logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Versió Accelerated Mobile Page d'aquest document: Festa Major de Terrassa 2017: Bustamante, Blaumut, Los Manolos, Los Chichos...
  Català
  Castellano

  Festa Major de Terrassa 2017: Bustamante, Blaumut, Los Manolos, Los Chichos...

  David Bustamante serà l'estrella de les Festes Majors de Terrassa 2017 que se celebraran del divendres 30 de juny al dimecres 5 de juliol. També actuaran els grups egarencs D'Callaos, Tremenda Muela, Pantaleó o Scarlets & The Femme Soul Band

  Festa Major de Terrassa 2017: Bustamante, Blaumut, Los Manolos, Los Chichos...

  Actualitzat a les 22:43 hores del 28/06/17

  A continuació, programa musical per dies de la Festa Major de Terrassa 2017:

  • Divendres 30 de juny 2017 (30/06/17): Concert de Querencia Animal, a la plaça Didó a les 20 hores.

  20:30 hores, Ballada de Sardanes amb la Cobla Principal de Terrassa, a la plaça Vella.

  21:30 hores, Mabel Flores Project, a la plaça Didó. A la mateixa hora, Trobada de Corals de Gospel de Terrassa i actuació de Gospel Vallès, a la plaça Nova.

  21:45 hores, Ballada de Sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa, a la plaça Vella. A la mateixa hora, concert del grup de pop electrònic Univers, a l’Espai Vapor.

  22:00 hores, actuació de Todorka, veus a capella dels Balcans, amb Núria Sabaté. Marta Riba i Marta Segura. Preu: 3,5 euros (Socis 2,5 euros). Lloc: Coral Els Amics, carrer Pantà, 57.

  22:30 hores, actuació de Singfònics, a la plaça Nova. Dins la Trobada de Corals de Gospel de Terrassa. A la mateixa hora actuen Jo Jet i Maria Ribot, a l’Ateneu Candela –taquilla inversa-; el rock dur de Cuero Viejo, al Bau House –taquilla inversa-; swing ballable amb Marc Martín Trio feat. Juli Aymí i el soul de Vader Retro, al carrer Joaquim de Paz, entre carrer Garcia Humet i carrer Sant Antoni.

  22:45 hores, concert de Arm i Koarbeats, al parc de Vallparadís.

  22:50 hores, el grup de pop Kokoshca, a l’Espai Vapor.

  23:00 hores, Matis, a la plaça Didó.

  23:30 hores, actuació de Tons&Sons a la plaça Nova. Dins la Trobada de Corals de Gospel de Terrassa.

  00:00 hores, el grup terrassenc de rock andalús D’Callaos actuarà al parc dels Catalans. A la mateixa hora actuarà Gran Pueblo, al parc de Vallparadís.

  00:10 hores, concert d’Anímic, a la plaça del Vapor Ventalló.

  00:30 hores, concert de La Soul Machine, a la plaça Vella. A la mateixa hora, sessió de Dj Trabutu, a la plaça Didó.

  01:30 hores, El Guincho animarà la plaça Vapor Ventalló.

  01:40 hores, Agorazein actuarà al parc de Vallparadís.

  02:30 hores, Wooly & Bully Dj’s, a la plaça Vapor Ventalló.

  03:20 hores, sessió de Dj OGT, al parc de Vallparadís.

  • Dissabte 1 de juliol 2017 (01/07/17): Vermut electrònic a les 11:30 hores amb Dj Lill, al local dels Minyons de Terrassa, carrer del Teatre, 4.

  16:00 hores, ‘Festa Sí, Lluita També’ amb actuacions de Mateolika i Juanito Piquete entre les 16 i les 18 hores. De les 20 a les 03:30 hores, concerts de Zitriko, Crash Bones, Joder que bien, Las Penkas i Batec. A la plaça Lluís Companys.

  19:30 hores, Ballada de Sardanes amb la Cobla Maravella i Cobla Principal de Terrassa, al raval de Montserrat. A la mateixa hora, concert de Hijos del Agobio, a la plaça Didó.

  20:00 hores, Gran Concert de Festa Major de Sarsuela amb Amics de l’Òpera i la Sarsuela, a la plaça del Rector Homs / Seu d’Egara. A la mateixa hora, concert de l’Orfeó Joventut Terrassenca als jardins de la Casa Alegre de Sagrera. Entrada pel carrer Cardaire.

  21:45 hores, concert de Nice Place, a la plaça del Vapor Ventalló.

  22:00 hores, concert de la Coral Ohana, als jardins de la Casa Alegre de Sagrera.

  22:30 hores, concert del grup de rumba Los Manolos, a la plaça Nova. A la mateixa hora, concerts de l’Orquestra Simfònica d’ex-Alumnes del Conservatori de Música de Terrassa, a la Seu d’Egara; concert de rock amb Sònics, al Bar Bau House i Nit de Tango, a la plaça de la Torre del Castell-Palau.

