logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Versió Accelerated Mobile Page d'aquest document: Primavera Sound 2017 , per la patilla: 7 Notas 7 Colores, Saint Etienne, !!! (chk chk chk), Papa Topo, Donallop, The Crab Apples...
  Català
  Castellano

  Primavera Sound 2017 , per la patilla: 7 Notas 7 Colores, Saint Etienne, !!! (chk chk chk), Papa Topo, Donallop, The Crab Apples...

  Programació gratuïta de la jornada inaugural al Fòrum, Primavera als Bars, Primavera Raval i Primavera als Barris.

  Primavera Sound 2017 , per la patilla: 7 Notas 7 Colores, Saint Etienne, !!! (chk chk chk), Papa Topo, Donallop, The Crab Apples...

  Imatge: Saint Etienne, actuant al Primavera Sound 2012 (Copyright: Fco Javier Rivas)

  El Primavera Sound 2017 ha anunciat la programació d'entrada lliure dels seus concerts. Són tres cicles de concerts diferents que es duran a terme a Barcelona i Sant Adrià del Besòs: Primavera als Bars, Primavera als Barris i Primavera al Raval. Els tres cicles de concerts s'emmarquen dins el Primavera a la Ciutat.

  I encara més, a aquests tres cicles de concerts s'ha d'afegir la jornada de portes obertes de festival, el dimecres 31 de maig, amb concerts d'entrada gratuïta de 7 Notas 7 Colores, Saint Etienne, Anímic, Gordi i Local Natives.

  El cicle Primavera als Bars està dedicat a concerts de petit format en locals de Barcelona que, en la seva majoria, no acostumen a tenir una programació musical estable. Aquest 2017 el programa serà el següent:

  - Dimecres 3 de maig: Donallop, a Mordisco

  - Dijous 4 de maig: The Harlock, a L'Eggs

  - Dilluns 8 de maig: Cocaine Piss, al Nevermind Raval

  - Dimarts 9 de maig: All Indians No Chief, al City Bar – Grand Hotel Central

  - Dimecres 10 de maig: Jazz, al Lobito

  - Dilluns 15 de maig: Belushi, a El Ninot Cuina

  - Dimarts 16 de maig: Silent James, al Barceló Raval

  - Dimecres 17 de maig: Papá Topo, al Freedonia

  - Dilluns 22 de maig: Ryder The Eagle, a Wer-Haus

  - Dimarts 23 de maig: Regalim, a Iposa

  - Dimarts 24 de maig: Aldrins i Collins, a Bar Tomate

  Els dijous, els protagonistes seran els centres cívics –entrada lliure però aforament limitat- amb la següent programació:

  - Dijous 4 de maig: The Crab Apples, Keems i Retirada!, a l'Espai Jove La Fontana de Gràcia a partir de les 19.30 hores.

  - Dijous 11 de maig: Angela, Evripidis and His Tragedies, Vàlius i Carlota Serrahima, al Centre Cultural La Farinera del Clot a partir de les 19.30 hores.

  - Dijous 18 de maig: Bolga, Neleonard i No Crafts, al Centre Cívic Baró de Viver a partir de les 19.30 hores.

  - Dijous 25 de maig: ElMini i Dirtyporxo & Crie930, a l'Espai Cultural Font de la Mina a partir de les 19.30 hores.

  El Primavera Raval es durà a terme del 2 al 4 de juny en dos escenaris diferents del CCCB. L'escenari gran estarà a la plaça Joan Coromines i el petit al veí Teatre del CCCB. Aquesta és la programació:

  - Divendres 2 de juny 2017: Nots, Julia Jacklin, Conttra, About Leaving, Nikki Lane, Màquina Total, Polseguera (Me And The Bees i Beach Beach) i Alexandra Savior.

  - Dissabte 3 de juny 2017: Sorry Kate, Salfvman, Playback Maracas, Wheels, William Tyler, Slim Cessna's Auto Club, Priests i Her Little Donkey.

