logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Versió Accelerated Mobile Page d'aquest document: Orbital i Future Islands, al WAM de Murcia
  Català
  Castellano

  Orbital i Future Islands, al WAM de Murcia

  També actuaran al festival murcià, del 2 al 7 de maig, grups com White Lies, The Sounds, Lori Meyers, Fangoria, Fat White Family , Shura...

  Orbital i Future Islands, al WAM de Murcia

  Imatge: Orbital (cortesia servei de premsa del WAM)

  El nou festival de Murcia ha anunciat que Orbital, després de cinc anys aturats, i Future Islands, un del grups més de moda, actuaran al WAM en la seva primera edició.

  El duo anglès Orbital, format pels germans Phil i Paul Hartnoll, arriben a Murcia amb material nou i el seu 'Orbital Live Show'. Són creadors d'algunes de les melodies més conegudes del techno i una banda de gran èxit tant comercial com de crítica durant els anys noranta del segle passat. Una de les coses que caracteritzen a Orbital en directe és que donen molta importància a la improvisació.

  Future Islands és un trio nord-americà  nascut el 2006 i que s’ha transformat en un dels grups de synth-pop amb més èxit. Gràcies als seus singles i el seu frontman, Samuel T. Herring. Ja han passat anteriorment per la Península i han actuat al Primavera Sound o al BBK Live Bilbao.

  Els abonaments de dos dies estan a la venda per 35 euros i els VIP per 50 euros. Es podran comprar mentre no s'esgotin.

  -----------------------------

  El festival We Are Murcia (WAM Estrella Levante) és un nou festival dedicat sobretot a la música indie encara que també amb electrònica, rythm'n'blues i pop rock estatal.

  Es portarà a terme del 2 al 7 de maig a Murcia capital amb concerts matinals a la Plaza de las Flores, Plaza de Santo Domingo i la Universidad, música en viu a diferents sales de la ciutat com REM, Musik, Garaje Beat Club o el recinte La Fica.

  Ja ha confirmat grups i artistes com White Lies presentant el seu vibrant 'Friends', els ballables suecs The Sounds, Lori Meyers, Fangoria, Shura –el projecte de Alexandra Lilah Denton, synthpop- o els ubicus Sidonie.

  Aquest festival primaveral promet ser el substitut del SOS 4.8, desaparegut per batalles entre organització i poders públics, de la mà del veí Low Festival de Benidorm.

  Completen les confirmacions Los Enemigos, Fat White Family, Second, Niños Mutantes, Perro, L.A., Belako, Delorean, Ana Curra presenta El Acto, Varry Brava, The Excitements, Los Mambo Jambo, Anni B Sweet, Hidrogenesse, Future Thieves, Crudo Pimento, Pablo Und Destruktion, Perlita, Alien Tango, Cápsula (Dreaming of Ziggy Stardust), Kuve, Vera Green, Ayoho, Meridian Response, Lígula, Jump to the Moon, Aire Canadá, Claim, Clara Plath, Poolshake i Garaje Florida.

  El WAM abarca altres arts afins a la música com el cinema. A la Filmoteca de la Región de Murcia es projectaran els següents documentals sobre música: 'Autosuficientes' (la història dels mítics Parálisis Permanente, Ana Curra actua al festival), 'Lo que hicimos fue secreto' (sobre la història del punk a Espanya), 'Bird on a wire' (sobre la gira europea de Leonard Cohen l'any 1972), 'Fonko', 'They will have to kill us first', 'Mali blues', 'I am Thor', 'Orion: the man who would be king' i 'Punk attitude'.


  Primera edició del festival WAM, We Are Murcia Estrella Levante 2017.


  Temes, tags...

  WAM Murcia
  Notícies relacionades

  Orbital i Future Islands, al WAM de Murcia

  També actuaran al festival murcià, del 2 al 7 de maig, grups com White Lies, The Sounds, Lori Meyers, Fangoria, Fat White Family , Shura...
  2017-03-03
  Llegir més