logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat




 • Versió Accelerated Mobile Page d'aquest document: Suspesos tots els actes de la Festa Major de Gràcia
  Català
  Castellano
  English

  Suspesos tots els actes de la Festa Major de Gràcia

  La Festa Major i el Districte suspenen l’acte després de l’atropellament múltiple a la Rambla de Barcelona.

  El Centre Artesà Tradicionàrius ha anunciat mitjançant el seu perfil a Instagram que els concerts que havien de fer-se a la plaça del Folk –de nom real la plaça del Sol- el divendres, dissabte i diumenge durant la Festa Major de Gràcia queden cancel·lats.

  Els programadors d’aquest important espai de la Festa Major de Gràcia s’acullen als tres dies de dol oficials que s’han decretat per l’atemptat. No obstant això, dilluns sí que encara queden programats concerts en aquest espai, com el de les Balkan Paradise Orchestra.

  Seguint amb la Festa Major de Gràcia, la Fundació que s’encarrega d’aquestes celebracions ha publicat un comunicat en acord amb l’Ajuntament de Barcelona en el qual manifesta que les activitats nocturnes i massives d’avui, divendres 18 d’agost 2017, queden anul·lades tot i que podran visitar-se els carrers guarnits, les activitats diürnes d'un caire familiar i la fira de comerciants. També es duran a terme els sopars de veïns programats.

  La Festa Major de Sants, en el seu perfil de Facebook, ha anunciat que “queden anul·lats els actes institucionals de dissabte i diumenge (pregó, lliurament de premis i obertura Lleialtat Santsenca), la fira d'atraccions, el cercavila, la ballada de sardanes i alguns concerts del cap de setmana” afegint en els comentaris que “La Festa Major Alternativa ha suspès el seu concert de dissabte al Carrer Muntadas i l'està intentant reprogramar per dilluns, i els Castellers han suspès totes les activitats de dissabte. Els dos espais mantenen les activitats diürnes de diumenge però estan estudiant què fer amb els concerts de la nit”. 

  ---------------------------

  La Festa Major de Gràcia ha anunciat mitjançant el seu perfil de Twitter que les activitats nocturnes del divendres 18 d’agost queden suspeses per respecte a les víctimes de l’atemptat a Les Rambles i Cambrils.

  Les Festes de Sant Magí de Tarragona s’han cancel·lat per la mateixa raó. Havien de finalitzar el dissabte 19 d'agost.

  La Festa Major de Sants, que havia de començar aquest dissabte 19 d’agost ha anunciat que suspendrà tots els actes oficials del cap de setmana.

  Els concerts a Barraques de la Festa Major de Sitges s’han aplaçat pels tres dies de dol oficial, del dijous 17 al diumenge 20 d’agost, decretats pel Govern espanyol. També s’ha ajornat la lectura del pregó de festes al dilluns 21 d’agost.

  De les sales de concerts i dicoteques de Barcelona, la Sala Apolo ha assegurat que aquesta nit continuarà tancada, no serà així al Jamboree que obrirà portes.

  Alizzz ha publicat al seu perfil de Twitter que ha ajornat la seva actuació a la sala Razzmatazz perquè “no té forces” i ha desitjat “amor a les víctimes i a tota la ciutat”. No obstant això, Razzmatazz sí obrirà com a discoteca.

  -----------------

  L'Heliogàbal, promotor del festival Festigàbal, ha anunciat mitjaçant el seu perfil de Twitter que l'esdeveniment ha estat cancel·lat per recomanació del Districte.

  El festival s'havia de dur a terme avui divendres 18 i demà dissabte 19 d'agost als Jardins de la Sedeta

  Havien d'actuar grups com Hidrogenesse, Museless, Los Bengala...

  Ara mateix tots els actes de la Festa Major de Gràcia estan en l'aire i es podrien cancel·lar totes les activitats. Les activitats del matí del divendres 18 d'agost han estat cancel·lades, abans de la manifestació a plaça Catalunya de repulsa contra els atemptats terroristes de Les Rambles i Cambrils

  -----------------

  La Festa Major de Gràcia acaba de comunicar que tots els actes previstos avui a les festes han estat suspesos degut al atropellament múltiple a la Rambla.

  Totes les grans discoteques i pubs de Barcelona como Apolo, Razzmatazz, Marula... han anunciat que tancaran la nit del dijous 17 d'agost. Igualment, els serveis d'emergència i la policia recomanen no apropar-se al centre de la ciutat

  -----------------

  La Festa Major de Gràcia i el districte suspenen l’acte de lliurament de premis de la Festa Major segons ha informat al seu perfil de Twitter.

  Aquesta tarda una furgoneta ha envaït la part peatonal de la Rambla de Barcelona i ha provocat la mort d’almenys una persona i desenes de ferits en el que podria haver estat un acte terrorista al centre de la ciutat.


  Informen mitjançant el seu perfil de Twitter.


  Temes, tags...

  Barcelona




  Notícies relacionades

  Suspesos tots els actes de la Festa Major de Gràcia

  La Festa Major i el Districte suspenen l’acte després de l’atropellament múltiple a la Rambla de Barcelona.
  2017-08-17
  Llegir més