al carrer Vallespir de Baix.

  - Diumenge 21 d'agost 2016 (21/08/2016):

  A les 11.00 hores, ballada de country, al carrer Masnou.

  A les 11.30 hores, sardanes amb la Cobla Principal del Llobregat, al carrer Valladolid.

  A les 12.00 hores, Pastor Blues Duo –veu, harmònica i contrabaix, en acústic-, al carrer Papín.

  A les 17.30 hores, sardanes amb la Cobla Baix Llobregat, al carrer Galileu.

  A les 18.00 hores, sardanes amb la Cobla Mediterrània, al carrer Vallespir de Dalt; sardanes, al carrer Alcolea de Baix i country amb Triangle de Sants Country Line Dance, al carrer Guadiana.

  A les 19.00 hores, L'Abominable Gallina Nauseabunda –cantautor-, al carrer Rossend Arús i havaneres i rom cremat amb el grup Alta Mar, al carrer Masnou.

  A les 19.30 hores, ball amb el conjunt Amoga, a la plaça de la Farga.

  A les 21.00 hores, El Sobrino del Diablo, al carrer Vallespir de Dalt.

  A les 22.00 hores, ballem swing a Papin i blues a La Iguana -amb l'associació Swing les Corts-, al carrer Papin i els grups del barri Lula Long -pop rock-, Espectres -pop rock- i Ameba Djs –electrònica-, al carrer Rossend Arús.

  A les 22.30 hores, Cocodrilo Club amb Albert Malla, al carrer Rosés – Casa Gran; ball amb el Dúo Mediterráneo, al carrer Valladolid; ball de swing amb orquestra, al carrer Vallespir de Dalt; Evil Empire i Subversa, al carrer Vallespir de Baix i havaneres i rom cremat amb el grup Xarxa, al carrer Alcolea de Baix.

  A les 23.00 hores, blues amb Blas Picón & The Junk Express, al carrer Guadiana; Dj Sendo, als Castellers de Sants –carrer de Viriat, 15-; Discomòbil amb Tito Jarper, al carrer Robrenyo; nit de salsa amb el grup Ashe, al carrer Masnou; SAL 150, al carrer Santa Cecilia; karaoke, al carrer Canalejas; conjunt Amoga, a la plaça de la Farga i nit de salsa amb Los Promiscuo del Son, al carrer Galileu.

  A les 23.30 hores, rumba amb Som Caliu, al carrer Alcolea de Dalt.

  A les 00.00 hores, Dj Maricarmen Free, al carrer Sagunt.

  - Dilluns 22 d'agost 2016 (22/08/2016):

  A les 19.00 hores, concert de jazz manouche de Biel Ballester Trio, al carrer Rossend Arús i IV Trobada de Country, a la plaça de La Farga.

  A les 21.30 hores, havaneres i rom cremat amb La Vella Lola, al carrer Canalejas.

  A les 22.00 hores, Wagner Pa Brazuca Matraca i La Trocamba Matanusca, al carrer Vallespir de Baix.

  A les 22.30 hores, actuacions del grup femení Roba Estesa i Doctor Prats (fusió), a Castellers de Sants –carrer de Viriat, 15-; música clàssica al carrer amb Haizea Trio de vent canya per a repertori alegre, al carrer Papín; havaneres i rom cremat amb LaTaverna, al carrer Valladolid i rumba amb Newitas i Sandunguera, al carrer Guadiana.

  A les 23.00 hores, Orquestra Krater, al carrer Robrenyo; havaneres i rom cremat amb el grup Port Bo, al carrer Vallespir de Dalt; Beat Road –tribut a The Beatles-, al carrer Santa Cecilia; actuació de grups novells amb Tropic Penguins i Lady Slang, al carrer Alcolea de Dalt; Duo Costa Blanca, al carrer Masnou; Orquestra ABS, a la plaça de La Farga i ball de Festa Major amb el Duet Masnou, al carrer Finlàndia.

  A les 23.30 hores, actuacions dels grups del barri Evil Empire -hard rock- i Lo petit comitè -rock, pop,punk educat-, al carrer Sagunt.

  - Dimarts 23 d'agost 2016 (23/08/2016):

  A les 22.30 hores, concerts d'Albercocks i Les Absentes, a Castellers de Sants –carrer de Viriat, 15-.

  A les 23.00 hores, Orquestra La Montecarlo, a plaça de La Farga.

  - Dimecres 24 d'agost 2016 (24/08/2016):

  A les 11.00 hores, vermut musical de Sant Bartomeu, a Castellers de Sants –carrer de Viriat, 15-.

  A les 17.30 hores, ball amb l'Orquestra Montecarlo, a la plaça de La Farga.

  A les 18.00 hores, berenar pels avis i actuació musical amb el grup Inolvidables 70's, al carrer Vallespir de Dalt; sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa, al carrer Alcolea de Dalt i havaneres i rom cremat amb el grup Mar Brava, al carrer Guadiana.

