logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Català
  Castellano

  Festa Major Poblenou 2016: Joan Colomo, Héroes de Leyenda, Papá Topo, Sybarites, Mujeres...

  El barri barceloní del Poblenou celebrarà les seves festes majors del divendres 9 al diumenge 18 de setembre.

  Festa Major Poblenou 2016: Joan Colomo, Héroes de Leyenda, Papá Topo, Sybarites, Mujeres...

  El barri del Poblenou de Barcelona celebrarà la seva Festa Major 2016 del divendres 9 al diumenge 18 de setembre. Entre els concerts destacats trobem els organitzats per Ultra-Local Records i Hi-Jauh: Joan Colomo, Mujeres, The Zephyr Bones, Papá Topo... I altres com Héroes de Leyenda (tribut a Héroes del Silencio), el ska i reggae de Sybarites i la Barcelona Ska-Jazz Orquestra, el hip hop rock de Malvenidos, Pachawa Sound, el hard rock d'Imperial Jade, el rock-blues d'A Contrablues o el funky de Moya Kalongo entre altres propostes musicals interessants.

  A continuació, programa musical per dies de les festes majors 2016 del Poblenou:

  - Divendres 9 de setembre 2016: sopar i ball amb música disco a Diagonal-Montseny a les 22.00 hores.

  A les 22.00 hores, concerts joves amb els grups Malvenidos, Blind Reverendo, Pachawa Sound i Tabalers del Clot a Bac de Roda – Diagonal i Versió Zenit, a Galceran - Marquet.

  A les 23.00 hores, actuació de l'Orquestra Aquarium a la rambla del Poblenou; Disco Mòbil amb Festival by DJ Anthony a Pallars-Espronceda; Disco Mòbil, a Marià Aguiló – Llull –Juncar i ball amb el Duet Esquitx, a Passatge Canti.

  A les 00.00 hores, DJ èxits dels 60, 70, 80 i 90 a Marià Aguiló – Pons i Subirà

  - Dissabte 10 de setembre 2016: vermut concert amb Voicing Blue i l'espectacle 'Jazz i més' a Bac de Roda – Diagonal a les 12.00 hores.

  A les 18.15 hores, ball amb l'Orquestra Aquarium a Diagonal-Montseny.

  A les 21.00 hores, concerts de Ska i Reggae amb els grups Sybarites, Barcelona Ska-Jazz Orquestra i PD Capità a Espai Jove (Pallars – Bilbao).

  A les 22.00 hores, actuació del grup Héroes de Leyenda (tribut a Héroes del Silencio), Zancada i Ecléctica al carrer dels Ferrers, 2.

  - A les 23.00 hores, actuació de Doble Cara Trio a Galceran – Marquet; ball 'Remember Music Show' i Disco-Mòbil a Gran Via-Perú-Espronceda; ball disco mòbil, a Passatge Canti; versions amb The Pokenkongs i els Tirin'Miles –música anys '70- al Passatge Trullàs i balla amb Albert Malla i la festa 'Hasta Luego Cocodrilo' a la rambla del Poblenou.

  A les 23.30 hores, Orquestra Taxman als carrers Pallars-Espronceda; Versió Zenit, a Marià Aguiló – Llull –Juncar i concert del grup Mamelles, a Marià Aguiló – Pons i Subirà

  A les 23.30 hores, ball amb l'Orquestra Kràter a Amistat-Castanys.

  A les 01.30 hores, concert d'A Contrablues a Marià Aguiló – Pons i Subirà

  - Diumenge 11 de setembre 2016: berenar i música per a la gent gran amb el Duet Zénit a Diagonal-Montseny a les 18.30 hores.

  A les 21.30 hores, havaneres i rom cremat amb el grup Mar Salada a Pallars-Espronceda.

  A les 22.00 hores, concert inaugural de l'Espai Jove (carrer Pallars amb Carrer Bilbao).

  A les 22.30 hores, havaneres amb el grup Els Pescadors de l'Escala a Bac de Roda – Poblenou.

  - Dimarts 13 de setembre 2016: actuació de la Banda Simfònica de Roquetes-Nou Barris i el grup Voicing Blue Trio a les 19.00 hores a Bac de Roda – Diagonal.

  A les 20.30 hores, Yeyey en concert. És el nou projecte del nord-americà Ben Shepard a Niu (carrer dels Almogàvers, 208).

  - Dijous 15 de setembre 2016: concert d'animació infantil El Pot Petit a les 18.00 hores a Bac de Roda – Diagonal. A la mateixa hora, concert a càrrec de L´escola de música Aula de Clarinet Pau Domenech del carrer Amistat amb el grup Ramona´s Clarinet Band a Amistat-Castany i Reggae Sardi Party, sardinada a ritme de Reggae i Ganja, a plaça de Can Felipa.

  A les 20.00 hores, concert amb la Banda Municipal de Barcelona a L'Aliança de Poblenou.

