logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

El Calendario de Festivales Musicales del 2019 en España


logo agendaconcerts.cat

Madrid · Barcelona · València · Sevilla · Bilbao · Zaragoza · A Coruña · Málaga · Murcia · Palma · Córdoba · Valladolid · Alicante · Vigo · Granada · Gijón · Pamplona


Pop Rock Folk · Jazz Blues Swing Soul · Heavy Metal Punk Hardcore Goth · Electrónica Experimental Dj's · Hip-Hop Rap Trap Música Urbana · World Music Reggae Ska Gospel Tradicional · Música Clásica Ópera Zarzuela · Flamenco Copla

 • Català
  Castellano
  English

  Festa Major de Terrassa 2019: La Mala Rodríguez, Boney M, Oques Grasses...

  Terrassa celebrarà les seves festes del 28 al 30 de juny. També actuaran Els Catarres, Las Migas, Lildami i La Fundación Tony Manero.


  Booking.com

  Terrassa celebrarà la seva Festa Major 2019 del 28 al 30 de juny. Del seu cartell musical destaca la presència de la rapera gaditana La Mala Rodríguez (divendres 28 de juny, al parc dels Catalans). Els Catarres continuaran la festa el mateix dia al mateix escenari.

  El dissabte 29 de juny, a l’escenari de la plaça Nova, sonarà música disco dels ‘70 amb els mítics Boney M. La mateixa nit, a la plaça vella, revetlla i ball amb l’Orquestra Montgrins.

  El funky i la música disco continuaran escoltant-se a Terrassa el diumenge 30 de juny amb La Fundación Tony Manero. El mateix dia, a la plaça Nova, sonaran els sons mediterranis i flamencs de Las Migas que presentaran el seu nou disc ‘Cuatro’.

  L’oferta musical del diumenge la completen Oques Grasses, presentant ‘Fans del Sol’, l’ebrenc Joan Rovira, a la plaça Vella i el raper Lildami, al parc dels Catalans.


  La Festa Major de Terrassa se celebrarà del 28 al 30 de juny.


  Temes, tags...

  Festa Major Terrassa Terrassa Festa Major
  Notícies relacionades

  Festa Major de Terrassa 2019: La Mala Rodríguez, Boney M, Oques Grasses...

  Terrassa celebrarà les seves festes del 28 al 30 de juny. També actuaran Els Catarres, Las Migas, Lildami i La Fundación Tony Manero.
  2019-05-14
  Llegir més

  Festa Major de Terrassa 2018: Los del Río, Els Amics de les Arts, Joan Miquel Oliver, Rosana...

  La cocapital del Vallès Occidental celebrarà les seves festes del divendres 29 de juny al dilluns 2 de juliol. També actuaran Roba Estesa, Sense Sal o Gospelins.
  2018-05-25
  Llegir més

  Festa Major de Terrassa 2016: José Luis Perales, Edurne, La Bien Querida, Delorean, Joan Colomo...

  L'Espai Vapor de Terrassa serà un dels punts neuràlgics de la ciutat del Vallès durant les festes de l'1 al 3 de juliol.
  2016-06-10
  Llegir més