logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • Català
  Castellano

  Mor Camilo Sesto amb 72 anys

  El popular cantant ha publicat 40 discos, venut més de 100 milions de discos i ha estat 50 vegades número u en diferents països


  Booking.com

  Camilo Sesto ha mort amb 72 anys la matinada del diumenge passat. La notícia de la seva mort ha transcendit mitjançant els perfils del cantant a les seves xarxes socials: "Lamentem molt comunicar-vos que el nostre gran i estimat artista Camilo Sesto ens acaba de deixar. Descansi en pau ". El músic estava ingressat a la madrilenya Clínica Quirón a causa dels problemes renals que patia.

  La mort del cantant de "Vivir así es morir de amor" ha generat un gran impacte mediàtic arreu del món, sent el seu nom tendència a nivell mundial a Twitter. Camilo Sesto era molt estimat tant a Espanya com a Llatinoamèrica. No obstant això, el reconeixement de les institucions a la seva persona ha estat bastant pobre malgrat ser el creador de cançons romàntiques intergeneracionals. Amb 50 anys de carrera, 40 discos publicats, més de 100 milions de discos venuts i 50 vegades número u en diferents països del món, mai va rebre el Premi Nacional de Música.

  Queden pel record les seves interpretacions apassionades, de vegades pràcticament histriòniques, els seus notables tons aguts i l'ampli registre vocal que utilitzava en les seves cançons d'amor, desamor, alegria o tristesa.


  Mor un mite de la cançó espanyola


  Temes, tags...

  Camilo Sesto
  Notícies relacionades

  Mor Camilo Sesto amb 72 anys

  El popular cantant ha publicat 40 discos, venut més de 100 milions de discos i ha estat 50 vegades número u en diferents països
  0000-00-00
  Llegir més