logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Català

  Els novaiorquesos The Optic Nerve, a la desena edició del festival lleidatà MUD

  Tocaran a l’esdeveniment, del 10 al 13 de març, Sieben, Vieux Farka Touré, Xarim Aresté i els turcs BaBa Zula.

  Els novaiorquesos The Optic Nerve, a la desena edició del festival lleidatà MUD

  El festival MUD 2016, conegut com a Músiques Disperses, encetarà la seva desena edició a Lleida el pròxim dijous 10 de març. Es presentaran fins al diumenge 13 de març, a la sala Cafè del Teatre de l’Escorxador, artistes internacionals com Sieben, Vieux Farka Touré, The Optic Nerve o BaBa ZuLa i catalans com Xarim Aresté i El Conjunt del Miracle.

  Els organitzadors de l’esdeveniment destaquen del festival que molts dels artistes que en participen no havien tocat abans a l’Estat o ni tan sols a Europa i que aquest és un dels al·licients del MUD.

  El dijous obrirà el festival el tarragoní Xarim Aresté en un format ampliat de fins a 11 músics amb els quals interpretarà el seu últim treball ‘La rosada’ i altres cançons anteriors.

  El divendres obrirà la nit l’experimentació de Matt Howden sota el nom Sieben. Veu, violí i loops. Continuarà la sessió musical Vieux Farka Touré, fill del guitarrista Ali Farka Touré –mort el 2006- i també un destacat guitarrista africà (Mali). Combina la música d’arrel de Mali amb rock, blues i altres músiques africanes. Segons els organitzadors, a Vieux Farka Touré li diuen “el Hendrix del Sahara”.

  L'endemà, dissabte, serà el dia dels The Optic Nerve. Es tracta d’un grup de Nova York que va nèixer a mitjans dels anys vuitanta i que tocaven folk-rock a l’estil de Byrds. Només van editar un parell de singles abans de separar-se el 1989. Una rara ocasió per veure aquest grup.

  Per acabar el festival, el diumenge tocaran, en data única a tot l’Estat, un dels grups més destacats de l’escena alternativa de Turquia, els BaBa Zula, que fan 20 anys sobre els escenaris presentant ’34 Oto Sanayi’ combinant electrònica, folk turc o dub amb el saz –similar al buzuki- com a base.

  S’ha posat a la venda un abonament per tots els concerts a 30 € -molt limitat-.


  Programació MUD’16

  XARIM ARESTÉ i El Conjunt del Miracle
  Dijous 10 a les 22.00 h
  Entrada 12 € | Reduïda 10 €

  SIEBEN + VIEUX FARKA TOURÉ
  Divendres 11 a les 22.00 h
  Entrada 15 € | Reduïda 12 €

  THE OPTIC NERVE
  Dissabte 12 a les 22.30 h
  Entrada 12 € | Reduïda 10 €

  BaBa ZuLa
  Diumenge 13 a les 20 h
  Entrada 12 € | Reduïda 10 €


  Les entrades estan a la venda a www.ticketscript.com al Cafè del Teatre, a les oficines de Guerssen (Pl. Amics de Lleida, s/n; tel. 973 72 55 59) i a Grans Records (C. La Palma, 19, Lleida).
  Entrades reduïdes
  Els socis o membres de La Vanguardia, Club Tresc , Ateneu Popular de Ponent, EKKE, Universitat de Lleida, Centre de Titelles, Carnet Jove i Biblioteca Pública de Lleida podran adquirir entrades a preu reduït també a taquilla, el dia del concert. Cal presentar el carnet. Es té dret a una entrada amb descompte per cada carnet.


  Abonaments pel festival, molt limitats, a 30 euros


  Temes, tags...

  Festival MUD Lleida
  Notícies relacionades

  Els novaiorquesos The Optic Nerve, a la desena edició del festival lleidatà MUD

  Tocaran a l’esdeveniment, del 10 al 13 de març, Sieben, Vieux Farka Touré, Xarim Aresté i els turcs BaBa Zula.
  2016-03-07
  Llegir més