logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Català
  Castellano
  English

  El Doctor Music Festival confirma que es trasllada a Montmeló

  L'organització del festival anuncia que el festival durarà tres dies, del 12 al 14 de juliol, cau del cartell Chris Robinson Brotherhood però anuncia la incorporació de Luciano, Kamasi Washington, Empire of The Sun...

  El Doctor Music Festival confirma que es trasllada a Montmeló
  Booking.com

  L'organització del Doctor Music Festival ha reconegut finalment la impossibilitat de dur a terme l'esdeveniment a Escalarre, al Pirineu lleidatà, a causa de la normativa legal que apunta que el terreny on s'havia d'ubicar el festival és inundable, com ja havia avançat 'TV3'. No obstant això, en un comunicat, el Doctor Music Festival contesta que la normativa s'aplica amb un rigor excessiu atès que, segons ells, aquest terreny no s'ha inundat mai, almenys des que existeixen registres.

  El Doctor Music es durà a terme finalment a Montmeló, sense jornada inaugural, passant de quatre a tres dies, del 12 al 14 de juliol, i augmentant l'agenda festivalera barcelonina, a punt d'explotar al juliol.

  El festival ha pogut mantenir totes les actuacions excepte la de Chris Robinson Brotherhood. Ha destacat la gentilesa de Billy Corgan per acceptar actuar abans de The Strokes pel bé del festival.

  No obstant això, el festival ha anunciat una nova llista d'incorporacions: Sopa de Cabra -interpretant seu disc 'Ben Endins'-, Luciano, Empire of the Sun, Johnny Marr, Kamasi Washington, Texas, Sophie Hunger, Nahko & Medicine For The People , Obeses, Hollow Cry, La Iaia, Stay, Putochinomaricón, They, El Petit de Cal Eril, Alè d'Euga i Mari Trini i Sussicarios.

  El Doctor Music Festival comptarà amb l'escenari més gran muntat mai al sud d'Europa amb un total de 162 metres de llarg. Aquest macroescenari està dissenyat per Ray Winkler, de l'estudi londinenc Stufish Entertainment Architects, responsable dels muntatges escènics d'AC/DC, U2, Metallica, Madonna, Muse o Pink Floyd.

  Al recinte del Circuit de Catalunya de Montmeló, amb un canvi d'entorn radical, de les praderies del Pirineu a l'asfalt en un mes de juliol, també hi haurà un escenari dedicat a la música electrònica anomenat Force Field.

  Finalment, el festival anuncia nous preus: 1 dia, 62 euros; 2 dies, 120 euros i els tres dies, 170 euros. Sense comptar despeses de distribució.


  El Doctor Music Festival se celebrarà del 12 al 14 de juliol a Montmeló


  Temes, tags...

  Doctor Music Festival Barcelona Festival
  Notícies relacionades

  Cancel•lat el Doctor Music Festival

  La promotora de concerts ha publicat un comunicat en el qual assenyala que l’alt número de devolucions d’entrades, a causa del canvi d’ubicació d’Escalarre a Montmeló, indica que al públic no li ha agradat aquesta nova circumstància.
  2019-06-12
  Llegir més

  Els horaris del Doctor Music Festival 2019

  El festival tanca el cartell amb les noves confirmacions de James Murphy, White Lies, Khea, Maneskin i Dj Amable. En canvi, cau del cartell l’espectacle hologràfic The Bizarre World of Frank Zappa a causa de problemes tecnològics.
  2019-05-21
  Llegir més

  El Doctor Music Festival confirma que es trasllada a Montmeló

  L'organització del festival anuncia que el festival durarà tres dies, del 12 al 14 de juliol, cau del cartell Chris Robinson Brotherhood però anuncia la incorporació de Luciano, Kamasi Washington, Empire of The Sun...
  2019-04-02
  Llegir més

  TV3 apunta que el Doctor Music Festival es durà a terme a Montmeló

  Segons la televisió pública catalana, els promotors del festival s'avancen a una possible denegació del permís a causa de qüestions mediambientals.
  2019-03-26
  Llegir més

  Doctor Music Festival 2019: Rosalía, The Strokes, Smashing Pumpkins, Greta Van Fleet, King Crimson...

  El festival se celebrarà de l’11 al 14 de juliol a Escalarre (Lleida). També actuaran Els Catarres, Opeth, Doctor Prats, Mando Diao, Joan Dausà, Jimmy Cliff, Jamie Jones, James Bay, Chris Robinson Brotherhood, Charlotte De Witte o la gira hologràfica de Frank Zappa.
  2018-12-19
  Llegir més

  El Doctor Music Festival tornarà el 2019 amb una única edició commemorativa

  Encara s'ha d'arribar a un acord amb els propietaris dels terrenys encara que l'esdeveniment compta amb el suport d'ajuntaments i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà.
  2016-06-21
  Llegir més