  22:45 hores, actuació del grup Ron Candela, al parc de Vallparadís. A la mateixa hora, concert del duo Cala Vento, a la plaça Vapor Ventalló; concert de Desaire, a la plaça Didó i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 actuarà a l’Atri de l’Ajuntament.

  00:00 hores, ball de revetlla de Festa Major amb l’Orquestra Maravella, a la plaça Vella. A la mateixa hora concert de Maleantes, al parc de Vallparadís.

  00:10 hores, Baywaves, actuant a la plaça del Vapor Ventalló.

  00:30 hores, gran concert de festa major amb David Bustamante al parc dels Catalans. A la mateixa hora, sessió de Dj Jean, a la plaça Didó.

  01:00 hores, ball de gralles amb el grup El Teler i els Grallers del Pla de Bages a la plaça del Progrés.

  01:30 hores, concert del grup de pop WAS a la plaça del Vapor Ventalló.

  01:40 hores, concert del mític grup de rumba Los Chichos, al parc de Vallparadís.

  03:00 hores, sessió de Begun Dj Set, a la plaça del Vapor Ventalló.

  03:20 hores, sessió de Dj Trabutu, al parc de Vallparadís.

  • Diumenge 2 de juliol 2017 (02/07/17): Matinades de Festa Major amb grallers i tabalers i grups de cultura popular. A les 08:30 hores, itinerari des del parc Sant Jordi.

  10:00 hores, Ofici Solemne de Festa Major. Missa en Do M de Charles Gounod, Grup Vocal Dríade dirigit per Lourdes Garcia a la Catedral del Sant Esperit.

  12:30 hores, vermut musical amb The Barrom Buddies Band – Country Outlaw, al Bar Bau House –taquilla inversa-.

  18:00 hores, concert dels Grallers de la Colla, al local dels Minyons de Terrassa, carrer del Teatre, 4. A la mateixa hora, concerts amb la Gossa D’Era i La Flor del Otro al carrer Pasteur 46-48, Castellers de Terrassa.

  18:30 hores, actuació de Seneafrica, al parc dels Catalans. Concert solidari.

  19:30 hores, Ballada de Sardanes amb la Cobla Principal de Terrassa, al passeig del Vapor Gran. A la mateixa hora, concert familiar amb Música Teatre Consciència al Bar Bau House –taquilla inversa-. A la mateixa hora, concerts de Boxets, a la plaça Didó i Banda de l’Agrupació Musical San José de Terrassa, al raval de Montserrat.

  20:00 hores, concert de Blaumut, a la plaça Vella. A la mateixa hora concerts de Kwami Afrovibes, al parc dels Catalans –concert solidari-; concert de la Coral Nova Egara, al pati de la Casa Alegre de Sagrera –música del Romanticisme- i actuació de Los Pilares de Aragón, al Centro Aragonés de Terrassa.

  20:20 hores, concert de Holy Wilders, a la plaça del Vapor Ventalló.

  21:00 hores, cant coral amb La Llum del Cor, al pati de la Casa Alegre de Sagrera.

  21:20 hores, actuació de L’Exèrcit d’Islàndia, a la plaça del Vapor Ventalló.

  22:00 hores, ball de swing amb Terrassahoppers amb música de Dj.

  22:30 hores, concert de Pantaleó, a la plaça del Vapor Ventalló. A la mateixa hora, Scarlets & La Femme Soul Band, a la plaça Vella.

  22:45 hores, Clearness & Depth, al parc de Vallparadís.

  23:00 hores, concert de cant coral amb Gospelins, al pati de la Casa Alegre de Sagrera. A la mateixa hora, actuació de Rodeo Rose, a la plaça Didó; concert de Bandance –Banda de Terrassa-, a l’atri de l’Ajuntament i actuació de Tremenda Muela, a la plaça Nova.

  00:00 hores, concert de Doctor Prats, al parc dels Catalans. A la mateixa hora, Panellet, al parc de Vallparadís i Nonimage, a la plaça del Vapor Ventalló.

  00:30 hores, Dj Maadraassoo, a la plaça Didó. A la mateixa hora, El Biri, a la plaça Nova.

  01:00 hores, concert de versions amb La Loca Histeria, a la plaça Vella. A la mateixa hora, sessió de Kermit The Frog Dj i Orange Dj, a la plaça del Vapor Ventalló.

  01:40 hores, La Sra. Tomasa, al parc de Vallparadís.

  03:30 hores, sessió de Dj Sendo, al parc de Vallparadís.

  • Dilluns 3 de juliol 2017 (03/07/17): Dia de la Festa Major Infantil. Animació rumbera de Jaume Ibars i Cia, en Xulivert, música i molta aigua al parc de Vallparadís a les 13:30 hores.

  18:30 hores, Havaneres amb els grups Mar de Fons, Bon Dia, Grupo Olé, Mariners d’Ègara i Melodies Marineres, a la plaça del Vapor Ventalló.

