logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Vieilles Charrues 2019, Bretaña: Tears For Fears, Booba, Iggy Pop... · Latitude Festival 2019 (Suffolk): George Ezra, Lana del Rey, Stereophonics, Chvrches, Neneh Cherry… · La huelga de los ‘riggers’ no frenará la celebración del Sónar 2019 · El Calendario de Festivales Musicales del 2019 en España


logo agendaconcerts.cat

Madrid · Barcelona · València · Sevilla · Bilbao · Zaragoza · A Coruña · Málaga · Murcia · Palma · Córdoba · Valladolid · Alicante · Vigo · Granada · Gijón · Pamplona


Pop Rock Folk · Jazz Blues Swing Soul · Heavy Metal Punk Hardcore Goth · Electrónica Experimental Dj's · Hip-Hop Rap Trap Música Urbana · World Music Reggae Ska Gospel Tradicional · Música Clásica Ópera Zarzuela · Flamenco Copla
 • Català
  Castellano

  Arriba el Neu! Festival: Joan Colomo, Aliment, Xebi SF, Albert Pla...

  El festival se celebra a Salt (Girona) del divendres 18 al diumenge 20 de gener. També actuaran Sara Fontán, Carmen 113, Museless, Pau Blanc, Caballo Ganador dj set i Ominira.


  Booking.com

  Neu el que es diu neu no hi ha però Neu! Festival sí que n’hi haurà a Salt i Bescanó. Després d’aquesta nefasta i lamentable entradeta i abans que el lector marxi només apuntar que l’esdeveniment, del divendres 18 al diumenge 20 de gener, compta amb la presència de l’Albert Pla i el seu espectacle ‘Miedo’, el Joan Colomo, els contundents Aliment, Xebi SF, la violinista Sara Fontán, la música electrònica de Museless, Carmen 113, Pau Blanc i Caballo Ganador dj set.

  El grup Ominira s’encarregarà d’obrir el Neu! Festival 2019 el divendres 18 de gener (23h) a la Sala Yeah! Indie Club.

  Dissabte es portarà a terme el festival tal qual a la Sala La Mirona de Salt. Amb l’entrada (14/18 euros, 18:30h) es podrà entrar al concert dels Ominira. Actuaran Joan Colomo, presentant amb el seu grup ‘L’oferta i la demanda’, Sara Fontán, Aliment, Xebi SF, Museless, Pau Blanc, Carmen 113 i Caballo Ganador dj set.

  El diumenge serà el torn de l’espectacle de cloenda a càrrec de l’Albert Pla i el seu nou xou ‘Miedo’ al Teatre de Bescanó (26/28 euros, 18:00h).


  El Neu! Festival 2019 se celebrarà del divendres 18 al diumenge 20 de gener.


  Temes, tags...

  Neu! Girona Festival
  Notícies relacionades

  Arriba el Neu! Festival: Joan Colomo, Aliment, Xebi SF, Albert Pla...

  El festival se celebra a Salt (Girona) del divendres 18 al diumenge 20 de gener. També actuaran Sara Fontán, Carmen 113, Museless, Pau Blanc, Caballo Ganador dj set i Ominira.
  2019-01-17
  Llegir més

  Neu! 2018: Núria Graham, Mourn, Mazoni, Holy Bouncer...

  El festival Neu! s’amplia a tres dies, del 19 al 21 de gener, amb una jornada central el dia 20 de gener a la sala La Mirona de Salt.
  2017-12-22
  Llegir més