logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Versió Accelerated Mobile Page d'aquest document: Canvi d'ubicació dels concerts gratuïts del Festival Altaveu per previsió de pluges
  Català
  Castellano

  Canvi d'ubicació dels concerts gratuïts del Festival Altaveu per previsió de pluges

  El festival acull d’una banda una producció pròpia de nom ‘Regira’ en la qual han treballat escriptores, músics i productors santboians i, de l’altre, la seva edició més internacional amb The Flamin’Groovies, Kadhja Bonet, Ala.ni, The Limiñanas, OMNI...

  Canvi d'ubicació dels concerts gratuïts del Festival Altaveu per previsió de pluges
  Booking.com

  Actualització a les 13:02 hores del 09/09/2017

  Per previsió de pluges fortes a Sant Boi de Llobregat, l’organització del Festival Altaveu ha reubicat els concerts gratuïts que s’havien de dur a terme als Jardins de l’Ateneu Santboià (OMNI, The Limiñanas i Linqae) i els de la plaça de l’Ajuntament (The Flamin’Groovies i Blackswans) al recinte cobert de Can Massallera (Carrer de Mallorca, 30).

  En aquest espai també es duran a terme la fira del disc des de les 11 a les 20 hores.

  Els concerts de Marco Mezquida Trio i la revisió del disc ‘Omega’ d’Enrique Morente i Lagartija Nick per part de Mariola Membrives es portaran a terme, com estava previst, al Teatre de Cal Ninyo

  Horaris:

  Vol 1. Fira del disc

  D'11 a 20h a Ca Massallera

   

  Altaveu en Família

  D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

   

  Exposicions a Cal Ninyo

  De 17 a 23h

  Elvis has left the Building!

  Tocant al poble

   

  Converses a Cal Ninyo

  19h Sant Boi Rocks!

   

  Concerts

   

  Cal Ninyo

  21h Marco Mezquida

  22.30h Mariola Membrives

   

  Can Massallera

  21.15h Blackswans

  22.15h The Flamin' Groovies

  00h The Limiñanas

  01.15h OMNI

  02.30h Linqae

  -------------------------

  Actualització a les 22:10 hores del 07/09/2017

  El festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat encetarà el divendres 8 de setembre una de les seves edicions més ambicioses. Amb la nova direcció de Jordi Turtòs, abans al Grec o la Mercè Música, sembla haver fet seva la clàssica relació entre el que és local i global.

  D’una banda l’esdeveniment ha ampliat la presència internacional d’artistes amb The Flamin’Groovies, Kadhja Bonet, Ala.ni, OMNI (projecte de l’ex-guitarrista de Deerhunter)... I per altra banda, ha endinsat les arrels del festival dins la terra que l’acolleix, Sant Boi de Llobregat, per portar a escena poesies fetes per dones de la localitat del Baix Llobregat. Han estat musicades i produïdes pels seus veïns i han donat com a resultat un producte, de nom Regira, cent per cent santboià.

  Un espectacle en definitiva que substitueix l’altre de hip hop en el qual participaven les escoles de ball de la ciutat i un estil musical que en aquesta edició no tindrà, a priori, representació.

  Cal destacar també que l’Altaveu del 2017 serà gairebé gratuït. Concerts d’entrada lliure dels mítics Los Enemigos amb Josele Santiago, els psicodèlics francesos The Limiñanas, tots els grups mencionats anteriorment i els que pertanyen a la secció Altaveu Frontera: Bastante, Blackswans, Linqae i Zelig.

  Els únics de pagament, a un preu bastant raonable de vuit euros l’entrada, es duran a terme al Teatre de Cal Ninyo (Maria Arnal i Marcel Bagés + Joana Gomila i Mariola Membrives + Marco Mezquida Trio), tota la resta de concerts seran d’entrada lliure, inclosos els dels Jardins de l’Ateneu Santboià fins que s’ompli. Per cert, degut a les tasques de demolició de l’antic Teatre de l’Ateneu Santboià, l’accès al recinte es durà a terme pel carrer Agramunt.

