logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Català
  Castellano
  English

  Live Nation: un imperi global dels concerts en expansió

  La promotora de concerts compra en unes setmanes DF Entertainment (Argentina) i Mainland Music (Suïssa)


  Booking.com

  Live Nation Entertainment ha comprat la part majoritària de la promotora de concerts argentina DF Entertainment, el 51% d’un dels operadors independents més importants del país austral, segons ha publicat ‘Billboard’. D’aquesta manera expandeix les seves activitats a Llatinoamèrica.

  DF Entertainment ha venut més de mig milió d’entrades el 2018 en un país amb un creixement important en el sector de la música en viu. L’empresa fundada per Diego Finkelstein, a més de produir esdeveniments, també s’encarrega del ticketing i participa en l’accionariat de sales de concerts argentines. Encara que només té tres anys de vida, Finkelstein és un dels pioners de la música en viu a Argentina. Live Nation, per la seva banda, també controla la major empresa de venda d’entrades, Ticketmaster.

  Les dues empreses han col·laborat durant anys en gires d’importants artistes com Foo Fighters, Bon Jovi... I DF Entertainment ha comercialitzat entrades de festivals de Live Nation com el Lollapalooza Argentina.

  L’empresa nord-americana també ha comprat la promotora de concerts suïssa Mainland Music un any després d’haver comprat al país helvètic el festival Openair Frauenfeld festival i obrir Ticketmaster Switzerland. Live Nation la comprarà mitjançant l’empresa GSA, la divisió germànica de Live Nation.

  Mainland Music s’encarrega d’uns 650 concerts a l’any a Suïssa, un país on durant l’estiu sembla que cada poble tingui el seu propi festival musical. L’empresa va ser fundada el 2012 per Christian Gremelmayr, Derrick Thomson, Marc Lambelet, Martin Schrader i Santosh Aerthot. Té oficines a Zuric i Lausana.


  Live Nation és la promotora de concerts més gran del món juntament amb AEG


  Temes, tags...

  Live Nation
  Notícies relacionades

  Live Nation compra Planet Events, promotora d’artistes llatins a Espanya

  Preveu la creació juntament amb el grup Prisa d’una plataforma per promocionar artistes espanyols i llatins a Europa.
  2019-02-06
  Llegir més

  Live Nation: un imperi global dels concerts en expansió

  La promotora de concerts compra en unes setmanes DF Entertainment (Argentina) i Mainland Music (Suïssa)
  2018-12-25
  Llegir més