logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Horarios del Festival Gigante 2019 de Guadalajara: Rozalén, Carlos Sadness, Zahara, Rayden, Sidecars… · Programa musical de la Festa Major de Sants · La Programació de La Mercè i Festival BAM 2019 de Barcelona


logo agendaconcerts.cat

Madrid · Barcelona · València · Sevilla · Bilbao · Zaragoza · A Coruña · Málaga · Murcia · Palma · Córdoba · Valladolid · Alicante · Vigo · Granada · Gijón · Pamplona


Pop Rock Folk · Jazz Blues Swing Soul · Heavy Metal Punk Hardcore Goth · Electrónica Experimental Dj's · Hip-Hop Rap Trap Música Urbana · World Music Reggae Ska Gospel Tradicional · Música Clásica Ópera Zarzuela · Flamenco Copla
 • Català
  Castellano
  English

  ZZ Top, al Rock Fest BCN

  El mític grup de rock actuarà al festival de Santa Coloma de Gramenet. Quimi Montañés amb Deldrac faran un set especial dedicat als thrashers Legion.

  ZZ Top, al Rock Fest BCN
  Booking.com

  El Rock Fest BCN ha anunciat la segona tongada de confirmacions per l’edició 2019. El festival de hard rock i heavy metal es durà a terme del 4 al 7 de juliol a Santa Coloma de Gramenet.

  Entre els grups confirmats destaquen els nord-americans ZZ Top, mític grup de rock, que seran caps de cartell del festival el dia divendres 5 de julio. Els barbuts Billy Gibbons, Dusty Hill i Frank Beard seran una de les grans atraccions del Rock Fest BCN 2019.

  També s’han anunciat més grups com Children of Bodom, Hammerfall, Michael Monroe, Dee Snider (habitual tots els anys), Helix, Napalm Death, Angelus Apátrida, Ankhara i Deldrac/Legion.

  Legion, encapçalats per Quimi Montañés, va ser un dels grups de capçalera del thrash metal a Espanya a principis dels ’90 amb discs com ‘Lethal Liberty’ i ‘Mind Training’. Ara Quimi està al frent de Deldrac amb el cantant Eric Moya, el baixista David Saavedra i el bateria Mark Striker. Faran un set especial dedicat als Legion. Sense cap mena de dubte una de les perles del festival.

  Anteriorment s’havia confirmat la presència de Def Leppard, caps de cartell del diumenge 7 de juliol, Therion, Testament, Demons & Wizards...

  Les entrades de dia pel divendres 5 i diumenge 7 de juliol ja han sortit a la venda.


  ZZ Top seran els caps de cartell del dia 5 de juliol al Rock Fest BCN


  Temes, tags...

  Rock Fest Barcelona Festival
  Notícies relacionades

  Horaris del Rock Fest BCN 2019: ZZ Top, King Diamond, Venom, Def Leppard...

  El festival se celebrarà a Santa Coloma de Gramenet del dijous 4 al diumenge 7 de juliol. També actuaran Dream Theater, Saxon, Testament, Europe, UDO, WASP, Gamma Ray...
  2019-07-01
  Llegir més

  El Rock Fest BCN 2019 tanca el seu cartell amb Michael Schenker, Venom, Wasp, Primal Fear...

  El festival de Santa Coloma de Gramenet se celebrarà del 4 al 7 de juliol. També s'han confirmat les actuacions de Beast in Black, Def Amb Dos, Boikot, Los Barones, FM, Entombed A.D., Imperial Jade i Big Mouthers.
  2019-04-02
  Llegir més

  Tongada de clàssics pel Rock Fest BCN 2019: Saxon, Gamma Ray, Raven...

  El festival de hard rock i heavy metal que se celebrarà del 4 al 6 de juliol al recinte de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet també ha confimat a Sebastian Bach –mític cantant dels Skid Row-, Turilli / Lione Rhapsody, Cannibal Corpse, Cradle of Filth, Krokus i Gun.
  2019-12-14
  Llegir més

  Novetats al Rock Fest 2019: Arch Enemy, Dream Theater, UDO...

  El festival de hard rock i heavy metal se celebrarà del 4 al 7 de juliol al recinte de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet. També s’ha confirmat la presència de Sacred Reich, Böhse Onkelz, Candlemass i King King
  2018-11-30
  Llegir més

  King Diamond actuarà un altre cop al Rock Fest BCN

  El mestre del falset tornarà a Santa Coloma de Gramenet. Serà cap de cartell el dijous 4 de juliol al parc de Can Zam.
  2018-11-13
  Llegir més

  ZZ Top, al Rock Fest BCN

  El mític grup de rock actuarà al festival de Santa Coloma de Gramenet. Quimi Montañés amb Deldrac faran un set especial dedicat als thrashers Legion.
  2018-11-05
  Llegir més

  Primeres confirmacions del Rock Fest BCN 2019: Def Leppard, Testament, Therion...

  El festival de hard rock i heavy metal de Santa Coloma de Gramenet ha anunciat els primers noms de la seva pròxima edició. També actuaran Demons & Wizards, Sonata Arctica, Thunder, Avatar, Rage amb la Barcelona Rock Orchestra i Eivellon.
  2018-09-21
  Llegir més

  El Rock Fest 2019 durarà quatre dies

  El festival de Heavy Metal i Hard Rock ha anunciat les dates de la seva pròxima edició: del dijous 4 al diumenge 7 de juliol del 2019.
  2018-07-08
  Llegir més

  Ozzy Osbourne i Kiss, caps de cartell del Rock Fest Barcelona 2018

  Els Déus del Heavy Metal tornen al festival de Santa Coloma de Gramenet. També actuaran Dimmu Borgir, Brainstorm, Ross the Boss i Tygers of Pan Tang.
  2017-10-27
  Llegir més