Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Lágrimas de Sangre el 17 Jul 2021 a Pati del Palau Firal de Manresa de Manresa (Barcelona - Catalunya) // Hip-Hop Rap

Senyor Oca

El concert es portarà a terme el dia 17 Jul 2021 a les 20:00:00. Adreça: Carrer de Castelladral, 5, 08243 Manresa, Barcelona . Població: Manresa (Barcelona - Catalunya).

Més informació: https://www.vibrafestival.cat/index.php/11-grups-ed-2021/46-lagrimas-de-sangre

LDS és una banda de rap combatiu, que beu d'estils més enllà de l'Hip-Hop, com és el Rock i el Reggae, allunyant-se dels tòpics d'herència nord-americana. Els seus 5 components (Neidos, Microbi i Still Ill a les veus, Acid Lemon com a productor / dj, i Rama-Lama a la guitarra). LDS entra al circuit professional amb el seu primer disc "Si un no es rendeix", (New Beats / Kasba 2015), un disc de rap combatiu i contestatari forjat en la cruesa i la distorsió de les guitarres elèctriques. LDS advoca pel "JAIAK BAI, BORROKA ERO BAI" o el que és el mateix: "FESTA SI, LLUITA TAMBÉ". LDS té un directe contundent que els ha fet ser un dels grups més actius. Després de gairebé 90 concerts LDS tanca la gira de "Si un no es rendeix" que durant 1 any i mig els porto per tota la geografia catalana i basca.


AgendaConcerts.cat