  20:30 hores, folklore gallec amb Irmandade Galega O Noso Lar, a la plaça Nova.

  22:00 hores, més folk amb Mesclat i La Cobla Catalana dels Sons Essencials, a la plaça Vella.

  • Dimarts 4 de juliol 2017 (04/07/17): Gran gala de circ de Festa Major. Festa de circ a la qual possaran música The Mortimers. A les 19.30 hores, a la plaça Vella.
  • Dimecres 5 de juliol 2017 (05/07/17): Ball de Festa Major amb el grup La Semproniana. A les 19 hores, a la plaça Vella.

  23:00 hores, Havaneres amb el grup La Corranda, a la plaça de Lluís Companys. S’oferirà rom cremat. A la mateixa hora, ballada de Sardanes amb la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, a la plaça de Ricard Camí.

  -------------------------------------

  L'Ajuntament de Terrassa ha anunciat que el cap de cartell de la Festa Major 2017 serà David Bustamante (dissabte 1 de juliol, parc dels Catalans). També actuaran els rumberos Los Manolos (dissabte 1 de juliol, plaça Nova) i Los Chichos, a més de Blaumut (diumenge 2 de juliol, plaça Vella) presentant el seu nou treball 'Equilibri', del divendres 30 de juny al dimecres 5 de juliol.

  Altra proposta interessant serà la de Mesclat amb la Cobla Catalana dels Sons Essencials (dilluns 3 de juliol, a la plaça Vella). L'Orquestra Maravella amenitzarà la revetlla del dissabte 1 de juliol.

  La Festa Major de Terrassa dóna molta importància als grups i músics locals –que no vol dir que hagin de ser desconeguts- i pujaran als escenaris de festes D'Callaos, Tremenda Muela, Pantaleó, Scarlets & The Femme Soul Band -liderada per Ivet Vidal-, Coral Ohana, Orquestra Simfònica del Conservatori de Terrassa... Entre una quarantena de propostes egarenques.


  Festa Major de Terrassa 2017: del 30 de juny al dimecres 5 de juliol.


  Temes, tags...

  Festa Major Terrassa
  Notícies relacionades

  Estranya ‘coincidència’ entre els cartells de les Festes Majors de Sant Boi i Calaf

  Calaf El cartell de la Festa Major de Calaf és gairebé igual al de Sant Boi de Llobregat 2016 encara que están signats per diferents artistes, el de l'esquerra per Iván Bravo i l'altre per Aloma Giralt.
  2017-09-01
  Llegir més

  El Corpus 2017, Festa Major Cornellà de Llobregat: David Otero, La Frontera, Els Amics de les Arts...

  Cornellà de Llobregat celebrarà les seves festes, el Corpus 2017, del dijous 15 al diumenge 18 de juny. També actuaran Lérica, Dirty Rockets...
  2017-05-24
  Llegir més

  Festa Major de Valls 2017: Lendakaris Muertos, Alejo Stivel, Los Manolos, Green Valley...

  La Festa Major de Sant Joan a Valls es durà a terme del divendres 23 al diumenge 25 de juny. També actuaran Amparo Sánchez, Aspencat, Ebri Knight, Animal, Roba Estesa...
  2017-05-13
  Llegir més

  Festa Major de Terrassa 2017: Bustamante, Blaumut, Los Manolos, Los Chichos...

  David Bustamante serà l'estrella de les Festes Majors de Terrassa 2017 que se celebraran del divendres 30 de juny al dimecres 5 de juliol. També actuaran els grups egarencs D'Callaos, Tremenda Muela, Pantaleó o Scarlets & The Femme Soul Band
  2017-05-10
  Llegir més

  Festa Major Sant Boi 2017: Macaco, Oques Grasses, Siniestro Total, Orquesta Mondragón...

  Sant Boi de Llobregat celebrarà les seves Festes Majors 2017 del dijous 18 al diumenge 21 de maig 2017. També actuaran la cantant de flamenc Argentina, The Flaming Shakers, Doctor Enfermo i Vamp's Soul & The Soul Pumpettes.
  2017-05-08
  Llegir més

  Festes de Primavera 2017 de Sant Feliu de Llobregat: Doctor Calypso, A Contrablues, Festival de Reggae Walk'n'Skank, Lya...

  Sant Feliu de Llobregat celebra la seva Festa Major del divendres 12 al diumenge 14 de maig. El pregoner serà el pianista i cantant Joan Dausà.
  2017-05-06
  Llegir més

  Festa Major Lleida 2017: M-Clan, Muchachito, Los Tiki Phantoms, Aspencat, Los Retrovisores...

  Lleida portarà a terme les seves festes del dimarts 9 al diumenge 14 de maig. També actuaran: Ítaca Band, Doctor Prats, Auxili, Crisix, Zoo...
  2017-05-05
  Llegir més