logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

El Calendario de Festivales Musicales del 2019 en España


logo agendaconcerts.cat

Madrid · Barcelona · València · Sevilla · Bilbao · Zaragoza · A Coruña · Málaga · Murcia · Palma · Córdoba · Valladolid · Alicante · Vigo · Granada · Gijón · Pamplona


Pop Rock Folk · Jazz Blues Swing Soul · Heavy Metal Punk Hardcore Goth · Electrónica Experimental Dj's · Hip-Hop Rap Trap Música Urbana · World Music Reggae Ska Gospel Tradicional · Música Clásica Ópera Zarzuela · Flamenco Copla

 • Català
  Castellano
  English

  El Sónar entra en l'accionariat del Festival Paraíso de Madrid

  Són dos dels festivals més importants d'Espanya de música electrònica. La col•laboració està orientada a la generació de continguts.


  Booking.com

  El Sónar ha anunciat en un comunicat que ha entrat en l'accionariat del festival Paraíso de Madrid, sense especificar l'abast econòmic concret d'aquest acord que es va signar la setmana passada entre Advanced Music SL (Sónar) i Paraíso Sonoro SL. Se subratlla que la col·laboració està destinada "al desenvolupament de continguts i la creació d'estratègies conjuntes".

  El citat acord no afecta les directives de dos dels festivals de música electrònica més importants del país. Del festival madrileny, Jose Morán, Ana Sanabia i Nacho Santos, asseguren en el citat comunicat que "estem segurs que aquesta aliança estratègica serà molt positiva per al desenvolupament de Paraíso i el seu posicionament en el mercat nacional i internacional. Compartim una cosa essencial, l'amor per la música i la manera d'entendre aquesta indústria ".

  El Festival Paraíso celebrarà la seva segona edició el 14 i 15 de juny amb artistes com Solomvn, Churches, Charlotte Gainsbourg o Peggy Gou. El Sónar, festival barceloní, per la seva banda, celebra el seu 26è edició amb A$AP Rocky, Bad Bunny, Arca, Four Tet o Paul Kalkbrenner.

  El mercat de les compres i vendes en el sector de la música en viu a Espanya està que crema. L'any passat, el fons d'inversions nord-americà Providence Equity Partners va entrar en l'accionariat del Sónar.


  El Sónar entra en l'accionariat del Festival Paraíso de Madrid


  Temes, tags...

  Paraíso Festival Madrid Festival
  Notícies relacionades

  El Sónar entra en l'accionariat del Festival Paraíso de Madrid

  Són dos dels festivals més importants d'Espanya de música electrònica. La col•laboració està orientada a la generació de continguts.
  2018-05-18
  Llegir més

  Festival Paraíso 2019: Chvrches, Charlotte Gainsbourg, John Talabot...

  El festival de música electrònica se celebrarà el 14 i 15 de juny al Campus de la Universitat Complutense de Madrid. També actuaran Pional, Mano Le Tough, Polo & Pan, Cerrone, Superorganism, Jacques Greene...
  2019-03-02
  Llegir més