  - Diumenge 4 de juny 2017: Make-Up, Muñeco, Murdoc, Mystery Lights, Ocellot, Waterparties, Maresme, Julie Doiron, Lvl Up, Alien Tango, Barbott, Mannequin Pussy i !!! (Chk Chk Chk).

  Ampliació de la zona electrònica del Primavera Bits

  El Primavera Sound ha anunciat també que doblarà l'espai de la seva proposta electrònica, el Primavera Bits, que va inaugurar l'any passat al costat del Port de Sant Adrià i amb accés al mar i que passa dels 7.000 als 12.000 metres quadrats.

  En total seran 62 actuacions les que es faran en aquest espai que es reparteixen en unes 18 hores de música diàries del dijous 1 al dissabte 3 de juny.

  Se sumen al cartell Alexis Taylor (cantant i teclista de Hot Chip), Jackmaster (house i techno), Fairmont, Kiasmos (dj set), Marvin & Guy, Ian Pooley (house), Golden Bug (techo, disco) entre altres noms que ja participen al festival.

  Lost & Found del cartell del Primavera Sound 2017

  Els islandesos Fufano s'han afegit al cartell del festival. Actuaran el divendres 2 de juny al Parc del Fòrum. Presentaran el seu segon disc 'Sports'.

  Quatre grups canvien el seu horari d'actuació: Innercut actuarà el dijous 1 de maig; El Petit de Cal Eril, el divendres 2 de juny i Melange i Noga Erez actuaran el dissabte 3 de juny.

  Per acabar, el grup King Sunny Adé ha cancel·lat la seva actuació al festival. L'artista no actuarà aquest 2017 a Europa.


  Concerts gratuïts del Primavera Sound 2017


  Temes, tags...

  Primavera Sound Primavera Sound 2017
  Notícies relacionades

  Neix el Primavera Sound L.A. i... Londres?

  El festival barceloní organitzarà un festival a la ciutat nord-americana de Los Angeles el 19 i 20 de setembre de 2020.
  2019-06-01
  Llegir més

  Els horaris del Primavera Sound 2019

  El festival de música començarà a celebrar-se el dilluns 27 de maig a la Sala Apolo de Barcelona. El recinte del Fòrum, on se celebraran els concerts amb més afluència de públic, obrirà dimecres i la jornada de cloenda, diumenge, es durà a terme al CCCB (gratuït) i Apolo.
  2019-05-12
  Llegir més

  Miley Cyrus, al Primavera Sound 2019

  L’actriu i cantant nord-americana substitueix a Cardi B al cartell del festival.
  2019-04-05
  Llegir més

  Primavera Sound 2019: Rosalía, J Balvin, Tame Impala, Erykah Badu, Cardi B…

  El Primavera Sound 2019 es portarà a terme del 30 de maig al 1 de juny al parc del Fòrum de Barcelona. També actuaran: Stereolab, Robyn, James Blake, Nina Kraviz...
  2018-12-05
  Llegir més

  Primavera Sound 2018: Björk, Arctic Monkeys. Nick Cave and The Bad Seeds, Lorde...

  El macrofestival ha anunciat tot el seu cartell de cop. També actuaran del 28 de maig al 3 de juny artistes i grups com A$AP Rocky, The National, Jane Birkin i la seva filla Charlotte Gainsbourg –per separat-, The War On Drugs, Migos...
  2017-08-27
  Llegir més

  Primavera Sound 2017 , per la patilla: 7 Notas 7 Colores, Saint Etienne, !!! (chk chk chk), Papa Topo, Donallop, The Crab Apples...

  Programació gratuïta de la jornada inaugural al Fòrum, Primavera als Bars, Primavera Raval i Primavera als Barris.
  2017-05-01
  Llegir més

  Un dia després del primer avançament del Sónar 2017, el Primavera 'contraprograma' anunciant el seu cartell

  Els macrofestivals barcelonins es trepitgen en l'anunci de la seva programació
  2016-11-30
  Llegir més