logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Català
  Castellano
  English

  Pujarà Shakira a l’escenari de Maná al Palau Sant Jordi?

  El grup té preparada una sorpresa pels seus seguidors barcelonins, segons ‘El País’.

  Pujarà Shakira a l’escenari de Maná al Palau Sant Jordi?

  Maná, la banda que canta en castellà amb èxit al món amb 40 milions d’àlbums venuts, es presentarà el diumenge 6 de setembre 2015 al Palau Sant Jordi (començarà a les 22 hores, s’ha retardat mitja hora) dins la seva gira ‘Cama Incendiada Tour’. Segons recull el diari ‘El País’, el grup ha anunciat que per aquests concert a Barcelona hi haurà “una sorpresa”, podria ser que una il·lustre resident a la ciutat pugi a l’escenari amb la banda? Shakira podria ser...?. 

  Els mexicans, guardonats amb 4 premis Grammy, mostraran un xou espectacular que inclou 250 metres quadrats de pantalles LED, 320 llums mòbils i prometen un so molt millor que el de qualsevol de les seves gires anteriors.

  El nou disc de Maná -Fher Olvera, Juan Calleros, Álex González i Sergio Vallín-, ‘Cama Incendiada’, va sortir a la venda el passat 21 d’abril i ha estat número 1 de vendes a Espanya, Mèxic, l’Argentina, Xile i els Estats Units. El seu single ‘Mi Verdad’ ha estat objecte d’un videoclip en el que ha col·laborat Shakira i que ha estat vist més de 65 milions de cops. Una altre cançó del disc, ‘Mi prisión’, també ha estat gravada en un vídeo i el conegut Dj Steve Aoki n’ha fet un remix.

  Fher respon a Trump

  El cantant de Maná ha respost al discurs anti-hispà de Donald Trump –que es postula com a candidat republicà a la Casa Blanca- animant als residents hispans perquè vagin a votar en contra “d’aquest tipus de gent racista”, afegint “Donald Trum és un ignorant, els EUA no s’entenen sense els llatins”.


  El diumenge 6 de setembre a les 22 hores


  Temes, tags...

  Maná Cama Incendiada Tour
  Notícies relacionades

  Pujarà Shakira a l’escenari de Maná al Palau Sant Jordi?

  El grup té preparada una sorpresa pels seus seguidors barcelonins, segons ‘El País’.
  0000-00-00
  Llegir més