// Rel languages

Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privacitat i no fem servir galetes.

Busca concerts per dia

Galeries Fotogràfiques


Concert: Dj Miguelito Superstar el 18 Oct 2020 a Esplanada davant l'Atlàntida de Vic (Barcelona - Catalunya) // Jazz Blues Swing Funk Soul

El concert es portarà a terme el dia 18 Oct 2020 a les 16:00:00. Adreça: Carrer Prat d'en Galliners, 1 . Població: Vic (Barcelona - Catalunya).

Més informació: http://festivaljazzvic.cat

Anunciem el cartell complet de la 22a edició de l’Alhambra Festival Jazz Vic, que recordeu es durà a terme en un nou recinte i estarà concentrat en 3 dies del 16 al 18 d'octubre. Per tal de mantenir les mesures de prevenció i seguretat dels assistents enfront la Covid-19, hem hagut de sortir de la nostra zona de confort, la Jazz Cava i l’Escenari de la Plaça del Carbó, ja que ambdós espais no permeten dur a terme les mesures sanitàries de prevenció i seguretat establertes. L’espai escollit ha estat l’esplanada al carrer Prat d’en Galliners 1, situat entre el riu Méder i L’Atlàntida. En aquest espai hi muntarem el recinte del Festival que comptarà amb una Carpa que contindrà l’escenari principal i la zona de públic totalment coberta i protegida, on gaudirem d’una desena d’actuacions, Raynald Colom, Los Aurora, pianíssim amb Xavi Torres, Marató Underpool, Hung Mung & Liba Villavecchia, Sergi Sirvent & David Viñolas i Projecte Astrolabi, així com una zona de chill out exterior amb sessions musicals de Miqui Puig i Miguelito Superstar durant l’obertura, canvis d’actuacions i cloenda, i a més comptarem amb servei de bar en ambdós espais. Ja podeu consultar tota la informació al web festivaljazzvic.cat on també podreu adquirir les entrades.


AgendaConcerts.cat