logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Català
  Castellano

  El Weekend City Madrid mor abans de néixer

  El festival anuncia la cancel•lació de la seva primera edició que s'havia de celebrar el 20 i 21 de setembre a Ifema per "motius interns de l'organització".


  Booking.com

  Un comunicat del Weekend City Madrid ha anunciat la cancel·lació del festival per "motius interns de l'organització", signifiqui això el que signifiqui que pogués ser un baix nivell de vendes d'entrades. L'esdeveniment de música s'havia de celebrar a Ifema els dies 20 i 21 de setembre i havia anunciat la presència de New Order, Ayax y Prok, Bad Gyal, Dellafuente, Jamie Jones, Pan-Pot, Âme, El Canijo de Jerez, Macaco, Nach, Mala Rodríguez, Miguel Campello, Fyahboy o Los Zigarros.

  Un cartell eclèctic amb rap, reggae, trap, mestissatge o rock de la mà dels organitzadors del Dreambeach i Weekend Beach Festival, Cabo de Plata, Bull Music, NoSinMúsica, Wan Madrid o Hallowan.

  En el comunicat es precisen les raons de la cancel·lació de la següent manera: "La decisió és unilateral i ha estat presa després d'una ingent inversió econòmica, de temps, esforç i compromís que no han donat el resultat esperat per a la viabilitat de la celebració del festival. Els alts costos generals, la manca de patrocinis consistents i que a data de la cancel·lació no s'havia cobert el nivell de venda necessari per al projecte, fan que el seu finançament final sigui impossible.

  L'organització comunica que treballarà des d'aquest moment i de forma constant per replantejar el festival i tornar a intentar-ho amb les millores adequades i precises que sí que ho facin possible. Agraeix tant als Artistes com a Ifema, Patrocinadors, Col·laboradors i Públic, la seva màxima confiança i lamenta aquesta situació a la qual mai cap promotor vol arribar.

  Les entrades es tornaran en els propers dies en els punts de venda oficials on s'han adquirit les entrades. "


  Cancel•lació del Weekend City Madrid


  Temes, tags...

  Weekend City Madrid Madrid Festival
  Notícies relacionades

  El Weekend City Madrid mor abans de néixer

  El festival anuncia la cancel•lació de la seva primera edició que s'havia de celebrar el 20 i 21 de setembre a Ifema per "motius interns de l'organització".
  0000-00-00
  Llegir més

  Weekend City Madrid: Mala Rodríguez, Nach, Macaco, Los Zigarros...

  La primera edició d’aquest eclèctic festival es portarà a terme el cap de setmana del 20 i 21 de setembre a Ifema Madrid
  2019-01-24
  Llegir més