logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Versió Accelerated Mobile Page d'aquest document: El cartell del Cara B, per dies
  Català
  Castellano

  El cartell del Cara B, per dies

  Actuen Agorazein, Joe Crepúsculo, Nueva Vulcano, Bad Gyal (imatge), Meneo...

  El cartell del Cara B, per dies

  Actualització a les 13:10 hores del 24/01/2017

  El Festival Cara B ha anunciat el seu programa musical per dies. El divendres 17 de febrer actuaran 7 Notas 7 Colores, Agorazein, Bejo, Bad Gyal, Yumi Yumi Hip Hop, Alien Tango i BSN Posse. L'endemà dissabte 20 de febrer sortiran a escena Joe Crepúsculo, Nueva Vulcano, Las Rosas, Kokoshca, Fiera, Los Nastys i Meneo.

  El Cara B, a més de concerts, també programa el certamen de videoclips, Cara B Clips, que ha obert la convocatòria per rebre materials. D'altra banda durant el festival també es podrà visitar l'exposició B SUAL, comisariada pel col•lectiu d'il·lustradores Hits With Tits amb obres de 50 artistes.

  ----------------------------------

  Actualització a les 15:36 hores del 14/01/2017

  El Festival Cara B tancarà la programació de l'edició del 2017 amb una tongada de confirmacions de luxe com 7 Notas 7 Colores que seran caps de cartell i commemoren els 20 anys de la publicació del seu treball 'Hecho, es simple'. Hi haurà més rap amb el canari Bejo, sensació de l'escena estatal, i completaran el cartell Yumi Yumi Hip Hop i Alien Tango.

  ----------------------------------

  El Festival Cara B ha avançat part de la programació de la seva pròxima edició que es portarà a terme els dies divendres 17 i dissabte 18 de febrer de 2017 al recinte de la Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona.

  En la tercera edició del festival de música independent actuaran Agorazein, Joe Crepúsculo, Nueva Vulcano, Bad Gyal, Las Rosas, Los Nastys, Kokoshca, Fiera, Meneo i BSN Posse. Noms que augmentaran en el futur fins a completar el cartell de l'esdeveniment.

  També es portarà terme el Cara B Clips, un certàmen de videoclips, i ja ha obert el termini per poder participar. Enguany, el Cara B Clips s'ha associat amb la plataforma de video online Filmin.

  Les entrades estan a un preu limitat de 20 euros.


  El festival de música independent tornarà a fer-se a la Fabra i Coats (17 i 18 de febrer 2017)


  Temes, tags...

  Festival Cara B
  Notícies relacionades

  El cartell del Cara B, per dies

  Actuen Agorazein, Joe Crepúsculo, Nueva Vulcano, Bad Gyal (imatge), Meneo...
  2016-12-14
  Llegir més