logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Català
  Castellano

  Nombroses cancel·lacions de concerts a la Mercè 2016 degut a la pluja: Ramon Mirabet, Bad Gyal, Outer Space, Jordi Molina...

  El perill més fort arribarà a Barcelona de 19.00 a 20.00 hores mentre que a Tarragona tota la tarda serà perillosa.

  Nombroses cancel·lacions de concerts a la Mercè 2016 degut a la pluja: Ramon Mirabet, Bad Gyal, Outer Space, Jordi Molina...

  Actualització a les 22:24 hores del 23-09-2016

  Cancel·lat per la pluja el concert de Outer Space, al Moll de la Fusta.

  --------------

  Actualització a les 22:11 hores del 23-09-2016

  Cancel·lat definitivament per la pluja el concert de Jordi Molina, a la plaça de la Mercè.

  --------------

  Actualització a les 21:47 hores del 23-09-2016

  Cancel·lat per la pluja el concert de Bad Gyal, al Moll de la Fusta.

  --------------

  Actualització a les 21:39 hores del 23-09-2016

  Suspès per la pluja el concert de Ramon Mirabet a la platja del Bogatell

  Cancel·lats per la pluja els concerts de Inxa Impro Quartet, a la plaça de la Mercè; el concert de Taller de Músics amb 9Son, a la Fabra i Coats i s'han aturat les activitats al Parc de la Ciutadella.

  De fet, s'han cancel·lat totes les activitats programades per avui a la plaça de la Mercè i el parc de la Ciutadella.

  --------------

  Actualització a les 18:31 hores del 23-09-2016

  Canvi important a cartell de La Mercè 2016 d’última hora, la cantant Bebe no actuarà aquesta nit degut a una indisposició, en el seu lloc sortirà a escena el grup de versions Hotel Cochambre.

  No obstant això, la cantant extremenya té programada una actuació el 22 de desembre al Palau de la Música Catalana de Barcelona.

  El grup de divertides versions ho ha anunciat mitjançant el seu perfil de Twitter.

  --------------

  Coses de la vida, en un dels anys més calorosos i secs de la història –d'ençà que es tenen mesuraments-, els concerts de la Festa Major de Barcelona, La Mercè 2016, i de la Festa Major de Tarragona, Santa Tecla, estan pendents de si avui, divendres 23 de setembre, plourà o no. Tota Catalunya està en avís groc per la web meteo.cat en la seva predicció general.

  El cas és que les pluges amenacen aquesta tarda la ciutat de Barcelona i un dels meteoròlegs més famosos de Catalunya, en Tomàs Molina, ens avisa a agendaconcerts.cat que l'hora més perillosa a Barcelona serà de 19.00 a 20.00 hores. No obstant això, a la predicció municipal del meteo.cat s'avisa de tempestes avui, a partir de les 16.00 hores, que ja no s'aturarien fins ben entrada la nit.

   

   

  En aquest moment, per sort, de complir-se la predicció d'en Molina no s'estarien celebrant encara molts concerts a La Mercè (aquí es pot llegir la programació musical completa): International Hip Hop, al Parc de la Ciutadella i Antonio Navarro i Joan Palà & 9Son, a la Fabra i Coats. Si la pluja s'allargués una hora més, fins a les 21.00 hores, podria afectar els concerts d'Inxa Impro Quartet (folk), a la plaça de la Mercè i Bad Gyal, al Moll de la Fusta (escenari petit).

  Fins a les 22.00 hores no comencen a funcionar a tot ritme els escenaris de La Mercè i Festival BAM: a les 21.30 hores, Tornem a Sau a l'avinguda Maria Cristina i Ramon Mirabet, a la platja del Bogatell; a les 21.45 hores, Jeanne Added, a la plaça dels Àngels; a les 22.00 hores, Oques Grasses, al parc del Fòrum i Outer Space, al Moll de la Fusta...

  Els concerts més multitudinaris s'espera que singuin els de Love of Lesbian, a les 23.30 hores a la platja del Bogatell; Bebe a la mateixa hora, a l'Avinguda Maria Cristina i La Gran Pegatina, a les 23.45 hores al parc del Fòrum.

  Que plogui, si no és una tempesta forta, no significa obligatòriament que es cancel·lin els concerts, molts dels escenaris estan coberts, però sí que, com a precaució pels assistents, cal portar un impermeable. També cal evitar els paraigües, fan molta nosa en un concert: no deixen veure i es pot causar un accident una vegada desplegats entre la multitud.

  A Tarragona (aquí es pot llegir la programació completa de la Festa Major de Santa Tecla), en canvi, la situació és més inquietant, en Molina ens comunica que tota la tarda serà perillosa i el meteo.cat avisa de tempesta tota la tarda i nit, en canvi demà faria net a partir del migdia. Avui hi ha programats concerts de Soweto, Mancuso, Komando Sound System o la Cobla Reus Jove.

  No obstant això, no són les úniques festes que es duen a terme avui a Catalunya. Avui comença la Festa Major d'El Prat de Llobregat (aquí es pot llegir la programació), a partir de les 23.00 hores, amb concerts de Peret Reyes, Green Valley, Aspencat i Tapeo Sound System. El meteo.cat dóna tempestes avui tot el dia i nit a la ciutat del Baix Llobregat i demà, quan se celebra el gran concert de Festa Major amb Macaco i Siniestro Total.

  També se celebra la Festa Major de Calella (aquí es pot llegir la programació) amb concerts, a les 00.30 hores, de Marinah (cantant Ojos de Brujo) o Hey! Pachucos. El pronòstic del meteo.cat és més favorable amb la població del Maresme i avisa de tempesta avui només de 19.00 a 20.00 hores.


  Amenaces de pluja també per les festes majors d'El Prat de Llobregat i Calella.


  Temes, tags...

  La Mercè 2016
  Notícies relacionades

  Nombroses cancel·lacions de concerts a la Mercè 2016 degut a la pluja: Ramon Mirabet, Bad Gyal, Outer Space, Jordi Molina...

  El perill més fort arribarà a Barcelona de 19.00 a 20.00 hores mentre que a Tarragona tota la tarda serà perillosa.
  2016-09-23
  Llegir més

  Sidonie, Ramon Mirabet i Animal actuaran avui dissabte a l'escenari de platja Bogatell de La Mercè 2016

  Barcelona celebrarà la seva Festa Major 2016 del dijous 22 al diumenge 25 de setembre 2016.
  2016-07-11
  Llegir més