  Horaris

  Divendres 8 de setembre 2017

  19:30 h – Zelig, a la plaça de l’Ajuntament

  20:30 h – Regira, a la plaça de l’Ajuntament

  21:00 h – Joana Gomila, al Teatre de Cal Ninyo

  22:00 h – Los Enemigos, a la plaça de l’Ajuntament

  22:30 h – Maria Arnal i Marcel Bagés, al Teatre de Cal Ninyo

  23:00 h – Bastante, als Jardins de l’Ateneu Santboià

  00:00 h – Ala.ni, als Jardins de l’Ateneu Santboià

  01:30 h – Kadhja Bonet, als Jardins de l’Ateneu Santboià

  Dissabte 9 de setembre 2017

  21:00 h – Blackswans, a la plaça de l’Ajuntament

  21:00 h – Marco Mezquida Trio, al Teatre de Cal Ninyo

  22:30 h – The Flamin’Groovies, a la plaça de l’Ajuntament

  22:30 h – Mariola Membrives, al Teatre de Cal Ninyo

  23:15 h – Linqae, als Jardins de l’Ateneu Santboià

  00:15 h – The Limiñanas, als Jardins de l’Ateneu Santboià

  01:30 h – OMNI, als Jardins de l’Ateneu Santboià

  --------------------------------------

  El pròxim Festival Altaveu 2017 de Sant Boi de Llobregat serà més internacional. Actuaran, del divendres 8 al dissabte 10 de setembre, The Flamin ‘Groovies, Ala.ni, Kadhja Bonet, The Limiñanas i OMNI.

  Al cartell també hi haurà grups estatals molt coneguts com Los Enemigos i delicatessen musicals com Maria Arnal i Marcel Bagés, Joana Gomila Folk Souvenir, Mariola Membrives i Marco Mezquida Trio.

  Entrades per veure Maria Arnal i Marcel Bagès

  El veterà festival, en la seva 29a edició, es renova amb nova visió i direcció de Jordi Turtós, anteriorment al Grec de Barcelona. En la relació del festival amb Sant Boi hi ha notícies bones i dolentes.

  D’una banda es portarà a terme l’espectacle ‘Regira!’ amb 40 músics, 16 escriptors i escriptores, 6 creadors i creadores audiovisuals, 3 productors musicals i diversos artistes visuals de la ciutat del Baix Llobregat.

  D’altra banda, ha desaparegut del cartell la festa del hip hop i músiques urbanes en la qual ballaven joves de les escoles de dansa de la ciutat amb un MC de renom com, per exemple, Rapsusklei. Cal destacar que, si hi ha un estil de moda entre els joves santboians, és el hip hop i el festival no sembla haver programat cap concert d’aquest estil. També era un dels actes més massius del festival.

  No obstant això, el cartell toca bastant ‘pals’ diferents: The Flamin ‘Grooves és un grup mític nord-americà de power-pop amb una llarguíssima carrera que comença a finals dels anys seixanta; d’Ala.ni es diu que és una nova diva del jazz; Los Enemigos són un conegudíssim grup estatal de rock; OMNI són un grup de post-punk amb músics de Deerhunter i Warehouse; The Limiñanas és un duo francès de rock ‘sofisticat’; Maria Arnal i Marcel Bagés, en un punt molt dolç de la seva carrera, presentant el seu nou disc ’45 cerebros y un corazón’; la cantant Kadhja Bonet que flirteja tant amb la música soul, el jazz o la clàssica; Mariola Membrives homenatjant el disc ‘Omega’ d’Enrique Morente i Lagartija Nick; l’espectacle ‘Somnis de Ravel’ del pianista Marco Mezquida en format trio i Joana Gomila Folk Souvenir renovant cançons tradicionals mallorquines.

  El festival Altaveu destaca també pel seu suport als grups emergents mitjançant la secció Altaveu Frontera. Un concurs de votacions en el qual participen diversos grups i que, com a premi, pujen a l’escenari del festival. En aquesta edició 2017 actuaran Bastante, Blackswans, Linqae i Zelig.

  Programació complementària: l'Altaveu+

  En la passada edició de l’Altaveu es va encetar una programació paral·lela a la musical que continua i s’amplia en la següent edició. Es portaran a terme les exposicions ‘Elvis has left the building! 40 años sin el Rey’ amb fotografies d’Ed Bonja i ‘Tocando en el pueblo’, una mostra de 40 fotografies de grups actuant a Sant Boi del fotògraf Antonio Benítez.