  A les 19.00 hores, Rosa Sánchez –música popular llatinoamericana-, al carrer Papín i Discomòbil Kids Party, al carrer Masnou.

  A les 19.30 hores, havaneres i rom cremat amb el grup Montjuïc, al carrer Galileu.

  A les 21.30 hores, rumba amb Sandunguera i Discomòbil, al carrer Valladolid.

  A les 22.00 hores, Nación Funk Block Party i Dj Miguelito Superstar, a Castellers de Sants –carrer de Viriat, 15-; Discomòbil amb Alan Dee, al carrer Masnou i concerts de la Festa Major Alternativa al Parc de l'Espanya Industrial de Amigas de Yoli, Zahoor Manhdi, Edu Libra, Rosa Sanchez, Malamara, Zé Fuga i DJ Zum.

  A les 22.30 hores, Tequila Bum Bum, al carrer Rosés – Casa Gran; Discomòbil, al carrer Vallespir de Dalt i nit de jazz amb Shu-Shu, al carrer Galileu.

  A les 23.00 hores, Miquel del Roig, a Castellers de Sants –carrer de Viriat, 15-; havaneres i rom cremat amb el grup Port Vell, al carrer Santa Cecília; havaneres i rom cremat amb el grup Blau Mariner, al carrer Alcolea de Dalt i Son de la Rambla, al carrer Guadiana.

  A les 23.30 hores, The Blues Prisoners i classe de swing amb BallaSwing, al carrer Sagunt.

  A les 00.00 hores, Dj Sendo, al carrer Vallespir de Baix.

  - Dijous 25 d'agost 2016 (25/08/2016):

  A les 18.00 hores, Miguel Aranda –cantautor-, a Castellers de Sants –carrer de Viriat, 15-; havaneres i rom cremat amb el grup Montjuïc, al carrer Rosés – Casa Gran; havaneres i rom cremat amb el grup Mar Brava, al carrer Robrenyo i sardanes, al carrer Sagunt.

  A les 22.00 hores, Motorpriest i Blitzkrieg FM -00.00 hores-, al carrer Vallespir de Baix; havaneres i rom cremat amb el grup La Taverna, al carrer Papín; havaneres amb el grup Port Bo, al carrer Finlàndia; ball amb el Quartet Fase IV, al carrer Alcolea de Baix; rumba amb el grup Rachola, al carrer Masnou i concerts a la Festa Major Alternativa al Parc de l'Espanya Industrial amb Daltabaix i l'Orquestra Rumbera.

  A les 22.30 hores, actuacions d'Els Norte i Rock and Rios Band (banda oficial tribut Miguel Ríos), al carrer Rosés – Casa Gran; els grups Strombers i El Veïnat, a Castellers de Sants –carrer de Viriat, 15-; Malasanya i Tito Alba, al carrer Vallespir de Dalt; actuació del grup Crazy Hat, al carrer Canalejas i concert amb el grup de rumba Incògnits, al carrer Galileu.

  A les 23.00 hores, Discomòbil, al carrer Robrenyo; Discomòbil amb Dj Robert, al carrer Valladolid; ball amb París Trio, al carrer Santa Cecília, havaneres amb el grup Xarxa, al carrer Sagunt; rumba catalana amb Arrels de Gràcia, al carrer Masnou; concert del Duet Pirates, al carrer Guadiana i discoteca i ball a la plaça de La Farga.

  A les 23.30 hores, actuació del grup Vianda, al carrer Alcolea de Dalt.

  - Divendres 26 d'agost 2016 (26/08/2016):

  A les 17.30 hores, ball per a la gent gran amb Omar, al carrer Masnou

  A les 19.30 hores actuaran els grups de pop i rock Yoga Flame, Cover Kings i Vader Retro, al carrer Valladolid

  A les 22.00 hores, concerts de Fanfarrai –música balcànica- i The Rigodonians, al carrer Papín; actuacions de Till April -alternative cabaret swing jazz-, Son de la Rambla -son cubà-; DJ El sonido de veldá -salsa-, al carrer Rossend Arús i a la Festa Major Alternativa al Parc de l'Espanya Industrial concerts d'El Senyor Oca, Sibarytes, Atzembla i DJ Trabubu.

  A les 22.30 hores, actuacions de Combo i Son Caliu, al carrer Rosés – Casa Gran; grups Ponme Otra i Distrito 13, al carrer Vallespir de Dalt; rumba amb el grup La Màlaga, al carrer Canalejas; Albert Malla i Cocodrilo Club, al carrer Galileu

  A les 23.00 hores, Coves –versions-, al carrer Robrenyo; rumba amb Terratombats i L'Hora del Joglar, a Castellers de Sants –carrer de Viriat, 15-; Yacine & The Oriental Groove, al carrer Vallespir de Baix; discoteca Revival '70, '80 i '90, al carrer Santa Cecília; música dels '80 i els '90 amb Alan Dee, al carrer Masnou; ball amb el conjunt Figurins, al carrer Alcolea de Baix; nit de rock amb Motorpriest, Límite i Xnight, al carrer Guadiana; discoteca mòbil, a la plaça de La Farga

