logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Català

  Primavera Sound als Barris i a la Platja

  El festival obre un nou espai dedicat a la música electrònica al Parc del Fòrum amb accés al mar. Actuaran artistes com Floating Points, Todd Terje, Pina, Erol Alkan...

  Primavera Sound als Barris i a la Platja

  El Primavera Sound ensenyarà la poteta als barris barcelonins. El macrofestival ha programat 12 concerts gratuïts (quatre concerts de tres grups) a diversos centres cívics de la ciutat de Barcelona a partir del 5 de maig cada dijous d'aquest mes. Una bona forma d'intentar eliminar l'aire d'exclusivitat que té el festival amb un preu d'abonament, ja totalment exhaurits, que ronda els 200 euros.

  Actuaran grups com The Suicide of Western Culture amb el seu treball 'Long Live Death! Down With Intelligence!' -l'esglaiadora frase del fundador de la Legió Espanyola José Millán-Astray-, Lost Fills, el folk de Los Hermanos Cubero, Tremenda Trementina, el post-rock de Maamut o Cheetah Brava entre altres artistes que detallem al final de la nota.

  El cicle de concerts, que s'afegeix als concerts gratuïts que porta el nom de Primavera als Bars i que durant el maig es programen gairebé diàriament a diferents bars i clubs de Barcelona, es perllongarà durant tot el mes a Les Corts, La Marina de Port, El Parc i la Llacuna del Poblenou i El Turó de la Peira.

  Els grups són tant de l'estil del festival com bandes novelles que no acostumen a tenir l'oportunitat de poder tocar en directe. Segons el comunicat que ha publicat el Primavera Sound a la seva web: "El cicle està especialment pensat per fomentar la participació dels habitants del barri i donar visibilitat al talent que neix a aquestes zones que no solen formar part dels circuits habituals del directe" i afegeix que "per mitjà de la seva participació en les activitats d'aquests espais públics, Primavera Sound s'integra en el teixit cultural de caràcter més local amb l'ànim de contribuir a la dinamització de la vida social als barris de la ciutat i amplia el seu radi d'acció fins a racons prèviament inexplorats".

  Programació de concerts del cicle Primavera als Barris

  Dijous 5 de maig - Espai Musical La Bàscula (Foc, 128)

  20:00 - Ominira

  20:45 - Cheetah Brava

  21:30 - Los Hermanos Cubero

  Dijous 12 de maig - Espai Jove Les Basses (Teide, 20)

  20:00 - Kids From The 90s

  20:45 - Maamut

  21:30 - The Suicide of Western Culture

  Dijous 19 de maig - Centre Cívic del Parc – Sandaru (Buenaventura Muñoz, 21)

  20:00 - STA

  20:45 - Errático

  21:30 - Lost Fills

  Dijous 26 de maig - Centre Cívic Tomasa Cuevas (Dolors Masferrer i Bosch, 33-35)

  20:00 - Barbantes

  20:45 - Aloha Bennets

  21:30 - Tremenda Trementina

  Primavera a la Platja li fa la competència al Sónar

  D'altra banda el festival ha anunciat que incrementarà la seva ja de per si inabastable programació amb 18 hores diàries de música electrònica al Beach Club. Des de les 12 del migdia fins ben entrada la matinada les persones que hagin comprat l'abonament o l'entrada de dia podran entrar en aquest lloc que estarà connectat amb la resta d'escenaris –i la platja i el mar, amb servei de tovalloles i vestuaris- i gaudir del xiringuito o els food-trucks que s'instal·laran en una zona amb una extensa gespa artificial. Això és una clucada d'ull al Sónar?

  Es tracta d'un espai que funcionarà durant els principals dies del festival, del 2 al 4 de juny, i estarà ubicat al mateix recinte del Parc del Fòrum, darrere de la pèrgola fotovoltaica, i tindrà capacitat per unes 5.000 persones en un espai d'uns 7.000 metres quadrats.

  La programació del Beach Club està formada per 42 Dj. de primer nivell com, el primer dia dijous 2 de juny, Floating Points, Todd Terje, Erol Alkan, Rory Phillips, Powell, Broken English Pub, Klavikon, Pina, Helena Hauff, Eduardo de la Calle, Raudive, Architectural i Jessy Lanza.

  El segons dia del festival, divendres 3 de juny actuaran els punxadiscos Dj Koze, Mano Le Tough, Maceo Plex b2b Maars, Sophie, Black Devil Disco Club, Dj Supermarkt, beGun, Daniel Kyo, Tiger & Woods, The Maghreban i Bradford Cox de Deerhunter o Black Lips.

  Per últim, el tercer i últim dia, dissabte 4 de juny, passaran per aquest nou espai del Primavera Sound: Dorisburg i Cleveland –un showcase del segell Hivern Discs de John Talabot-, Lena Willikens, I-f, Disco End, Daniel Baughman, Leon Vynehall, Dj Richard, Matthew Dear, Suzanne Kraft, Trevor Jackson, Dave P, Faris Badwan de The Horrors.


  Durant el mes de maig, cada dijous, concerts gratuïts a diferents centres cívics de Barcelona


  Temes, tags...

  Primavera Sound 2016
  Notícies relacionades

  Mudhoney protagonitza un fi sorollós del Primavera Sound

  El festival trenca rècords en la seva edició del 2016 i arriba als 200.000 assistents.
  2016-06-05
  Llegir més

  Suede i Goat escalfen l'ambient del Primavera Sound 2016

  El públic abarrota el Parc del Fòrum en la jornada inaugural del festival, dimecres 1 de juny. El so dels concerts, millorable.
  2016-06-02
  Llegir més

  L'inabastable Primavera Sound 2016

  Si no teniu entrada, podeu gaudir d'un munt de concerts gratuïts: Mudhoney, Black Lips, Cass McCombs...
  2016-05-29
  Llegir més

  Horaris del Primavera Sound 2016

  Solapament entre Radiohead i Tortoise. Loop, Grupo de Expertos Solynieve i Bardo Pond son substituïts per Suuns, Sr. Chinarro i White Fence.
  2016-05-14
  Llegir més

  Primavera Sound als Barris i a la Platja

  El festival obre un nou espai dedicat a la música electrònica al Parc del Fòrum amb accés al mar. Actuaran artistes com Floating Points, Todd Terje, Pina, Erol Alkan...
  2016-05-04
  Llegir més

  Comença el cicle de concerts gratuïts Primavera als Bars

  Del 30 d'abril al 24 de maig actuaran Lost Tapes (Tokyo Sex Destruction i La Habitación Roja), Da Souza, Kelly Kapowsky, Forces Elèctriques d'Andorra...
  2016-04-28
  Llegir més

  Radiohead, PJ Harvey, Beach House i Los Chichos al Primavera Sound 2016

  El macrofestival es farà unes setmanes més tard de l’habitual, del 1 al 5 de juny, al recinte del Parc del Fòrum de Barcelona.
  2016-01-21
  Llegir més