logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Català
  Castellano
  English

  Sant Andreu Jazz Band, La Locomotora Negra, Iron & Wine i Fatoumata Diawara & Roberto Fonseca, al 47é Festival Internacional de Jazz de Barcelona

  Anteriorment s’havien confirmat a Diana Krall, Neneh Cherry, Chick Corea, Chucho Valdés, Richard Galliano o Maria Schneider entre d’altres artistes.

  Sant Andreu Jazz Band, La Locomotora Negra, Iron & Wine i Fatoumata Diawara & Roberto Fonseca, al 47é Festival Internacional de Jazz de Barcelona

  La Sant Andreu Jazz Band, pedrera catalana de cantants de Jazz com Andrea Motis, Eva Fernánez o Magalí Datzira entre d’altres joves promeses, a les ordres de Joan Chamorro, tocarà a El Palau de la Música Catalana dins del 47é Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

  El concert, programat pel pròxim 14 de novembre 2015, conmemorarà els 10 anys de la Sant Andreu Jazz Band i serà doble Motis-Chamorro Sextet Young Jazz Band amb el saxofonista Joel Frahm com artista convidat.

  La Locomotora Negra, la big band més veterana de Catalunya, tornarà al festival l’11 de desembre 2015 presentant el seu projecte ‘Jazz Cities Tour’ al mateix escenari.

  La cantant Buika (7 de novembre) i Paquito D’Rivera -després del seu 'tour de force' al Jamboree tocant gairebé tots els dies d'una setmana dins el Grec i el Festival Mas i Mas-, convidat especial de l’Orquestra Simfònica del Vallès (21 de novembre), que estrena a Barcelona el Cape Cod Concerto, també trepitjaran les taules del Palau.

  Connexió afrocubana
  El cubà Roberto Fonseca, que ha agafat el relleu de Rubén González a la Buenavista Social Club, i la cantant africana Fatoumata Diawara (Mali) –que vam poder veure a La Mercè fa un parell d’anys- escenificaran els lligams que uneixen l’illa del Carib amb el continent negre. Els dos presentaran el vuit de novembre a la sala BARTS el seu treball, l’EP ‘At Home’.

  Altres artistes que es presentaran a la mateixa sala són: la superbanda cubana Havana D’Primera (30 d’octubre), Richard Galliano i el guitarrista Sylvain Luc en un homenatge a Édith Piaf (5 de novembre), Cécile McLorin Salvant (19 de novembre) i Neneh Cherry al capdavant de RocketNumberNine, Blank Project (25 de novembre).

  Folk
  Sam Beam, conegut pel nom Iron & Wine, és un referent en la cançó de folk nord-americana i actuarà a la BARTS en format solo i acústic el set de novembre 2015.

  Confirmacions anteriors.
  Diana Krall serà l’encarregada d’obrir el festival el 26 de setembre a l’Auditori del Fòrum. Un esdeveniment farcit de noms molt coneguts com els que passaren per l’Auditori de Plaça de les Glòries: Chick Corea (22 d’octubre) o Maria Schneider Orchestra (12 de novembre).

  Altres artistes que passaran per L’Auditori de Barcelona seran el superquartet Volcán de Gonzalo Rubalcaba (24 de novembre), el Danish Trio del pianista italià Stefano Bollani (2 de novembre), Mbókò Quartet del pianista cubà David Virelles (10 de novembre), la parella artística i a la vida real Béla Fleck & Abigail Washburn (11 de novembre), Young Philadelphians (17 de novembre), el guitarrista Kurt Rosenwinkel (18 de novembre) o el saxofonista Mark Turner amb l'Orquestra Jazz de Matosinhos (28 de novembre).

  Passaran pel Conservatori del Liceu el trio format per Danilo Pérez, John Patitucci i Brian Blade, que són els membres del quartet de Wayne Shorter sota el nom Children Of The Light (28 d'octubre), Uri Caine Trio (20 d’octubre), Melissa Aldana i Giovanni Guidi, en un doble concert titulat Jazz és futur (4 de novembre), Ambrose Akinmusire (9 de novembre), Antonio Sánchez, autor de la banda sonora de l’oscaritzada 'Birdland' (16 de novembre), Josemi Carmona i Javier Colina (27 de novembre) o Marco Mezquida amb el saxofonista Bill McHenry com a convidat especial (26 de novembre), entre d’altres concerts.

  Chucho Valdés torna al festival per visitar les rodalies de Barcelona amb dues propostes pròpies: l’estrena de l’espectacle 'En familia', -amb els seus dos fills menors: la pianista Leyanis i el bateria Jessie– al Teatre-Auditori Sant Cugat (20 de novembre). Protagonitzarà un altre concert amb un piano sol al Teatre Joventut de l'Hospitalet (22 de novembre). Segons la promotora del festival, The Project, Chucho serà el convidat especial d’un altre concert el 21 de novembre, encara sense anunciar


  Noves confirmacions del veterà festival


  Temes, tags...

  47 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona Sant Andreu Jazz Band La Locomotora Negra
  Notícies relacionades

  Sant Andreu Jazz Band, La Locomotora Negra, Iron & Wine i Fatoumata Diawara & Roberto Fonseca, al 47é Festival Internacional de Jazz de Barcelona

  Anteriorment s’havien confirmat a Diana Krall, Neneh Cherry, Chick Corea, Chucho Valdés, Richard Galliano o Maria Schneider entre d’altres artistes.
  0000-00-00
  Llegir més