logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Versió Accelerated Mobile Page d'aquest document: Ozzy Osbourne i Kiss, caps de cartell del Rock Fest Barcelona 2018
  Català
  Castellano

  Ozzy Osbourne i Kiss, caps de cartell del Rock Fest Barcelona 2018

  Els Déus del Heavy Metal tornen al festival de Santa Coloma de Gramenet. També actuaran Dimmu Borgir, Brainstorm, Ross the Boss i Tygers of Pan Tang.

  Ozzy Osbourne i Kiss, caps de cartell del Rock Fest Barcelona 2018
  Booking.com

  Actualització a les 18:32 hores del 03/07/2018

  El Rock Fest de Santa Coloma de Gramenet ofereix un dels millors cartells de hard rock i heavy metal de la Península. Se celebrarà del dijous 5 al dissabte 7 de juliol al recinte de Can Zam, amb parada de metro al costat.

  Hi actuaran artistes de la talla d'Ozzy Osbourne, Kiss, Judas Priest, Accept, la reunió de Helloween, Scorpions, Uriah Heep... Un cartell de somni per als amants del metall clàssic dels vuitanta. Els amants de la 'canya' ho tenen una mica més cru però també tenen on subjectar-se, de thrash metal actuen Megadeth, Tankard, Destruction i Annihilator; de black metall, Dimmu Borgir i Dark Funeral i, de death metall, Kataklysm i Dark Tranquillity.

  Entre les últimes notícies del festival destaca el canvi del grup Pänzer per Destruction, Schmier -en les dues formacions- ha deixat Pänzer i els ha substituit al festival pels clàssics del thrash alemany. Això sí, l'hora no canvia, a les 'esgarrifoses' 12:30 hores del migdia d'un set de juliol, això sí que serà 'destruction' pel 'body'.

  També destaca l'homenatge que es durà a terme al cantant Manzano, que es troba lluitant contra el càncer, després que Lujuria finalitzi el seu 'set'. El grup durà a terme una versió de 'Duro y potente' al costat de Gaby Alegre (Los Salvajes), que tancarà els concerts del Rock Fest 2018.

  Entre les anècdotes i curiositats que ofereix el Rock Fest es troba la 'boda heavy' que oficiaran Gigatron,  ‘els déus del metall', a una parella formada per Vanessa i Tony. Es durà a terme el divendres 6 de juliol a la Motörtent, carpa homenatge a Motörhead. Tothom està convidat.

  De la informació pràctica, assenyalar que és possible canviar l'abonament del festival per la polsera el dimarts 3 de juliol a la FNAC El Triangle i el dimecres 4 de juliol a la FNAC Arenas (concert de Ciclonautas a les 19h) i la FNAC Maquinista.

  A continuació, horaris del Rock Fest 2018:

  Dijous 5 de juliol de 2018

  15: 00h - Born in Exile, escenari Stage Fest

  15: 30h - Amaranthe, escenari Stage Rock

  16: 30h - Tankard, escenari Stage Fest

  16: 30h - Rocking Horse, escenari Rock Tent Stage

  17: 30h - Eclipsi, escenari Stage Rock

  18: 35h - Dee Snider, escenari Stage Fest

  18: 35h - Evergrey, escenari Rock Tent Stage

  19: 40h - Uriah Heep, escenari Stage Rock

  20: 45h - Accept, escenari Stage Fest

  20: 45h - The Last Internationale, escenari Rock Tent Stage

  21: 50h - Judas Priest, escenari Stage Rock

  23: 25h - Ozzy Osbourne, escenari Stage Fest

  01: 00h - Porretas, escenari Rock Tent Stage

  01: 00h - H.E.A.T. , Escenari Stage Rock

  02: 00h - Bombers, escenari Stage Fest

  02: 00h - Rock DJ, escenari Rock Tent Stage

  Divendres 6 de juliol de 2018

  14: 25h - Dark Funeral, escenari Stage Fest

  14: 25h - Tygers of Pan Tang, escenari Rock Tent Stage

  15: 25h - Lacuna Coil, escenari Stage Rock

  16: 30h - Ross The Boss, escenari Stage Fest

  16: 30h - Wolfheart, escenari Rock Tent Stage

  17: 35h - Axel Rudi Pell, escenari Stage Rock

  18: 15h - Debler, escenari Rock Tent Stage

  18: 40h - Vixen, escenari Stage Fest

  19: 45h - Mägo d'Oz, escenari Stage Rock

  19: 45h - Kataklysm, escenari Rock Tent Stage

  20: 50h - Stratovarius, escenari Stage Fest

  21: 55h - Dimmu Borgir, escenari Stage Rock

  22: 00h - Brainstorm, escenari Rock Tent Stage

  23: 00h - Helloween, escenari Stage Fest

  01: 00h - Gigatron, escenari Rock Tent Stage

  01: 00h - Annihilator, escenari Stage Rock

  02: 00h - Korpiklaani, escenari Stage Fest

  02: 30h - The Best Rock Tribute, escenari Rock Tent Stage

  03: 30h - Rock DJ, escenari Rock Tent Stage

  Dissabte 7 de juliol 2018

  12: 40h - Destruction, escenari Stage Rock

  13: 00h - Bourbon Kings, escenari Rock Tent Stage

  13: 40h - Dark Tranquillity, escenari Stage Fest

  14: 40h - The Dead Daisies, escenari Stage Rock

  14: 40h - Unleash The Archiers, escenari Rock Tent Stage

  15: 40h - Iced Earth, escenari Stage Fest

  16: 45h - Mojinos Escozíos, escenari Stage Rock

  16: 45h - Insomnium, escenari Rock Tent Stage

  17: 50h - Phil Campbell, escenari Stage Fest

  18: 55h - Sôber amb la Barcelona Rock Orchestra, escenari Stage Rock

  18: 55h - Tremonti, escenari Rock Tent Stage

  20: 00h - Stryper, escenari Stage Fest

  21: 05h - Megadeth, escenari Stage Rock

  22: 25h - Scorpions, escenari Stage Fest

  00: 00h - Kiss, escenari Stage Rock

  01: 35h - T.N.T. , Escenari Stage Fest

  02: 15h - Lujuria, escenari Rock Tent Stage

  03: 30h - Rock DJ, escenari Rock Tent Stage

  ----------------

  Actualització a les 20:32 hores del 01/02/2018

  El Rock Fest BCN ha anunciat noves incorporacions al seu cartell. Una vegada passada la gira d’Accept per la Península, els organitzadors del festival han anunciat que els alemanys també presentaran ‘The Rise of Chaos’ a Santa Coloma de Gramenet del 5 al 7 de juliol. De dijous a dissabte en comptes de divendres a diumenge com s’ha fet en anys anteriors.

  També actuaran al festival els veterans hard rockers Uriah Heep -Mick Box, Phil Lanzon, Bernie Shaw, Russell Gilbrook i Davey Rimmer-, Mägo de Oz –en el seu 30è aniversari-, Vixen -el grup femení de hard rock i glam dels ’80, Janet Gardner, Roxy Petrucci, Share Ross i Britt Lightning- i els divertits Gigatron amb Charly Glamour al capdavant. Completen les noves incorporacions Bourbon Kings i Debler.

  Segons ha publicat la web especialitzada en heavy metal ‘Mariskal Rock’, els finlandesos Children of Bodom també actuaran al Rock Fest Bcn commemorant el 20é aniversari del disc ‘Something Wild’. No obstant això, la data prevista ha desaparegut de la web del grup.

  El repartiment de grups per dies queda de la següent manera:

  Dijous 5 de juliol: Ozzy Osbourne, Judas Priest, Amaranthe, Bömbers, Dee Snider, Eclipse, Evergrey, H.E.A.T., RockingHorse i Tankard.