  A les 22.00 hores, actuació del grup de jazz Ramona´s All Star Grup a Amistat-Castanys; havaneres en femení amb Neus Mar a Diagonal-Montseny i Fine Cinnamon –jazz-, a Marià Aguiló – Llull - Joncar

  A les 23.00 hores, Jam Session amb El Grup a Amistat-Castanys.

  - Divendres 16 de setembre 2016: ball amb Trio Parfills a Pallars-Espronceda a les 21.00 hores.

  A les 22.00 hores, actuació de Versió Zenit a Galceran Marquet; havaneres, a Marià Aguiló – Llull – Juncar; cúmbia amb La Mula, Chucky Productions Sound System, Heroinas de la Cumbia i Sonidero Viral, davant de l'Ateneu Flor de Maig (carrer Doctor Trueta, 195) i concert d'El Pony Pisador, a Marià Aguiló – Pons i Subirà.

  A les 23.00 hores, actuació de l'Orquestra Parfils a la rambla del Poblenou. A la mateixa hora, concert de Les Fusa –música a cappella- a Bac de Roda-Diagonal.

  A les 00.00 hores, actuació del grup de funky Moya Kalongo a Amistat-Castanys i DJ èxits dels 60, 70, 80 i 90, a Marià Aguiló – Pons i Subirà.

  - Dissabte 17 de setembre 2016: cantada d'havaneres amb el grup Ultramar a carrer del Laberint – carrer de Topete a les 18.00 hores.

  A les 20.30 hores, Ultra-Jauh Festes del Poblenou (Associacio_ per la Cultura Independent Hi Jauh USB? + Ultra-Local Records) organitzen el gran concert de les festes del Poblenou amb Joan Colomo, Emilio Jose, The Zephyr Bones, Mujeres, Papa Topo i Dj Verrier al carrer Pallars amb Roc Boronat.

  A les 21.30 hores, Nit de Dones i Música amb Gessamí Boada (cantautora), Jahjahuí (reggae, rumba, ...) i Elyse DJ al carrer de Badajoz

  A les 23.00 hores, Discomòbil 'Festival Sound' a la rambla del Poblenou; Duet Esquitx, a Galceran – Marquet; ball amb el grup Maki, a Gran Via-Perú-Espronceda i ball amb Versió Zenit, a Passatge Canti

  A les 23.30 hores, ball amb l'Orquestra La Chatta a Bac de Roda – Diagonal; grup de versions a Amistat-Castanys i ball amb The Sultans a Marià Aguiló – Llull - Juncar

  A les 00.00 hores, ball amb l'Orquestra Aquarium a Pallars-Espronceda; Nit de Rock amb Vaghöpper a Marià Aguiló – Pons i Subirà

  01.30 hores, Nit de Rock amb Imperial Jade a Marià Aguiló – Pons i Subirà

  - Diumenge 18 de setembre 2016: exhibició de country a les 12.00 hores a la rambla del Poblenou i, a la mateixa hora, Banda Municipal del Taxi, a Gran Vía-Perú-Espronceda

  A les 19.00 hores, fi de festa amb la coral de Can Saladrigues Gaudeamus Musicum a Marià Aguiló – Llull – Joncar.


  Ultra-Local Records i Hi-Jauh organitzen alguns dels concerts més interessants de les festes el dissabte 17 de setembre a partir de les 20.30 hores al carrer Pallars amb Roc Boronat.


  Temes, tags...

  Festa Major Poblenou
  Notícies relacionades

  Programa musical de la Festa Major del Poblenou 2019

  El districte barceloní celebrarà les seves festes del divendres 6 al diumenge 15 de setembre. Actuaran JoKB, Bemba Saoco, Ultra-Local Dj’s, The Ramblers, Alma de Boquerón, The Penguins...
  0000-00-00
  Llegir més

  Festa Major del Poblenou 2018: Yacine & The Oriental Groove, Imperial Jade, Aloha Bennets...

  El barri del Poblenou celebrarà les seves festes del divendres 7 al diumenge 16 de setembre. També actuaran Las Migas, Ultra-Local Records Djs, Marga Mbande, Gambardella, A Contra Blues, Clara Peya...
  2018-09-04
  Llegir més

  Festa Major del Poblenou 2017: A Contra Blues, Imperial Jade, The Sey Sisters, festa Ultra-Jauh...

  El districte de Barcelona celebrarà les seves festes del divendres 8 al diumenge 17 de setembre. També actuaran Flamaradas o el tribut a Ramones Poison Heart.
  2017-08-29
  Llegir més

  Festa Major Poblenou 2016: Joan Colomo, Héroes de Leyenda, Papá Topo, Sybarites, Mujeres...

  El barri barceloní del Poblenou celebrarà les seves festes majors del divendres 9 al diumenge 18 de setembre.
  2016-09-04
  Llegir més