logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

La Programació de La Mercè i Festival BAM 2019 de Barcelona


logo agendaconcerts.cat
 • Versió Accelerated Mobile Page d'aquest document: Evaristo, ex-cantant de La Polla Records, retingut per la Guàrdia Civil
  Català
  Castellano
  English

  Evaristo, ex-cantant de La Polla Records, retingut per la Guàrdia Civil

  Evaristo Páramos, ara cantant de Gatillazo, ha estat retingut per la Guàrdia Civil al final del seu concert al festival Primavera Trompetera a Jerez de la Frontera.


  Booking.com

  Ara li ha tocat a Evaristo, ex-cantant del mític grup punk La Polla Records o The Kagas,  ser retingut –no detingut- per la Guàrdia Civil quan baixava de l’escenari del Festival Primavera Trompetera a Jerez de la Frontera el passat cap de setmana.

  En una setmana mediàticament molt calenta per la fugida del raper Valtònyc de les Balears a Bèlgica quan estava a punt d’entrar a presó amb una condemna de més de 3 anys o la publicació de l’informe d’Amnistia Internacional que afirma que a Espanya s’ha restringit la llibertat d’expressió després de l’1-O i el caracteritza com un pais en el qual les llibertats estan en un clar retrocès, aquesta acció afegeix més tensió al clima enrarit i opressiu que ha provocat la Llei Mordaza sobre la llibertat d’expressió, donant com a resultat una gran reacció a favor del músic a les xarxes socials.

  Abans que Amnistia Internacional, 'The New York Times' va dedicar una crònica a la censura d’ARCO assenyalant que “Espanya s’ha convertit en un pais on els riscos per la llibertat d’expressió han crescut sigilosament”.

  Segons recull ‘El Mundo’, Evaristo ha estat identificat per proferir “improperis” contra la Guàrdia Civil encara que ‘Público’ recull que els organitzadors del festival no han confirmat aquest fet encara que també diuen no haver assistit al concert del músic al seu festival i, el mitjà informatiu, afegeix que Willy Toledo, en una publicació al seu perfil de Facebook, apunta a una denúncia contra les lletres de les seves cançons que porta cantant desde fa més de 30 anys. L’entorn d’Evaristo afirma a ‘Goiena’ que el cantant está bé.


  Evaristo, ex-cantant de La Polla Records, retingut per la Guàrdia Civil per una denuncia contra les lletres de les seves cançons


  Temes, tags...

  Evaristo Páramos Gatillazo Primavera Trompetera
  Notícies relacionades

  Evaristo, ex-cantant de La Polla Records, retingut per la Guàrdia Civil

  Evaristo Páramos, ara cantant de Gatillazo, ha estat retingut per la Guàrdia Civil al final del seu concert al festival Primavera Trompetera a Jerez de la Frontera.
  2018-05-27
  Llegir més