  Divendres 6 de juliol: Helloween “Pumpkins United”, Dimmu Borgir, Axel Rudi Pell, Brainstorm, Dark Funeral, Korpiklaani, Panzer, Ross The Boss, The Best Rock Tribute, Tygers of Pan Tang i Wolfheart.

  Dissabte 7 de juliol: Kiss, Scorpions, Megadeth, Dark Tranquillity, Iced Earth, Lujuria, Sacred Reich, Tremonti i Unleash The Archers.

  -----------------------

  Actualització a les 10:34 del 17/11/2017

  El festival Rock Fest Barcelona ha anunciat que els caps de cartell per la seva edició 2018 seran Ozzy Osbourne i Kiss. Dos grups mítics de hard-rock que s’uniran a un cartell en el qual també es troben els britànics Judas Priest i els alemanys reunits Helloween.

  Poques paraules calen per presentar a Ozzy Osbourne –dijous 5 de juliol-, tota una icona del hard rock i el metal com a cantant a Black Sabbath, amb els quals ha acabat la gira d’adéu als escenaris, o en solitari amb himnes com ‘Bark at the Moon’, ‘Crazy Train’... L’anomenat ‘Mad Man’ no actuava a Catalunya des de l’any 1992. A la guitarra estarà el contundent Zakk Wylde en una gira que també s’anuncia com la darrera d’Ozzy en solitari. Ozzy també actuarà al Download Festival de Madrid.

  Kiss –dissabte 7 de juliol- no és precisament un grup menys mític que el format per Ozzy Osbourne encara que si han passat per Barcelona moltes més vegades, especialment els darrers anys han actuat al Palau Sant Jordi un parell de cops. Com sempre els homes de l’espai es presentaran amb la mítica frase “You Wanted The Best, You Got The Best, The Hottest Band In The World, Kiss” perquè a continuació comenci a esclatar confeti i grans flames de foc. Vampirs voladors que vomiten sang, bateries voladores, tirolines quilomètriques... El gran espectacle de Kiss amb Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer i Tommy Thayer.

  -------------------------------------------------

  Nova tongada de confirmacions pel pròxim Rock Fest amb incorporacions tan importants com Judas Priest. El grup britànic és un dels principals valedors del Heavy Metal i presentarà el seu nou disc ‘Firepower’ el dijous 5 de juliol. Caps de cartell, per tant, d’aquell dia.

  El grup té dins la seva discografia discos que representen la bíblia del Heavy Metal com ‘British Steel’, ‘Sad Wings of Destiny’ o ‘Screaming For Vengeance’  entre altres grans obres.

  Els noruecs Dimmu Borgir faran sonar el seu èpic black metal simfònic a Catalunya després d’onze anys d’absència i vuit de silenci discogràfic amb discos tan coneguts com ‘Spiritual Black Dimensions’ o ‘Puritanical Euphoric Misanthropia’.

  La resta de confirmacions corresponen a un Heavy Metal més clàssic com el power metal dels alemanys Brainstorm, Ross The Boss –una llegenda del heavy i el punk- fundador de Manowar i The Dictators i, per acabar, un grup de la reverenciada New Wave of British Heavy Metal, Tygers of Pan Tang amb Robb Weir, guitarrista, com a únic membre original de la formació.

  -------------

  Probablement no hi ha millor dia per anunciar un concert de Helloween que el dia de Halloween. Bromes a part, el grup abanderat del metal alemany és el primer cap de cartell del pròxim Rock Fest 2018.

  També s’ha confirmat la presència dels nord-americans Iced Earth i dels teutons Tankard.

  El festival de hard rock i heavy metal se celebrarà al recinte de Can Zam a Santa Coloma de Gramenet del 5 al 7 de juliol.

  La reunió de Helloween es fa sota el títol ‘Pumpkins United’ i suposa la tornada del cantant Michael Kiske. El grup el formarà el mencionat Kiske, Michael Weikath, Kai Hansen, Sascha Gerstner, Markus Grosskopf, Daniel Löble i Andi Deris.

