Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Barcelona · València · Palma · Alacant · L'Hospitalet de Llobregat · Elx · Terrassa · Badalona · Sabadell · Castelló de la Plana · Lleida · Tarragona · Mataró · Santa Coloma de Gramenet · Reus · Girona · Sant Cugat del Vallès · Cornellà de Llobregat · Torrevieja · Sant Boi de Llobregat · Torrent · Rubí · Orihuela · Gandía · Manresa · Paterna · Benidorm · Sagunt · Vilanova i la Geltrú · Castelldefels · Viladecans · El Prat de Llobregat · Granollers · Alcoi · Cerdanyola del Vallès · Sant Vicent del Raspeig · Mollet del Vallès · Elda · Vilarreal · Calvià · Eivissa · Manacor · Vic · Figueres · Esplugues de Llobregat · Gavà · Tortosa · Salt · Sitges · Igualada

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English · Lire en Français · 汉语读

Concert: Marcel Vallès el 2021-09-21 a Jamboree de Barcelona (Catalunya - España) //

Marc Pons Èlia Lucas

El concert es portarà a terme el dia 2021-09-21 a les 20:00:00. Adreça: Plaça Reial, 17, 08002 . Població: Barcelona (Catalunya - España).

Metro: L3 (Liceu, Drassanes) / Bus: 14, 59, 91, N9, N12, N15

Coordenades: x , y .Mapa Google

Més informació del concert: https://jamboreejazz.com/esdeveniments/festival-talent/

Arriba la novena edició del Festival Talent! El Festival Talent arriba carregat de propostes heterogènies i originals de joves talents de la música. Els dies 21 i 28 de setembre es transporta a Jamboree i podrem gaudir de 6 propostes d’artistes sorgits del Taller de Músics des de les 20h MARCEL VALLÈS – Boas Lembranças Marcel Vallès presenta un conjunt de composicions pròpies nascudes de les seves vivències durant una estada al Brasil, que es va convertir en un viatge d’immersió musical i en un punt d’inflexió a la seva carrera. Amb la guitarra com a protagonista, l’artista comparteix amb el públic la visió personal del que ha esdevingut el seu país d’acollida, mentre navega per diferents estils de la música popular brasilera amb pinzellades de jazz i blues. Marcel Vallès guitarra elèctrica i clàssica, Samuel Passos baix elèctric, Jonas Santana percussió MARC PONS – Modern Jazz Quintet Marc Pons presenta un repertori de temes originals amb una formació per la que sempre ha tingut predilecció: el quintet de jazz on el saxo i la guitarra formen un bloc melòdic, que flueix per sobre de la base rítmico-harmònica que dibuixen el piano, el contrabaix i la bateria. Les composicions estan molt influenciades pel jazz contemporani que es fa a Neva York, especialment pel guitarrista Jonathan Kreisberg. Kike Pérez bateria, Héctor Tejedo contrabaix, Martí Castelló piano, Pablo Martín saxo tenor, Marc Pons guitarra elèctrica ÈLIA LUCAS – Introspecció Lucas presenta les seves composicions on busca un so íntim i personal. Les textures pianístiques i la connexió entre els quatre músics es combinen amb la innegable influència de músics com Carla Bley, Pat Metheny i Keith Jarrett. Aquests artistes van començar a brillar a la dècada dels 70 amb els seus respectius grups, expressant un so i unes idees pròpies que bevien del jazz, el gospel, la música clàssica i músiques del món. Edu Pons Saxo, Tomàs Pujol Contrabaix, Kike Pérez Bateria, Èlia Lucas Piano i composició.


Més informació del lloc on es farà el concert: Jamboree

Xarxes socials

Facebook: https://www.facebook.com/jamboree.jazz

Twitter: https://twitter.com/jamboree_jazz

Instagram: https://www.instagram.com/jamboree.jazz/

Web

Web: https://www.masimas.com/jamboree

Biografia