  A les 23.30 hores, nit de rumba amb Micu -rumba catalana- i Tyto Alba -versions de rumba, funk, reggae i ska-, al carrer Sagunt; música i ball amb Dj Xanga, al carrer Finlàndia; actuacions d'Alice & The Wanderers, al carrer Alcolea de Dalt

  A les 00.00 hores, Luis Washington, al carrer Vallespir de Baix

  - Dissabte 27 d'agost 2016 (27/08/2016):

  A les 12.00 hores, vermut musical amb Morena Tradipatxanga, a Castellers de Sants –carrer de Viriat, 15- i Àcid Folklòric –pop folk-, al carrer Papín.

  A les 18.00 hores, sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell, al carrer Finlàndia i sardanes, a la plaça de la Farga.

  A les 19.00 hores, Jordi Cassette –pop rock-, al carrer Rossend Arús i, a la Festa Major Alternativa al Parc de l'Espanya Industrial, Rebelmadiaq Soundsystem & Friends i DJ Guateke.

  A les 20.00 hores, Dj Miquel Naitt, al carrer Masnou.

  A les 22.00 hores, concerts de Rereguarda -ska-reggae-, VaDeBo -ska combatiu- i Pirat's Sound Sistema -reggae-ska-dancehall-, a Castellers de Sants –carrer de Viriat, 15-; ball amb l'orquestra Salsabor, al carrer Santa Cecília; concerts de Juli Bustamente -pop rock-, Tiki Phantoms -surf rock- i DJ Harry Callahan -R&B, soul, funk-, al carrer Rossend Arús; La Banda del Panda i The Covers Band, al carrer Galileu i ball amb La Mulata i Dfigurins, al carrer Papín.

  A les 22.30 hores, Mike Kennedy i Los Salvajes, al carrer Rosés – Casa Gran i BCN Jazz Ska Orquestra i La Golden Beat, al carrer Vallespir de Dalt.

  A les 23.00 hores, rumba amb Sandunguera i Som Caliu, al carrer Vallespir de Dalt; Disco Cocodrilo amb Albert Malla, al carrer Robrenyo; orquestra amb el grup Celeste, al carrer Valladolid; ball de Festa Major amb Cristian Group, al carrer Finlàndia; ball amb l'Orquestra Krater, al carrer Alcolea de Baix; Discomòbil amb DJ Mexas i actuació final amb Baketomba, al carrer Alcolea de Dalt; Retrovisión, al carrer Canalejas i The Beaties, al carrer Masnou; Sabor i Son, al carrer Guadiana.

  A les 23.30 hores, ball amb l'Orquestra Freak Fandango -barreja de folk, polca, música balcànica i punk rock-, al carrer Sagunt.


  Les festes majors de Sants es portaran a terme del dissabte 20 al dissabte 27 d'agost de 2016.


  Temes, tags...

  Festa Major de Sants
  Notícies relacionades

  Programa musical de la Festa Major de Sants

  La Festa Major del barri de Sants se celebrarà del dissabte 24 d’agost al diumenge 1 de setembre con Atupa, Ratpenat, Hotel Cochambre, The Flaming Shakers, Resiliència, Homes Llúdriga, El Sobrino del Diablo, Pirat’s Sound Sistema, Miquel del Roig, 9mm, El Diluvi, Tesa, Festa Remember de la Ruta del Bakalao...
  0000-00-00
  Llegir més

  Festa Major de Sants 2018: Brighton 64, Mourn, Los Tiki Phantoms, Auxili, Animal...

  El barri de Sants (Barcelona) celebrarà les seves festes del dissabte 18 al dissabte 25 d’agost. També actuarà El Diluvi, Sense Sal, Miquel del Roig, Ovella Xao, Strombers, Xarim Aresté, Dj Carlos Bayona, Dj Luis LeNuit, Yacine Belahcene, Pepet i Marieta, Subversa, Pupil•les, We Exist Even Dead, La Banda del Panda, La Golden Beat...
  2018-08-17
  Llegir més

  Programa musical de la Festa Major de Sants 2017

  El districte de Barcelona celebrará la seva Festa Major 2017 del dissabte 19 al dissabte 26 d’agost. Actuaran La Banda Trapera del Río, Ítaca Band, Smoking Souls, Nueva Vulcano, The Zephyr Bones, Pirat’s Sound Sistema, A Contra Blues, Buhos, Tarantination, Nakany Kanté, Ojo de Buen Cubero, Cesk Freixas, Motörhits, Jordi Montañez, el hard rock de Stop Stop...
  2017-08-10
  Llegir més

  Tots els concerts de la Festa Major de Sants 2016

  Enguany coincideixen la Festa Major de Sants, en el seu primer cap de setmana, amb el final de la Festa Major de Gràcia.
  2016-08-08
  Llegir més