  També hi haurà xerrades sobre la música a Sant Boi de Llobregat sota el nom ‘Sant Boi Rocks!’, moderada per Jordi Turtós, i una altra titulada ‘El punk, aniquilador cultural’, amb el periodista Jaime Gonzalo, sobre el punk durant els anys setanta.

  Per primer cop hi haurà fira de discos i llibres amb estands de tot el país i l’espectacle familiar School of Rock, amb actuacions musicals i tallers sobre la música del segle XX:

  Per acabar, l’Altaveu continua col·laborant amb el festival de documentals musicals In-Edit. Als Cinemes Castellet de Sant Boi de Llobregat es projectaran ‘I am Thor’, documental sobre el musculat cantant de Heavy Metal Thor, i ‘We like it like that. The Story of Latin Boogaloo’, sobre el boogaloo als anys ’60 a Nova York.


  El Festival Altaveu 2017 se celebra del divendres 8 al diumenge 10 de setembre


  Temes, tags...

  Festival Altaveu Sant Boi de Llobregat
  Notícies relacionades

  El Festival Altaveu anuncia els seus premis 2019: Rosalía, Clara Peya, Hidrogenesse, Raynald Colom...

  També han estat premiats el Festival Esperanzah d’El Prat de Llobregat, Colectivo Vozes i el promotor musical Gay Mercader.
  0000-00-00
  Llegir més

  Festival Altaveu 2019: Wilco Johnson, The Mani•las, Deltonos...

  El festival musical de Sant Boi de Llobregat se celebrarà del 6 al 8 de setembre. També actuaran Enric Montefusco, Elena Setién, John Paul Keith, Yawners...
  2019-06-20
  Llegir més

  Festival Altaveu 2018: Morgane Ji, Vieux Farka Touré, El Petit de Cal Eril...

  El festival musical de Sant Boi de Llobregat es durà a terme del divendres 7 al diumenge 9 de setembre. Enguany el festival fa 30 anys i ho celebra amb l’espectacle ‘Alça la veu’ en el qual participen Maria Arnal i Marcel Bagés, Núria Graham, Quimi Portet, Roger Mas, Rupert Ordorika, Dolo Beltrán, Enric Montefusco...
  2018-08-23
  Llegir més

  Canvi d'ubicació dels concerts gratuïts del Festival Altaveu per previsió de pluges

  El festival acull d’una banda una producció pròpia de nom ‘Regira’ en la qual han treballat escriptores, músics i productors santboians i, de l’altre, la seva edició més internacional amb The Flamin’Groovies, Kadhja Bonet, Ala.ni, The Limiñanas, OMNI...
  2017-07-04
  Llegir més

  "Peazo concierto la Makovski!", al Festival Altaveu de Sant Boi

  Crònica del divendres 9 de setembre al Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat: Ismael Serrano, Blaumut i Maika Makovski amb el Quartet Brossa.
  2016-09-10
  Llegir més

  Festival Altaveu 2016: Coque Malla, Quimi Portet, Marlango, Blaumut, Maika Makovski...

  El festival de Sant Boi de Llobregat es portarà a terme el divendres 9 i dissabte 10 de setembre.
  2016-06-24
  Llegir més

  Sidonie i Nacho Vegas, festa i reflexió a la jornada final del Festival Altaveu 2015

  Images i crònica de les actuacions de Christina Rosenvinge, Joan Miquel Oliver, Dorian Wood i Anna Moliner.
  0000-00-00
  Llegir més

  Deliciós concert de Howe Gelb i M. Ward als Jardins de l’Ateneu santboià

  Fotografies i petita crònica de Sénior i El Cor Brutal, Amparo Sánchez, SBUD amb Rapsusklei, Malvenidos, Riu...
  0000-00-00
  Llegir més

  La pluja respecta el primer dia de l’Altaveu amb Obeses, Ella Speed i Slack Time

  Crònica i fotografies.
  0000-00-00
  Llegir més

  Howard Gelb & M. Ward, Sidonie, Nacho Vegas, Christina Rosenvinge i Dorian Wood encapçalen L’Altaveu de Sant Boi

  També actuaran la SBDU amb Rapsusklei, Obeses, Senior i el Cor Brutal, Amparo Sánchez, Riu, Joan Miquel Oliver...
  0000-00-00
  Llegir més