logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Versió Accelerated Mobile Page d'aquest document: Horaris del Be Prog! My Friend: Marillion, Jethro Tüll, Mike Portnoy, Devin Townsend Project...
  Català
  Castellano

  Horaris del Be Prog! My Friend: Marillion, Jethro Tüll, Mike Portnoy, Devin Townsend Project...

  El festival de rock progressiu es durà a terme al Poble Espanyol de Barcelona els dies divendres 30 de juny i el dissabte 1 de juliol

  Horaris del Be Prog! My Friend: Marillion, Jethro Tüll, Mike Portnoy, Devin Townsend Project...

  Imatge: Anathema, al primer festival Be Prog! My Friend - Copyright: Fco Javier Rivas

  Actualització a les 19:50 hores del 28/06/17

  Aquest cap de setmana se celebra el festival de música progresiva per excel·lència a tot l’Estat, el Be Prog! My Friend 2017 que es portarà al Poble Espanyol de Barcelona el divendres 30 de juny i dissabte 1 de juliol.

  Entre el cartell es troben grups d’estil tant mítics com nous, alguns més a prop del rock i d’altres més a prop del metal. Destaquen els britànics Jethro Tüll de l’incombustible Ian Anderson i Marillion.

  També actuarà Mike Portnoy -exbateria de Dream Theater- amb Shattered Fortress, els ‘ex-Black Metaleros’ Ulver o Devin Townsend Project. Completen el cartell Anathema –actuen per segona vegada-, Leprous, Animals As Leaders, Jardin de la Croix i Caligula’s Horse.

  A diferència d’altres festivals, tots els grups que actuen en aquest festival ho fan més d’una hora –excepte Caligula’s Horse i Jardin de la Croix, 45 minuts- i alguns, com Marillion, ho faran durant dues hores. Altres grups que faran concerts llargs són Mike Portnoy, Jethro Tüll i Leprous (1 hora i 40 minuts).

  A continuació, horaris del festival Be Prog! My Friend 2017:

  • Divendres 30 de juny 2017
   • 17:15 h – Caligula’s Horse
   • 18:30 h – Animals As Leaders
   • 20:10 h – Mike Portnoy
   • 22:20 h – Marillion
   • 01:05 h – Ulver
  • Dissabte 1 de juliol 2017
   • 17:15 h – Jardín de la Croix
   • 18:30 h – Devin Townsend Project
   • 20:30 h – Anathema
   • 22:30 h – Jethro Tüll
   • 00:40 h - Leprous

  -------------------------

  Marillion, conegut grup de rock progressiu, actuarà al festival Be Prog! My Friend que es durà a terme al Poble Espanyol de Barcelona del 30 de juny a l'1 de juliol de 2017.

  Per a la seva 4a edició, el festival dedicat al rock i el metall progressiu, també ha confirmat més grups britànics com és el cas d'Anathema, que ja havien actuat a la primera edició del festival. Es dóna el cas que en aquesta primera edició també va sortir a escena Fish, primer cantant dels Marillion ara confirmats i que presentaran 'Fear' (Fuck Everyone And Run).

  Altres grups nous confirmats són Animals As Leaders i Caligula's Horse. Anteriorment, tal com es va publicar a agendaconcerts.cat, ja s'havia anunciat la presència al festival dels Jethro Tüll d'Ian Anderson i Ulver.


  El festival es durà a terme del 30 de juny a l'1 de juliol.<


  Temes, tags...

  Be Prog! My Friend
  Notícies relacionades

  Desapareix el festival Be Prog! My Friend

  El festival de rock i metall progressiu s’ha portat a terme cinc anys consecutius al recinte del Poble Espanyol. La promotora Madness Live anuncia un altre esdeveniment anomenat Horns Sun Beach.
  2018-10-10
  Llegir més

  Be Prog! My Friend 2018: A Perfect Circle, Steve Hackett (Genesis Revisited), Baroness...

  El festival de rock i metal progressiu es portarà a terme el 29 i 30 de juny al Poble Espanyol de Barcelona. També actuaran Sons of Apollo, Pain of Salvation, Burst, Gazpacho, Plini...
  2017-12-21
  Llegir més

  Horaris del Be Prog! My Friend: Marillion, Jethro Tüll, Mike Portnoy, Devin Townsend Project...

  El festival de rock progressiu es durà a terme al Poble Espanyol de Barcelona els dies divendres 30 de juny i el dissabte 1 de juliol
  2016-10-06
  Llegir més

  Jethro Tüll actuarà al Be Prog! My Friend 2017

  El festival de Madness Live! i el Rock Fest de RocknRock coincideixen en dates el pròxim any.
  2016-09-22
  Llegir més