logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Català
  Castellano
  English

  TV3 apunta que el Doctor Music Festival es durà a terme a Montmeló

  Segons la televisió pública catalana, els promotors del festival s'avancen a una possible denegació del permís a causa de qüestions mediambientals.

  TV3 apunta que el Doctor Music Festival es durà a terme a Montmeló
  Booking.com

  La cadena pública de televisió catalana, TV3, assegura que el festival de música Doctor Music canviarà d'ubicació dels prats del Pirineu a l'asfalt del circuit de velocitat de Montmeló.

  Segons aquesta informació, el canvi es deuria a la denegació del permís per dur a terme el festival a Escalarre, al Pirineu català, a causa de qüestions mediambientals, el terreny on s'ubicaria el festival estaria catalogat com inundable. També s'avança que el festival passarà de quatre a tres dies, del 12 al 14 de juliol, i que es mantindrà intacte el cartell.

  La idea que durant anys ha venut la promotora Doctor Music d'una edició revival, 24 anys després de l'últim Doctor Music Festival, s'ha ensorrat completament. Sens dubte una gran decepció, de ser certa la informació de TV3, per als esperats 55.000 assistents que passaran de l'entorn idíl·lic del Pirineu, envoltats de natura, a les pistes d'asfalt de Montmeló. Segurament el sector turístic i hoteler del Pallars Jussà i Sobirà també notarà el cop.

  Està previst que actuïn Rosalia, King Crimson, Primal Scream, Behemoth, Berri Txarrak, The Blaze, Carl Craig, Els Catarres, The Cat Empire, Charlotte De Witte, The Chemical Brothers, Chris Robinson Brotherhood, Christine and The Queens, Damian Lazarus, Doctor Prats, un holograma de Frank Zappa, Greta Van Fleet, Hawkwind, James Bay, Jamie Jones, Jimmy Cliff, Joan Dausà, Mando Diao, Opeth, Parov Stelar, Parquet Courts, La Pegatina, Els Pets, Quimi Portet, Richie Hawtin, Sabaton, The Sisters of Mercy, The Smashing Pumpkins, Sôber, Sopa de Cabra, The Strokes, Dj Tennis, Tesseract, The Twilight Sad, Tom Walker, Underworld, Viva Suecia, The Voidz, Albert Pla i Los Sujetadores, Âme, Anathema i Yoghourt Daze.


  El Doctor Music Festival canvia dels prats del Pirineu a l'asfalt de Montmeló segons TV3


  Temes, tags...

  Doctor Music Festival Barcelona Festival
  Notícies relacionades

  Cancel•lat el Doctor Music Festival

  La promotora de concerts ha publicat un comunicat en el qual assenyala que l’alt número de devolucions d’entrades, a causa del canvi d’ubicació d’Escalarre a Montmeló, indica que al públic no li ha agradat aquesta nova circumstància.
  2019-06-12
  Llegir més

  Els horaris del Doctor Music Festival 2019

  El festival tanca el cartell amb les noves confirmacions de James Murphy, White Lies, Khea, Maneskin i Dj Amable. En canvi, cau del cartell l’espectacle hologràfic The Bizarre World of Frank Zappa a causa de problemes tecnològics.
  2019-05-21
  Llegir més

  El Doctor Music Festival confirma que es trasllada a Montmeló

  L'organització del festival anuncia que el festival durarà tres dies, del 12 al 14 de juliol, cau del cartell Chris Robinson Brotherhood però anuncia la incorporació de Luciano, Kamasi Washington, Empire of The Sun...
  2019-04-02
  Llegir més

  TV3 apunta que el Doctor Music Festival es durà a terme a Montmeló

  Segons la televisió pública catalana, els promotors del festival s'avancen a una possible denegació del permís a causa de qüestions mediambientals.
  2019-03-26
  Llegir més

  Doctor Music Festival 2019: Rosalía, The Strokes, Smashing Pumpkins, Greta Van Fleet, King Crimson...

  El festival se celebrarà de l’11 al 14 de juliol a Escalarre (Lleida). També actuaran Els Catarres, Opeth, Doctor Prats, Mando Diao, Joan Dausà, Jimmy Cliff, Jamie Jones, James Bay, Chris Robinson Brotherhood, Charlotte De Witte o la gira hologràfica de Frank Zappa.
  2018-12-19
  Llegir més

  El Doctor Music Festival tornarà el 2019 amb una única edició commemorativa

  Encara s'ha d'arribar a un acord amb els propietaris dels terrenys encara que l'esdeveniment compta amb el suport d'ajuntaments i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà.
  2016-06-21
  Llegir més