logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Català

  Manel i La Gran Pegatina a la Festa Major de Tàrrega 2016

  Les festes de la localitat lleidatana se celebraran del 12 al 16 de maig i també actuaran altres artistes com Aspencat, Micu, Morena Tradipatxanga...

  Manel i La Gran Pegatina a la Festa Major de Tàrrega 2016

  La ciutat de Tàrrega celebrarà la seva Festa Major del 2016 del 12 al 16 de maig amb un cartell musical de bastant nivell: La Gran Pegatina, Manel, Aspencat, Micu i Morena Tradipatxanga entre altres artistes.

  El dijous 12 de maig comença la gresca a la localitat lleidatana amb Sonsonite –son cubà- actuant a les 23.30 hores a la plaça dels Albers.

  El dia següent, divendres 13 de maig, l'Orquestra de Vent de l'Escola Municipal de Música de Tàrrega encetarà a les 13.00 hores el programa musical a la plaça de les Nacions Sense Estat. L'Agrupació Coral Oberta de Ponent i la Coral Ramon Carnicer cantaran a l'Ofici de les Santes Espines a les 19.30 hores a l'Església Parroquial Mare de Déu de l'Alba.

  A les 23.30 hores sortirà a escena a la plaça dels Albers el grup de versions Morena Tradipatxanga, no és el típic grup de versions sinó que les assimilen i creen noves cançons. Imperdibles!

  A la mateixa hora, a la plaça de les Nacions Sense Estat, un altre estil musical amb la Festa FlaixFM i el Dj Marsal Ventura, DJ Dudins, DJ Starbeat i DJ Newsteiin.

  El dissabte 14 de maig comença amb l'Orfeó Nova Tàrrega i la Missa de Mare de Déu de l'Alba a les 12.00 hores a l'Església Parroquial Mare de Déu de l'Alba.

  En un altre to molt diferent, The Targarians amenitzarà el tast de vermuts a la llera del riu Ondara de les 12.30 a les 14.30 hores. El correbars començarà a les 18.00 hores i el musicaran els targarins Diga'ls-hi Inquiets començant a la plaça dels Albers. A les 20.30 hi haurà sopar popular a la plaça Major (entrepà i beguda per 4 euros) amb l'animació musical de la formació Rocamador Dantza Taldea.

  I per fi un dels grans concerts, a les 00.00 hores actuarà Muntband, Aspencat i La Gran Pegatina a la plaça de les Nacions Sense Estat. La Pegatina ha mutat en una Big Band de 13 músics i un video-jockey. Una actuació que promet posar potes enlaire Tàrrega i que compta amb els músics 'La Canija' de D'Callaos, el Miki de MondoLoco, el Tuli (saxo de Leiva), Marcos Crespo (al trombó), Victor Guadiana (violinista heavy), Pipo Ti (cantant de reggae) i el videojockey francès Tibo Chenard. El concert és gratuït.

  El diumenge 15 de maig començarà com cal en una festa major, amb la Cobla de Tàrrega i la Cobla Jovenívola d'Agramunt a la plaça del Carme a les 12.00 hores. A les 18.00 i 20.00 hores, ballada i concert amb La Principal de la Bisbal a la plaça de les Nacions Sense Estat.

  A les 18.30 hores començarà, amb les entrades exhaurides, els altres caps de cartell d'aquesta Festa Major de Tàrrega 2016, els Manel presentant el seu nou disc 'Jo Competeixo'. Es tracta d'un concert pre-estrena, els Manel començaran oficialment la seva gira el 4 de juny al Parc del Fòrum al Festival Primavera Sound 2016.

  Si no teniu entrada pels Manel, heu de saber que els bars de Tàrrega acolliran concerts a partir de les 00.00 hores. Actuaran Her Majesty –tribut The Beatles- al Pub Carreró, Micu al Pub Kirikú, Rock'n'Roll Vinilos al Pub 9Via i Perifèrics al Pub Nostàlgic's.

  El dilluns 16 de maig, demostració de ball swing amb música de Swing Airlines als Jardins de la Societat Ateneu a les 13.00 hores. Per acabar les festes, ballada a les 18.00 i 20.00 hores amb Banda Sonora a la plaça de les Nacions Sense Estat. I fins l'any vinent!  Temes, tags...

  Festa Major de Tàrrega
  Notícies relacionades

  Manel i La Gran Pegatina a la Festa Major de Tàrrega 2016

  Les festes de la localitat lleidatana se celebraran del 12 al 16 de maig i també actuaran altres artistes com Aspencat, Micu, Morena Tradipatxanga...
  2016-05-02
  Llegir més