logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Català
  Castellano

  Fangoria, Kiko Veneno, Gertrudis i la flamenca Argentina, a la Festa Major de Sant Boi 2016

  Suspesa l'actuació de la cantant de flamenc Argentina

  Fangoria, Kiko Veneno, Gertrudis i la flamenca Argentina, a la Festa Major de Sant Boi 2016

  Actualització: 15:46 hores del dia 22 de maig de 2016

  Suspesa l'actuació de la cantant de flamenc Argentina degut a que l'artista pateix una afectació a les cordes vocals que li impedeix cantar. La jornada de les cases flamenques no es suspèn.

  -------

  Actualització: 13.45 hores del 22 de maig de 2016.

  Fotografies del concert de Fangoria a la Festa Major de Sant Boi de Llobregat

  Alaska i Nacho Canut protagonitzen el concert gran de les festes al carrer Baldiri Aleu.

  -------

  Actualització: 13:15 hores del 15/05/2016

  La Festa Major de Sant Boi ja té el seu cartell publicat. De les actuacions musicals que es portaran a terme del 19 al 22 de maig de 2016 destaquen els concerts de Fangoria, grup de l'incombustible Alaska i Nacho Canut (dissabte 21 de maig a les 22.30 al Carrer Baldiri Aleu –al costat del Parc de la Muntanyeta-), el també mític Kiko Veneno (dissabte 21 de maig a les 23.45 hores a l’Envelat de la Plaça Agricultura), els rumberos Gertrudis (divendres 20 de maig a les 23.45 hores a l’Envelat de la Plaça Agricultura) i la promesa del flamenc, dues vegades nominada als premis Grammy, Argentina (diumenge 22 de maig a les 20 hores a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta) després de la celebració del Festival Flamenc (mateix lloc i dia, a partir de les 17.30 hores) amb la participació de les cases andaluses de Sant Boi.

  També actuarà el jove cantautor Ramón Mirabet (divendres 20 de maig a les 22.30 hores a l’Envelat de la Plaça Agricultura) i es podrà gaudir de les versions d'Hotel Cochambre (la mateixa nit i el mateix lloc a les 1.30 hores).

  A l'Envelat de la plaça de l'Agricultura també es podrà gaudir de les actuacions musicals, el dijous 19 de maig a partir de les 20.30 hores, sota el nom Bars’n’Viu de Les Txatys, The Tweezers i els No-Star Dj's. Aquests concerts estan programats pels bars de Sant Boi: La Masia, Espai Weller, Les Muses, Knaya i Backstage.

  Presentació del nou projecte ‘Eco’ de Carmen Doorá (dissabte 21 de maig a les 21 hores a l’Envelat de la Plaça Agricultura)que combina flamenc, pop, latin, funk o jazz  i el grup tribut a El Último de la Fila, Insurrección (mateix lloc i nit, a partir de les 01.45 hores)..

  La gent gran també disposarà de propostes musicals pensat per a ells a la plaça de l'Ajuntament com l'Orquestra Cimarrón (dissabte 21 de maig a les 22.30 hores a la plaça de l'Ajuntament) o l'Orquestra Selvatana (divendres 20 de maig a les 22.30 hores a la plaça de l'Ajuntament). 

  I una nova edició de la trobada de grups instrumentals i corals de l’Escola Municipal de Música Blai Net i alumnat d’altres escoles de música veïnes sota el nom Daltabaix el dissabte 21 de maig a les 11 hores del matí a la plaça Llorenç Presas i la Rambla Rafael Casanovas.

  El diumenge 22 de maig a les 12 hores es podrà veure a Can Massallera (preus 7/5 euros) l’espectacle The Funamviolistes que combina música, dansa, humor i teatre.

  El mateix diumenge, El Tour 40 oferirà una vetllada amb música de Los 40 Principales a l’Envelat de la Plaça Agricultura a partir de les 19 hores.

  -----

  A partir del 20 de maig se celebra a Sant Boi de Llobregat la Festa Major d'aquest 2016. Encara que l'Ajuntament, quan falta un mes, encara no ha publicat el cartell de les celebracions (l'any passat 2015 van actuar Bustamante, Falete, Els Catarres, Joan Dausà, Miguel Campello, Sra Tomasa i Carmen Doorá), la Festa Major Alternativa de Sant Boi de Llobregat sí que ha publicat a la seva pàgina web gran part de les activitats que té programades del 19 al 22 de maig.

  La programació musical de la Festa Major Alternativa de Sant Boi que es durà a terme al Jardins de l'Ateneu Santboià és la següent:

  - El dijous 19 de maig es farà un concurs de Dj's Horteres. Actuarà el grup local de folk Riu i Mateólika a les 20.45 hores.

  - El divendres 20 de maig, des de les 15 hores, concerts de hip hop amb SoloJhon Los Nadie, M.C. Rashid, Venus R.C., Eric Placton, Lucho aka B.I.W.E.A.A. i Cervezófilos. A la nit, a partir de les 23 hores, serà el torn del postrock de Böira, el grup de mestissatge Sittar Green, el rock de Critters i el punk de Último Recurso

  - El dissabte 21 de maig, a partir de les 23 hores, actuaran els grups Exèrcit d'Alliberament Musical, el grup femení Roba Estesa i el disco-funk de Funk Tumaka. Brincadeira protagonitzarà el correbars a partir de les 19.30 hores.

  - El diumenge 22 de maig tancarà la Festa Major Alternativa de Sant Boi de Llobregat una sessió de Cabaret que començarà a les 19 hores amb els malabars de Joan Terradas, la dança tribal de Mireia Brynhild, la improvisació teatral de Impro con Limón, el trapezi de Lulú Sbarbati, el ball de The Lolita's Sisters i la música d'El Sobrino del Diablo


  La Festa Major de Sant Boi comença el 19 de maig


  Temes, tags...

  Fiesta Mayor de Sant Boi Fiesta Mayor Alternativa de Sant Boi
  Notícies relacionades

  Fangoria, Kiko Veneno, Gertrudis i la flamenca Argentina, a la Festa Major de Sant Boi 2016

  Suspesa l'actuació de la cantant de flamenc Argentina
  2016-04-21
  Llegir més