  El concert previst al Wizink Center de Madrid el 9 de desembre ja fa molt de temps que està ‘sold out’.

  Helloween ha donat al heavy metal grans clàssics com els ‘Keeper of the Seven Keys I’ i II, ‘Walls of Jericho’ o ‘Master of the Rings’.

  Iced Earth, per la seva banda, presentará el seu nou disc ‘Incorruptible’ amb el cantant Stu Block. Els thrashers alemanys Tankard són un grup peculiar que dediquen gairebé totes les seves cançons a la cervesa i l’alcohol, presentaran el seu nou treball ‘One foot on the grave’.


  El major festival de heavy metal de Catalunya


  Temes, tags...

  Rock Fest Heavy Metal Festival
  Notícies relacionades

  Horaris del Rock Fest BCN 2019: ZZ Top, King Diamond, Venom, Def Leppard...

  El festival se celebrarà a Santa Coloma de Gramenet del dijous 4 al diumenge 7 de juliol. També actuaran Dream Theater, Saxon, Testament, Europe, UDO, WASP, Gamma Ray...
  2019-07-01
  Llegir més

  El Rock Fest BCN 2019 tanca el seu cartell amb Michael Schenker, Venom, Wasp, Primal Fear...

  El festival de Santa Coloma de Gramenet se celebrarà del 4 al 7 de juliol. També s'han confirmat les actuacions de Beast in Black, Def Amb Dos, Boikot, Los Barones, FM, Entombed A.D., Imperial Jade i Big Mouthers.
  2019-04-02
  Llegir més

  Tongada de clàssics pel Rock Fest BCN 2019: Saxon, Gamma Ray, Raven...

  El festival de hard rock i heavy metal que se celebrarà del 4 al 6 de juliol al recinte de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet també ha confimat a Sebastian Bach –mític cantant dels Skid Row-, Turilli / Lione Rhapsody, Cannibal Corpse, Cradle of Filth, Krokus i Gun.
  2019-12-14
  Llegir més

  Novetats al Rock Fest 2019: Arch Enemy, Dream Theater, UDO...

  El festival de hard rock i heavy metal se celebrarà del 4 al 7 de juliol al recinte de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet. També s’ha confirmat la presència de Sacred Reich, Böhse Onkelz, Candlemass i King King
  2018-11-30
  Llegir més

  King Diamond actuarà un altre cop al Rock Fest BCN

  El mestre del falset tornarà a Santa Coloma de Gramenet. Serà cap de cartell el dijous 4 de juliol al parc de Can Zam.
  2018-11-13
  Llegir més

  ZZ Top, al Rock Fest BCN

  El mític grup de rock actuarà al festival de Santa Coloma de Gramenet. Quimi Montañés amb Deldrac faran un set especial dedicat als thrashers Legion.
  2018-11-05
  Llegir més

  Primeres confirmacions del Rock Fest BCN 2019: Def Leppard, Testament, Therion...

  El festival de hard rock i heavy metal de Santa Coloma de Gramenet ha anunciat els primers noms de la seva pròxima edició. També actuaran Demons & Wizards, Sonata Arctica, Thunder, Avatar, Rage amb la Barcelona Rock Orchestra i Eivellon.
  2018-09-21
  Llegir més

  El Rock Fest 2019 durarà quatre dies

  El festival de Heavy Metal i Hard Rock ha anunciat les dates de la seva pròxima edició: del dijous 4 al diumenge 7 de juliol del 2019.
  2018-07-08
  Llegir més

  Ozzy Osbourne i Kiss, caps de cartell del Rock Fest Barcelona 2018

  Els Déus del Heavy Metal tornen al festival de Santa Coloma de Gramenet. També actuaran Dimmu Borgir, Brainstorm, Ross the Boss i Tygers of Pan Tang.
  2017-10-27
  Llegir més