// Rel languages

Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privacitat i no fem servir galetes.

Busca concerts per dia

Galeries Fotogràfiques


Concert: Joe Crepúsculo el 28 Nov 2020 a Castell de Montjuïc de Barcelona (Barcelona - Catalunya) // Pop Rock Folk

Cabiria

El concert es portarà a terme el dia 28 Nov 2020 a les 21:00:00. Adreça: Ctra. de Montjuïc, 66, 08038 Barcelona . Població: Barcelona (Barcelona - Catalunya).

Més informació: https://entradas.codetickets.com/entradas/joe-crepusculo/11923/salabcn/online

JOE CREPÚSCULO Sembla que va ser ahir, però han passat 12 anys de Supercrepus. Ens han passat per damunt crisis econòmiques, mundials de futbol i pandèmies. L’indie va deixar de ser indie per a omplir palaus d’esports, l'entelèquia coneguda com a “música urbana” es va convertir en el centre de la indústria musical, deixem d'escoltar fitxers .mp3 per a substituir-los per Spotify i Youtube. Tot ha canviat des de Supercrepus. I, pandèmia mitjançant, arriba Supercrepus II. Joe Crepúsculo s'atreveix a revisitar el disc que li va donar visibilitat uns quants anys després, amb maduresa, però sense perdre el sentit lúdic de les composicions. I és que, per sobre de tot, Supercrepus II és un disc de pop total, un manual de cançons, una guia d'estils on caben tots els gèneres imaginables passats pel filtre d'un creador que els barreja amb un món creatiu personal i pròsper. El podrem veure en directe al Castell de Montjuïc el 28 de novembre! CABIRIA Quan Eva Valero es tanca a gravar música es converteix en Cabiria, una veu única a mig camí entre l'italo-disc, el dreampop anglosaxó, la cançó melòdica espanyola, el city pop japonès i un capítol de Tim and Eric. Les seves inquietuds l'han portat a explorar el món dels sintetitzadors i les caixes de ritmes, amb els quals aconsegueix crear una atmosfera íntima per a ballar i plorar des de la seva pròpia habitació. I és que si una cosa defineix a Cabiria és la virtut de mimetitzar gèneres per treure cançons amb naturalesa dual: són himnes del gènere mimetitzat i alhora una clara transgressió d'aquest.


AgendaConcerts.cat