Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Esmeralda Colette el 06 Feb 2021 a Centre Cultural La Farinera del Clot de Barcelona (Barcelona - Catalunya) // Pop Rock Folk

El concert es portarà a terme el dia 06 Feb 2021 a les 19:30:00. Adreça: Gran Via de les Corts Catalanes, 837, 08018 Barcelona, B . Població: Barcelona (Barcelona - Catalunya).

Més informació: https://lafarinera.inscripcionscc.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=20&t=CE&f=FM

Caliu ,Cicle de Música d'Hivern 2021. Esmeralda Colette és una jove actriu i cantant de Santa Coloma de Gramenet que creix en un ambient de fortes influències multiculturals, amb catorze anys comença a cantar de forma autodidàctica amb el seu amic i guitarrista Joaquín Dolyenko. En aquest concert ens presentarà el seu nou EP "Tierra Frágil" Més informació - PROTEGIM-NOS DEL COVID: Arribar amb temps d'antelació suficient per facilitar l'accés. Seguir en tot moment les indicacions del personal del centre. Esperar a ser acomodat per entrar i abandonar l'espai. L'ús de mascareta és obligatori per accedir i moure's per l'espai. Davant d'algun símptoma de la Covid o si s'ha estat en contacte amb alguna persona diagnosticada , no acudir a l'espectacle. Preu: 8,00 € (IVA inclòs)


AgendaConcerts.cat